106195_rsz_106138_img_8854.jpg

Az " Class'Art egy egyéves, rajzoló intenzív program , amely erős alapot nyújt azoknak a hallgatóknak, akik további tanulmányokat kívánnak folytatni az akadémiai vagy szakmai művészeti iskolákban világszerte, vagy segítenek elősegíteni a művészek megfigyelési rajzkészségének finomítását egy meglévő gyakorlatban. A gyakorlatokat arra tervezték, hogy előmozdítsák a vizuális jelenségek lineáris és értékű átszámításának racionális folyamatát. A szigorú tananyag középpontjában a gipszkartonok hagyományos kivizsgálása és az élő modellből való rajzolás áll.

Cast Hall Gyakorlatok

1) Bargue lemez öntött másolatok

A bonyolultságtól függően ez a sokszorosított grafikon lesz a grafittal, hogy segítsen a hallgatónak egy racionális blokkolási folyamat kialakításában, vizuális eszközök, például összehasonlító mérés, absztrakt formák és pajzsok kialakításával a kép síkon.

2) Bargue lemez alakú másolatok

A Bargue figurák tanulmányainak egy sor grafit példánya tovább finomítja a diák blokkoló folyamatát, miközben új szempontokat, például gesztusokat, kontúr-átfedéseket és fogalmi anatómát vezet be.

3) Cast in block-in

Ez a grafitos gyakorlat egy átmenetet kezdeményez abból a formából, hogy lapos formákat másol a háromdimenziós térfogatok térben történő átvitelére.

4) Öntött rajz (blokkolás és formázás)

Inkrementálisan bonyolultabb, ezek a hosszabb távú grafit tanulmányok a kontúrok, síkváltozások és árnyékformák pontos lineáris leírásával kezdődnek, majd a mérettérfogat leírásával folytatják a gondosan modulált értékeket, elsősorban a fogalmi és optikai elemzést.

106198_rsz_20181205mdnq5c2nebesaguu_fqxmq_large.jpg

Ábra Stúdió Gyakorlatok

1) Rövid pozícionálás blokk-in

20 perc és 180 perc között ezek a grafitos gyakorlatok tovább szilárdítják a diák blokkoló folyamatát, a dinamikus gesztus és az élő modell gyors arányának megragadásával.

2) Hosszú figurális rajz (blokkolás és formázás)

30 és 60 óra között ezek a magasan fejlett grafit-vizsgálatok szintetizálják az eddigi gyakorlatokban szerzett készségeket (lineáris blokk-in és fogalmi forma-modellezés), további hangsúlyt fektetve a strukturális anatómia és portrékiválásokra.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve December 15, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019