CLASS'ART intenzív rajz

Általános információk

Program leírás

106195_rsz_106138_img_8854.jpg

Az " Class'Art egy egyéves, rajzoló intenzív program , amely erős alapot nyújt azoknak a hallgatóknak, akik további tanulmányokat kívánnak folytatni az akadémiai vagy szakmai művészeti iskolákban világszerte, vagy segítenek elősegíteni a művészek megfigyelési rajzkészségének finomítását egy meglévő gyakorlatban. A gyakorlatokat arra tervezték, hogy előmozdítsák a vizuális jelenségek lineáris és értékű átszámításának racionális folyamatát. A szigorú tananyag középpontjában a gipszkartonok hagyományos kivizsgálása és az élő modellből való rajzolás áll.

Cast Hall Gyakorlatok

1) Bargue lemez öntött másolatok

A bonyolultságtól függően ez a sokszorosított grafikon lesz a grafittal, hogy segítsen a hallgatónak egy racionális blokkolási folyamat kialakításában, vizuális eszközök, például összehasonlító mérés, absztrakt formák és pajzsok kialakításával a kép síkon.

2) Bargue lemez alakú másolatok

A Bargue figurák tanulmányainak egy sor grafit példánya tovább finomítja a diák blokkoló folyamatát, miközben új szempontokat, például gesztusokat, kontúr-átfedéseket és fogalmi anatómát vezet be.

3) Cast in block-in

Ez a grafitos gyakorlat egy átmenetet kezdeményez abból a formából, hogy lapos formákat másol a háromdimenziós térfogatok térben történő átvitelére.

4) Öntött rajz (blokkolás és formázás)

Inkrementálisan bonyolultabb, ezek a hosszabb távú grafit tanulmányok a kontúrok, síkváltozások és árnyékformák pontos lineáris leírásával kezdődnek, majd a mérettérfogat leírásával folytatják a gondosan modulált értékeket, elsősorban a fogalmi és optikai elemzést.

106198_rsz_20181205mdnq5c2nebesaguu_fqxmq_large.jpg

Ábra Stúdió Gyakorlatok

1) Rövid pozícionálás blokk-in

20 perc és 180 perc között ezek a grafitos gyakorlatok tovább szilárdítják a diák blokkoló folyamatát, a dinamikus gesztus és az élő modell gyors arányának megragadásával.

2) Hosszú figurális rajz (blokkolás és formázás)

30 és 60 óra között ezek a magasan fejlett grafit-vizsgálatok szintetizálják az eddigi gyakorlatokban szerzett készségeket (lineáris blokk-in és fogalmi forma-modellezés), további hangsúlyt fektetve a strukturális anatómia és portrékiválásokra.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Paris Academy of Art is an art institute dedicated to high-level realist painting and drawing techniques. The Academy is open to all those who, regardless of age, nationality or background, want t ... Tovább

The Paris Academy of Art is an art institute dedicated to high-level realist painting and drawing techniques. The Academy is open to all those who, regardless of age, nationality or background, want to acquire the skills needed to become accomplished at realist painting or drawing. Kevesebb