Btec szinten 3 kiterjesztett diploma interaktív média és a digitális tervezési

Kingston College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Btec szinten 3 kiterjesztett diploma interaktív média és a digitális tervezési

Kingston College

BTEC 3. szintű kiterjesztett diploma az interaktív média és a digitális tervezés

Ez a két éves, nappali tagozatos Interaktív Média és Digital Design széles körét öleli fel a média és a kreatív tudományágak és magában foglalja a videó gyártás, webszerkesztő, művészet és design, a fényképezés, illusztráció, játékokat tervezés, információs architektúra, és az animáció. A tanfolyam is ad a diákok a lehetőséget, hogy értékelik a munkát más művészek és tervezők, és megismerhetik a kapcsolódó szakmai gyakorlat.

A tantárgy tartalma

A tanfolyam ad egy széles ismerete és megértése az interaktív média és a digitális gyártás, amely bevezeti a tanulókat, hogy egy sor fogalmi és termelési folyamatok, anyagok és technológiák, animáció, interakció és játék fejlesztése, webszerkesztő szoftver és szerkesztő alkalmazásokat és technikák. A tanfolyam egység alapú: minden egység hitel értéke és értékelések készülnek az egész tanfolyam. További tanulás és lelkipásztori támogatást nyújtott a bemutató rendszer.

Belépési követelmények

A minimális követelmények négy GCSEs fokozatba C vagy annál magasabb, vagy a BTEC Level 2 Diploma Művészet és Design. A portfolió művészeti és tervezési munka szükséges az interjú, amely bizonyítani tudatosság és a lelkesedés a művészet és a design. Előzetes tudás vagy tapasztalat lehet akkreditálni. A sikeres interjú és kielégítő referencia szükséges.

International Belépési követelmények

High School Leaving Certificate a C fokozatú vagy újabb, vagy más kapcsolódó hasonló képesítést. Portfolio munka, kielégítő hivatkozást. IELTS 5.0 vagy azzal egyenértékű angol nyelvvizsgával.

Időtartam és szállítás

Két évvel, teljes munkaidőben.

Haladás

A 180 Credit BTEC Level 3 Diploma Bővített Interaktív Média és Digital Design ideális útvonal kereső hallgatói helyeket az egyetemeken és főiskolákon, és a karrier az interaktív és online média, animáció, grafika és a videojáték-ipar. Alternatív akkor várhatóan alkalmazható a kreatív iparágak junior szinten. Lesz hozzáférést biztosít egy sor a karrier és a további / felsőoktatási lehetőségeket. A diákok jelentős előrehaladást tettek a speciális tanfolyamok Degree, magasabb nemzeti diploma vagy diploma Foundation szint. Akkor fel kell hívni, és támogatni az UCAS alkalmazás segítségével a megfelelő útvonalak és portfólió előkészítése.

További információ

Míg egyes anyagok és berendezések állnak rendelkezésre, akkor várható, hogy fizetni a legtöbb saját eszközök és anyagok, amelynek nagy része elérhető a College boltban. Ott is a járatok számát és a látogatások során a kurzus, amely merülnek fel bizonyos költségeket.

Ez a tanfolyam fogják szállítani a Kreatív Iparágak Központ szeptembertől 2015-ig.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Locations
Egyesült Királyság - Kingston upon Thames, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - Kingston upon Thames, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt