Cím szakértő Gasztronómiai trendek

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Cím szakértő Gasztronómiai trendek

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

titrálási adatok

  • Minősítés: Expert Cím
  • Irányul: szakemberek, akik szeretnék visszaállítani növeljék a karrierjét a képzés a legmagasabb szinten
  • Időtartam: 3 hónap (április 18-június 18.)
  • Összesen óra: 260H
  • Credits: 18 ECTS
  • Ár: 2200 €
  • Tanított: hétfő és kedd
  • Kínálnak: spanyol
  • Azt tanítják: Castellón (Spanyolország)

előadás

Delves trendek

A tananyag E cím alapul szinte kizárólagos tanulási konyhában. új koncepciók és stílusok jönnek össze új trendek a védjegyet, egyre hatásosabb formában, gasztronómiai javaslatok fogják tanulmányozni. A program tart 3 hónapig.

A csapat a legjobb

Megvan a legjobb terméket szakértők, műszaki, élvonalbeli innováció és trendek konyhában. Meg lehet tanulni együtt számos nemzetközi referencia szakácsok része Konyhamûvészeti. magasan képzett szakemberek, amelyek tantestület egyik megkülönböztető jegye.

Miért érdemes ezt mértékben?

  • Meg fogják érteni a jelenlegi gasztronómiai irányzatok olyan ágazatban, ahol meghatározzák a fogyasztói kereslet és állítsa a lépést a piacon.
  • Azt fogja tapasztalni, hogy milyen zöld konyha még mindig az egyik legnagyobb trendek ma vertebrando sok nagy folyó javaslatokat.
  • Ha a vállalat belső technikák és termékek legjellemzőbb világ konyhák, amelyek leginkább befolyásoló ma.
  • Majd találkozunk a legkiemelkedőbb példája a fúziós konyha nemzetközi étkezési jelenetet.
  • Lesz mester a legtöbb innovatív technikák és fejleszteni a kreatív potenciálját; akkor képes lesz beállítani egyedi és eredeti ételeket.
  • Tudja első kézből a legsikeresebb üzleti modell és lesz lépést a legújabb trendeket nemzetközileg.
  • CEU Cardenal Herrera Egyetem és Gasma fogadni egy innovatív módszertant és aktív szerepet a diákok: gyakorlati órákra, mesterkurzusok, workshopok, látogatások ...
  • Meg fogja tanulni a tapasztalata és szakértelme a Culinary Team és vezető szakértői Gasztronómiai Management.
  • Lesz fogad hálózatépítés, és nyomja a saját kulináris közösség révén érintkezik a szakácsok és szakemberek az oktatás.
  • Meg fogja tanulni egy nagyon gyakorlati képzés. Most megtudhatod, gyakorló, irányító, a főzés.

címzett

vállalkozói szellem

A cél ennek a címe Expert nem csak a vonat a legjobb szakácsok, hanem a jövőbeli vállalkozók az élelmiszeriparban. Szakemberek, akik jól megélnek az új trendeket, hogy mozog a nemzetközi gasztronómiai jelenetet, új koncepciók és az aktuális értékek jelölje meg a szektorban.

  • A hallgatók Felső / középső fokozat főzés és a vendéglátó-ipari (Catering)
  • Restoration szakemberek, akik szeretnék, hogy növeljék a karrierjét a képzés a legmagasabb szinten.

Program és módszertan

program

  • Cardenal Herrera Egyetem és Gasma fogadni egy tapasztalati és motivációs formátumot, amelyben a tanuló a főszereplője a képzés. A cél az, hogy a diákok fejleszteni a legtöbbet a szakmai profil és megszerezni az összes szükséges készségek az ágazatban. A legjobb módja ennek az, egy innovatív és dinamikus módszert. Ezért 80% -a órán e cím Expert szentelt gyakorlati képzést.
  • Osztályok tartják az intenzív ülés hétfőn és kedden 9.00 és 18.30 étkezés közepén is, hogy a diákok, hogy a legtöbbet kihozni ebből a gasztronómiai élményt. A diákok vannak kialakítva praktikus részvételen ülések és dolgozó szakácsok nemzetközi referencia.
  • Arra koncentrálunk, a tapasztalati tanulás a tantermen kívül. A cél az, hogy a hallgató tudja, és értékeli a munkát a különböző gasztronómiai szereplők: a mezőgazdasági termelők, gyártók, forgalmazók, laboratóriumok, ID i, stb Minden állandó felügyelet alatt a képzők és folyamatos értékelése a tudás.

tartalom

Cím tárgyak segítségével a diákok tanulni és a menedzsment eszközök és ismeretek jelenlegi üzleti modellek siker az ágazatban.

  • A világ konyhái: japán konyha, Iberoamericana, a Délkelet-Ázsiában .... Mindegyiket hogy a jelenlegi étkezési jelenetet. technikák és alapanyagok világ konyhák trend tanulmány.
  • A zöld forradalom: a „zöld forradalom” változik a helyzet, hogy a növényeknek a konyhában. a termék, a kezelés és a saját ellátási rendszerek fogják tanulmányozni.

oktatók

Cím Expert lesz tantestület tagjai szakemberek és szakértők széleskörű tapasztalattal és tanítási készségek, amelyek alkotják a Konyhamûvészeti. Ez folyamatosan növekvő gépek és tagjai, többek között:

  • Nemzetközileg elismert szakácsok.
  • A termelők és a szakértők az egyes területeken a terméket.
  • A kutatók és szakértők ID i.
  • Vállalkozók vendéglátás és az élelmiszeripar.
  • Kulináris menedzsment szakértő.

bejegyzés

Cím kell fizetni az alábbiak szerint:

  • Regisztrációs díj: (* reembonsable esetén nem felvételi) 150 €
  • Fennmaradó összeget: (* megerősítése felvételi) 2050 €
  • Összesen: 2200 €

A részvételi díj tartalmazza:

  • Minden oktatási anyagok és a felhasznált nyersanyagok a program során.
  • Tapasztalatok a tanórán kívül, hogy befejezze a képzést.
  • egységes Gasma

felvételi eljárás

  • Típus: A folyamat elindításához ki kell tölteni az űrlapot alján ezt az oldalt, és a fizetést a regisztrációs díjat. Abban az esetben választja a fizetési banki átutalás, kérjük, küldje el a befizetési bizonylatot a profesionales@gasma.es irányba, hogy hozzon létre egy személyes interjút.
  • Interjú: 24 órán belül megkapta a Jelentkezési lap, a tanuló magatartása személyes interjú egy csapat a tanárok és szakértők Gasma. A cél az, hogy megfeleljen a jelöltek, értékelje azok ágazati ismeretek és készségek a program. Az interjú személyesen vagy Skype-on keresztül, ha nem tudnak személyesen részt venni. Az interjú után, a kari lehet dönteni, hogy a személyes tudás teszt értékeléséhez jelöltek.
  • Eredmények: Ha a személyes interjú (és az elméleti vizsgát, ha szükség), az alkalmazások értékelését és enrollees közli az eredmény a felvételi folyamat. Ha ismerte, egy visszaigazoló e-mailt, és kifizetési kérelem esetén a foglalási díj, amely történhet 48 órán belül, akár elektronikus fizetés (virtuális POS vagy Paypal), vagy banki átutalással küldjük.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol


Utoljára frissítve February 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
ápr. 2019
Duration
Időtartam
3 hónapok
Részidős
Price
ár
2,200 EUR
teljes ár
Locations
Spanyolország - Castellón de la Plana, Valencian Community
Kezdet : ápr. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 2019
Spanyolország - Castellón de la Plana, Valencian Community
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt