Buenos Aires - Speciális spanyol bevándorlás

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

buenos aires

Miért Buenos Aires?

Jól olvas, ír és beszél spanyolul - miért ne hajtja tovább oktatását a következő szintre? Éljen és tanuljon külföldön, Buenos Aires-ben, ahol a helyi emberek nyitottak, és érdekli, hogy veled beszéljen spanyolul, és segítsen megtanulni nyelvüket, történelemüket és kultúrájukat.

Mit tanulsz?

Kifejezetten fejlett spanyol nyelvtudással rendelkező hallgatók számára tervezett programunk lehetővé teszi, hogy nyelvi készségeire építhessen, amikor belemerülsz Argentína kultúrájába. Ezenkívül lehetősége van részt venni az Akadémiai Szimpóziumon is, amelyet központunk otthont ad az őszi és a tavaszi félévek végén, hogy a hallgatók számára lehetőséget biztosítsanak kutatásuk elvégzésére és megosztására az IES Abroad kollégákkal, tanárokkal, munkatársakkal és még fogadó családokkal is. . Ez nagyszerű lehetőség azoknak az akadémiai gondolkodásúaknak, akik kutatási, írási vagy prezentációs készségeiket kívánják finomítani, vagy azok számára, akik megkísérelik megcélozni végzettségüket. Ó, és akkor büszkélkedhet a közzétételre!

Regisztrálhat kurzusokra a helyi egyetemeken, ideértve a Torcuato di Tella Egyetemet, a Buenos Aires Universidadot és a Pontificia Universidad Católica Argentina-t, ahol első kézből megtapasztalhatja az argentin oktatási rendszert, és hozzáférést élvezhet a helyi hallgatói tevékenységekhez.

Mindennapi élet

Buenos Aires lesz az osztályterme. A Buenos Airesben tartott félév során több mint 30 kulturális rendezvényen és kiránduláson vesz részt, a városban és annak környékén, ahol helyi hallgatóként élvezheti az életét, és jobban megértheti a város kultúráját. Tökéletesítse spanyol nyelvtudását, és új barátokat szerezzen, miközben az osztályok között beszélget a helyi diákokkal. Élvezze a társadalmi eseményeket az IES Abroad Központban nyelvi partnerekkel és argentin hallgatókkal.

A nemzetközi szakmai tapasztalatokat hozzáfűzheti az önéletrajzához, miközben hitelt szerezhet azzal, hogy részt vesz egy szakmai gyakorlaton és egy külön akadémiai szeminárium kíséretében felár nélkül. Regisztrálhat egy szolgáltatás-tanulási kurzusra is, amely segít megérteni Buenos Aires néhány sürgetőbb társadalmi kérdését, miközben hozzájárul készségeihez egy közösségvezérelt megoldás felé.

Azt akarjuk, hogy otthon érezzék magukat Buenos Airesben, ezért mindent megteszünk, hogy segítsen integrálni a város életébe. A házaktól a kulturális eseményekig a mi feladatunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a lehető leg hitelesebb külföldi tanulmányi tapasztalat lehetséges.

akadémikusok

Küldetésünk egyszerű: az Ön számára a lehető legjobb külföldi tanulmányi lehetőség, amely magában foglalja a legmagasabb színvonalú akadémiai és kulturális élményeket.

Egyedülálló tanfolyamokat kínálunk, amelyek mélyreható és gyakorlati megközelítés révén feltárják az argentin nyelvet, történetet és kultúrát, valamint más témákat. Világszínvonalú tanáraink és a rangos helyi egyetemeken tanfolyamok lehetőségei javítják tudományos tapasztalataikat, és minden nap új perspektívákat kínálnak az osztályban.

Buenos Aires-ben tartózkodása közben szemeszter során 15–19 hitelórát kell igénybe vennie.

Testreszabhatja saját akadémiai tapasztalatait a következő kötelező és opcionális programösszetevők kiválasztásával:

 • IES Abroad spanyol nyelvtanfolyam (szükséges, 4 kredit)
 • Argentína ma területi tanfolyam a Pontificia Universidad Católica Argentina-ban (UCA) (kötelező *, 2 kredit)
 • IES Abroad spanyol oktatott területtudományi tanfolyamok (választható, egyenként 3 kredit)
 • Spanyol nyelvű tanfolyamok a helyi egyetemeken (választható, nagyon kredit)
 • Pontificia Universidad Católica Argentina (UCA)
 • Universidad de Buenos Aires (UBA)
 • Universidad Torcuato di Tella (UTDT)
 • Internship elhelyezés és szeminárium (opcionális, 3 kredit)
 • Szolgáltatás-elsajátítás és szeminárium (választható, 3 kredit)

* Kötelező, ha beiratkozik egy másik UCA tanfolyamra

Tudományos szimpózium

A szemeszter folyamán dönthet úgy, hogy egy adott kutatási projekten dolgozik a karokkal, és felkérést kap, hogy mutassa be az anyagát (angolul vagy spanyolul) a teljes központ közösségének. A tanulmányok alapulhatnak konkrét akadémiai kurzusokkal kapcsolatos projektekben vagy a hallgatók külföldi tanulmányi tapasztalatain, és a félév végén teszik közzé. Ez egy remek alkalom arra, hogy fejlessze kutatási, írási és nyilvános prezentációs készségeit, ami jó tapasztalat lesz mind tudományos, mind szakmai szempontból.

Tanfolyamok

Ez a tervezett tanfolyamok listája. A kurzusajánlatok végleges listája elérhetővé válik a Myiesabroad-fiókban.

 • Patagónia készítése: interdiszciplináris megközelítés
 • Argentin környezet és társadalom: felfogások és kihívások
 • Gyakornoki szeminárium
 • Századi argentin költészet: az írott kultúrától a népszerű dalig
 • Argentin irodalom és a nemzeti identitás kialakulása
 • Szolgáltató tanulási szeminárium
 • Spanyol nyelv a kontextusban: Külföldön független
 • Spanyol nyelv a kontextusban: A feltörekvő kompetens külföldön

Partnerintézet (ek)

A nyelvi fejlődés további fokozása érdekében legalább egy partner egyetemi kurzust el kell végeznie. A tantárgyak kínálata szemeszterenként változik, és a végleges tantárgyak felsorolása csak a szemeszter kezdete előtt érhető el. Ezért regisztrál a partner egyetemi tanfolyamokra a helyszínen.

Amikor beiratkozik egy kurzusra egy partner egyetemen, akkor az ingába jár az osztályba, ahogyan a helyi hallgatók.

Universidad de Buenos Aires (UBA)

A Buenos Aires-i Universidad Argentína egyik legrégebbi és legrangosabb állami egyeteme. IES Abroad partnerségben áll az UBA Facultad de Ciencias Sociales-szal. A tanfolyamok az alábbi tudományágakon érhetők el. A végleges tanfolyam-ajánlatokat és a konkrét kurzus-előfeltételeket a helyszínen adják meg.

 • távközlés
 • Munkaügyi kapcsolatok
 • Politológia
 • Szociológia

Elhelyezkedés

Az Egyesült Államokban jellemző tipikus egyetemi campus-szal ellentétben az UBA-nak nincs a fő campus. Az egyetem több független tudományos egységből (Facultades) áll, amelyek Buenos Aires különböző szomszédságában vannak szétszórtan. A Facultad de Ciencias Sociales körülbelül 20 perc sétára található az IES Abroad Központtól és a legtöbb IES Abroad háztól.

Universidad Torcuato di Tella (UTDT)

A Torcuato Di Tella Universidad egy kicsi magán Egyetem, amely Dél-Amerikából vonzza a hallgatókat. Mivel az egyetemi szigorú tudományos szigorúságnak megfelelőnek kell lennie, és legalább öt félév spanyol nyelvűnek kell lennie a kurzusra való beiratkozáshoz. A spanyol nyelvvizsgán jól teljesítenie kell, és további pályázati anyagokat kell benyújtania.

Az UTDT-nél nemzetközi hallgatóként elérhető tanfolyamok listáját a tanfolyamok katalógusában találja meg.

 • Építészet
 • Üzleti
 • Közgazdaságtan
 • Kormány / Politika
 • Történelem
 • Nemzetközi kapcsolatok
 • Törvény
 • értékesítés
 • Társadalomtudományok

Elhelyezkedés

Az egyetemi épületek a belgrano szomszédságban, Buenos Aires északi részén találhatók. Az UTDT és az IES Abroad Külső Buenos Aires Központ közötti ingázási idő általában 45 perc.

Pontifikaia Universidad Católica de Argentina (UCA)

Az 1958-ban alapított Pontificia Universidad Católica Argentina vezető nemzetközileg elismert egyetem. Az UCA mintegy 22 000 hallgatót vesz fel, évente mintegy 700 nemzetközi hallgató 40 országból. Beiratkozik a Argentina Today kurzusra, vagy legalább egy másik egyetemi tanfolyamra. További tanfolyamok érhetők el az alábbi tudományágakban:

 • Üzleti
 • Filozófia
 • Pszichológia
 • Szociális, politikai

Elhelyezkedés

Az egyetem Buenos Aires-i campus a trendi Puerto Madero környéken található, amely a Rio de la Plata mentén található történelmi vízparti terület. Az UCA és az IES Abroad Buenos Aires Központ közötti ingázási idő tömegközlekedéssel általában 20-30 perc.

Szolgáltatási tanulás

A szolgáltatás-tanulásban való részvétel Buenos Airesben lehetőséget ad arra, hogy visszaadja a közösséget, miközben sokkal mélyebben megismerje a város kultúráját és társadalmát. A helyi emberekkel közösen dolgozva egy közös cél felé, és első kézből átél néhány olyan társadalmi kérdést, amelyek érintik a Buenos Aires-t, miközben hozzájárulnak a készségeidhez a közösségvezérelt megoldáshoz.

A szolgáltatás-tanulási tapasztalat a helyi szervezetnél töltött időből áll, amelyet egy akadémiai, kredit-oktatási szeminárium kísér. A szemináriumon keresztül strukturált időt tölt be a fogadó közösség kérdéseire való gondolkodás és megbeszélések, sőt kutatás céljából.

A lehetséges elhelyezések között szerepelhetnek a fogyatékkal élők érdekképviseletére, a közösség egészségére, a veszélyeztetett fiatalokra, a hajléktalanságra és a Buenos Airesben jelen lévő egyéb társadalmi kérdésekre összpontosító szervezetek.

Hetente legalább nyolc órát vagy összesen 112 órát teljesít a szemeszter során a Szolgáltatási Tanulmányok során.

Önkéntes lehetőségek

Amikor önként jelentkezik Buenos Airesben, lehetősége van változtatni a helyi közösségben, miközben új emberekkel találkozik, és új perspektívát szerez a világban. Ha szenvedélyesen vállalja a külföldi önkéntességet, csak jelölje meg a helyszíni alkalmazottakat a hivatali ideje elején. Buenos Aires múltbeli lehetőségei között szerepelt egy civil szervezet önkéntes tevékenysége, amelynek célja a szegénység elleni küzdelem az életkörülmények javításának elősegítésével és hátrányos helyzetű emberek otthonainak biztosításával. Részt vehet egyszer vagy a teljes félév során.

Szakmai

A Buenos Airesben folytatott tanulmányozás során elismerő szakmai tapasztalatot szerez, hosszú távú karrier-előnyeivel. Fogsz:

 • Nemzetközi munkatapasztalat hozzáadásával az önéletrajzához
 • Valódi munkatapasztalat és készségek elsajátítása
 • Építsd meg a bizalmadat

Minden szakmai gyakorlatunkat felügyelik és IES Abroad hitelt kapnak. Ön részt vesz egy szemináriumon, hogy kiegészítse a gyakorlat során szerzett gyakorlati tapasztalat során a gyakornoki.

Személyre szabott elhelyezések

Miután jelezte érdeklődését a szakmai gyakorlatban, együtt dolgozunk, hogy megtaláljuk az ideális szakmai gyakorlatot, amely teljesíti az akadémiai és karrier célokat. Számos szervezetet és vállalkozást választottak a diákok. Ha jelenleg nem foglalkozunk egy érdeklődési területen működő vállalkozással vagy szervezetgel, akkor keresünk egy helyet az Ön számára.

Elhelyezés példák

A múltbeli diákok a következő területeken internáltak. Nem látja itt a meződet? Csak beszélj az IES Abroad Tanácsadójával - új szakmai gyakorlatok kerülnek hozzá.

 • Arts
 • Üzleti
 • Oktatás
 • Újságírás
 • Közegészségügy

Tanulmányi kirándulások

Annak ellenére, hogy a kalandod Buenos Airesben kezdődik, terepi kirándulásaink a városon túlra vezetik, hogy felfedezzék a fogadó ország kultúráját és hagyományait. (Ezeknek a kirándulásoknak némelyikéhez további költségek merülhetnek fel.) Az IES Abroad ezenkívül több mint 30 kulturális rendezvényt és kirándulást szervez.

A lehetséges rendeltetési helyek a következők lehetnek:

Jujuy

4 nap | Esik

Tapasztalja meg a bolíviai határ közelében lévő Jujuy tartományt, és vegyen részt olyan tevékenységekben, mint a trekking az Andok-hegy lábánál és a Salinas Grandes sós lakásaiban. Itt tartózkodva élvezze az egyedi helyi ételeket és kultúrát, ideértve a helyi folklór zenét és táncot.

Colonia

1 nap | Esik

Utazzon a Plate folyón keresztül Uruguay-ba, hogy meglátogassa a 300 éves Colonia várost. Az UNESCO világörökség része Colonia történelmi negyedében a régi spanyol és portugál gyarmati stílusokat tükrözik, szűk macskaköves utcáival és eredeti erődítményének maradványaival, valamint furcsa kávézókkal díszítve, amelyek közül néhány a távolba néz a folyóra, Buenos Aires felé.

Luján

1 nap | Esik

Látogasson el Luján városába, annak híres katedrálisával, ahonnan zarándokok érkeznek az ország minden tájáról. Élvezze a nagyobb Buenos Aires-tartomány nyílt területeit, majd töltse a következő napot estancia-ban (szarvasmarha-tanyán).

San Isidro

1 nap | Esik

Tour San Isidro, Buenos Aires egyik legszebb külvárosában, ismert gazdagságáról és hagyományáról. Vegyünk egy sétát a fővárosi téren, a neogótikus katedrális és a kézműves vásár mellett. Vegyünk egy túrát a Villa Ocampo Múzeumban, az Victoria Ocampo író házában és az UNESCO világörökség részein.

Megjegyzés: Az IES Abroad kirándulási célpontjai, tevékenységei és tartózkodásának időtartama időtartamtól és rendelkezésre állástól függően változhat.

Tanfolyamokkal kapcsolatos kirándulások

A tanfolyamokkal kapcsolatos kirándulások tanfolyamokkal járó akadémiai kirándulások. A rendezvényeket az IES Abroad tanfolyamok kiegészítéseként szervezik, és hozzájárulnak az argentin kultúra és társadalom általános ismereteihez. A részvétel a kurzus regisztrációján alapul.

A rövid tanfolyamokkal kapcsolatos utak korábbi példái a következők:

 • Városi graffiti séta
 • A legfontosabb múzeumok Buenos Airesben
 • Történelmi környéki túrák
 • Színházak Buenos Airesben, beleértve a Colón Operaházat
 • Látogatás a Palacia Paz-ba

Bővített tanfolyam-út

A Patagonia készítése tanfolyam hallgatói Bariloche városába utaznak Patagóniában, egy dél-argentin régióban, amely festői szépségéről híres sivatagok, sztyeppék és gyepek formájában. A többnapos, tanfolyamokkal járó, felár ellenében igénybe vehető utazás során a hallgatók a régió őslakos közösségeit és kultúráit tanulmányozzák.

Mindennapi élet

Annak érdekében, hogy otthon érezze magát Buenos Airesben, mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztonságban és gondozva érezzük magunkat. Legyen szó egy orientációs programról, amely előkészületeket érzi magát, jó elhelyezkedésű és kényelmes szállást, vagy a terepi kirándulásokhoz vezet, hogy elkerülje a legyőzött ösvényt - mindannyian a hallgatói szolgáltatásokkal foglalkozunk.

Irányultság

A program egy orientációval kezdődik, amely bemutatja Önt Buenos Aires-i munkatársainknak, hallgatókatársainknak és Buenos Aires városának.

A tájékozódás további elemei a nyelvi oktatás és a bevezetés a spanyol nyelvtanulásokba Argentínában.

Emellett tudományos tanácsadást is kap, és regisztrálódik az IES Abroad és a partner egyetemi tanfolyamokra.

Átfogó tájékozódásunk

Ház

Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a legnagyobb kihívás eldönteni, melyik látnivalókat látja először vagy felfedezheti a legjobb kávézót - nem talál olyan helyet, ahol kényelmesen érezheti magát. Mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a lakást, ami tükrözi a helyi diákok életét. Célunk, hogy Buenos Aires-i távozáskor otthon érezze magát.

Magánszállások - Családdal vagy señora-val élsz, magánhálóban. Ezek a rezidenciák Buenos Aires központjában helyezkednek el. A családi házban élés nagyszerű módja annak, hogy javítsa nyelvi folyékonyságát, és belemerüljön a helyi kultúrába. Hetente tizenkét étkezést biztosítanak, és minden hallgatónak saját szobája lesz.

Tanórán kívüli tevékenységek

felfedezések

Újra definiáld Buenos Airesben az életed és a tanulásodat a kulturális események és tevékenységek között, például:

 • Egy látogatás egy élénk, helyi piacon a Mataderos szomszédságában
 • Vendégelőadások a történelemről, a politikáról és a kortárs kérdésekről
 • Túrák San Telmo, Recoleta és Teatro Colón környékén
 • Az izgalmas est a Madero Tango vacsorán és a Tango Show-n

Költség

Tekintsük ezeket az árakat kiindulópontnak. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot külföldi tanulmányaival, hogy megállapítsa a tényleges költségeket, amikor tényleges anyagi támogatást, ösztöndíjat, otthoni iskolai irányelveit és egyéb tényezőket figyelembe veszi.

Nyár 2020

kifejezés Oktatás Ház Biztosítás Teljes
2020 nyár $ 13.345 $ 3155 $ 230 $ 16.730

Tanév

kifejezés Oktatás Ház Biztosítás Teljes
Tanév $ 23.530 $ 6180 550 $ $ 30.260

ösztöndíjak

Program-specifikus ösztöndíjak

John Gearen Need-Based Dublin vagy fejlődő régiók ösztöndíja

Akár 1000 dollár; évente 2 diáknak ítélik oda.

John Gearen, az IES Abroad igazgatótanácsának sok éve tagja, és hat évig az igazgatóság korábbi elnöke, vezető ingatlanügyvéd és Rhodes Scholar, aki számos jótékonysági ügyben vesz részt. Gearen úr nagylelkűen létrehozta ezt az ösztöndíjat, hogy támogassa azokat a hallgatókat, akik iránti érdeklődés az IES Abroad Központban való tanulás iránt a világ egyik fejlődő régiójában (Argentína, Chile, Kína, Ecuador, Írország, Marokkó vagy Dél-Afrika).

Dr. William Louis Gaines Kellékeken alapuló történelem vagy nemzetközi kapcsolatok ösztöndíja

Legfeljebb 1875 dollár; évente 4-6 diáknak ítélik oda.

Ezt az ösztöndíjat Dr. William Louis Gaines tiszteletére nevezték el, az IES Abroad elnöke 1974-1992 között. Dr. Gaines az IES Abroad akadémiai keretének megerősítésére, az IES Abroad helyszíneinek kibővítésére és a szervezet pénzügyi alapjának biztosítására szentelt.

Nyílt a történelem vagy a nemzetközi kapcsolatok szakán.

Adelyn Dougherty Leander Szükség alapú városi kérdések ösztöndíja

Akár 3000 dollár; évente 4-6 diáknak ítélik oda.

Nyílt azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a városi tanulmányok iránt (a városi tanulmányok elvégzéséhez nincs szükség).

E. E.

1000 dollárig terjedhet; évente 4-6 diáknak ítélik oda.

Ezeket az ösztöndíjakat azoknak a hallgatóknak szánják, akik egy spanyol nyelvű országban szeretnének tanulni.

Kathleen Kervin Diamond ösztöndíjat kapott

Akár 2000 dollár; évente 4-6 diáknak ítélik oda.

Kathleen Diamond tanácsadó, vállalkozó és üzleti vezető a nyelvi szolgáltatások területén. 1979-ben alapította a Language Learning Enterprises, Inc.-t (LLE®), egy teljes körű szolgáltatást nyújtó nyelvi céget Washingtonban, DC-ben. A telefonos tolmácsolás korai úttörőjének elismerték, és az 1990-es évek elején elindította a LLE-LINK-t. Az elkövetkező 20 év alatt vezetése alatt a vállalat dinamikus, többmillió dolláros vállalattá nőtte ki magát, széles körű ügyfelek kiszolgálására szolgál, mind a magán-, mind az állami szektorban, mind az Egyesült Államokban, mind világszerte. 2009-ben Ms.

Központunk

Az IES Abroad Buenos Aires Center Buenos Aires belvárosában található, sétatávolságra a Plaza San Martin-tól és a Recoleta temetőtől.

Jellemzők:

 • tantermek
 • Hallgatói társalgó
 • Könyvtár és csoportos tanterem
 • Teakonyha
 • Személyzeti irodák
 • Nagysebességű internet- és nyomtató-hozzáférés
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Tovább

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Kevesebb
Chicago , Amszterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Peking , Berlin , Buenos Aires , Fokváros , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , London , Madrid , Milánó , Nagoya , Nantes , New York , szép , Párizs , Oxford , Quito , Rabat , Róma , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Bécs , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Több Kevesebb