Read the Official Description

CMI 7. szint a stratégiai menedzsmentben és a vezetésben


A Stratégiai Menedzsment és Leadership CMI 7-es szintű képesítését a felső vezetők és az igazgatók számára fejlesztették ki, amelyek képesek a szervezeti stratégiát hatékony teljesítményre átalakítani, és a vezetőknek fontosnak kell lenniük a szervezeti stratégiák végrehajtásának fontosságát. Mi kevert és távoktatási felső vezetési programja a forgalmas vezetők körében készült. A virtuális tanulási környezetünkkel és a mentor rendszeres segítségével Ön a program egészére irányul. A program minden szakasza tetszőleges időben és helyen végezhető el. A kétéves és hároméves szakképzéssel ellentétben a CMI - Level-7 tanfolyam körülbelül hat-tizenkét hónapot igényel a befejezéshez.

Stratégiai vezetők törekszenek arra, hogy fejlesszék készségeiket a CMI 7-es szintű Stratégiai Menedzsment kurzusán

Legfontosabb előnyök

 • A minősítés célja, hogy javítsa a stratégiai vezetői képességek és technikák.

A képesítéssel szerzett ismeretek segítenek Önnek a munkahelyén stratégiai menedzserként betöltött szerepében. Lehetővé válik, hogy elméleteket és modelleket alkalmazzon gyakorlati munkakörnyeiben, és javítja a problémamegoldó készségeket, amelyek alkalmazhatók a munkakörnyezetére. Ez országosan akkreditált minősítés, és a kurzuson keresztül szerzett kreditek átruházhatók bármely más egyetemre vagy bármely más elismerő szervre. Lehetővé válik a munkahelyi problémák problémáinak hatékonyabb kezelése, és ez elősegíti a karrierleírást.

A Chartered Management Institute-ról (CMI)

A Chartered Management Institute több mint 60 évvel ezelőtt létrehozta a British Institute of Managementt; kifejlesztette az Egyesült Királyság első vezetői tanulmányait. A CMI-t követô években következetesen a vezetés és a vezetés valamennyi aspektusának élvonalába került. Ma az Egyesült Királyságban a CMI kurzusok az egyetlen bérelt szakmai odaítélő testület, amely elkötelezte magát amellett, hogy a vezetés és a vezetőség kiválóságát a legmagasabb színvonalon kínálja. Jelenleg több mint 100 000 menedzser használja napi egyedi szolgáltatásait. A CMI-képesítések célja a vezetők és a vezetők minden szinten, és továbbra is az egyetlen odaítélő testület, amely odaítélheti a Chartered Manager státuszt - a végső vezetői elismerést. A munkaadók nagyra értékelik a CMI által nyújtott képesítéseket, és növelik karrierlehetőségeit.

Szállítási lehetőségek

School of Business London különféle rugalmas szállítási módszereket kínál a tanulók számára, amelyek közé tartozik a kevert tanulás, az online tanulás és a távoktatás. Így a tanulók választhatják a tanulmányi módot a választásuk és kényelmük alapján. A program önálló és a legmodernebb Learning Management System segítségével valósul meg. A tanulók képesek kommunikálni az oktatókkal azáltal, hogy üzeneteket küldenek a Learning Management Rendszeren keresztül, hogy megbeszéljék a kurzus anyagait, iránymutatást adjanak és segítséget nyújtsanak a feladatokhoz.

Mit tartalmaz?

 • Egy dedikált egy-egy tutor, amely átfogó támogatást nyújt az egész tanfolyamnak tanulói platformunkon keresztül.
 • Formatív értékelést nyújt az oktatók által a tanulók elérésének javítása érdekében. Általában formatív visszacsatolással jár.
 • Tananyagok, amelyek magukban foglalják a strukturált előadásokat, gyakorlati alkalmazásokat valós példákkal és olyan esettanulmányokat, amelyek megkérdőjelezik Önt, hogy alkalmazza tudását.
 • Az online tanulási platformon keresztül elérhető értékelési anyagok.
 • Egy átfogó e-könyvtár, amely ajánlott tanulmányi szövegeket és referenciakönyveket tartalmaz az online olvasásra.
 • Az összes modul felügyelete.
 • Online oktatási platformunk többplatformos hozzáférést kínál. Ezért az SBL a tanfolyamot közvetlenül az okostelefonra, táblagépre, laptopra vagy asztali számítógépre szállítja, és a diákok választhatják, hogy tanulmányozzák, amikor csak vagy bárhol szeretik.

Műhelyek

Diákjaink tanulmányi tapasztalatainak növelése érdekében a School of Business London különböző tanulási lehetőségeket kínál a diákjainknak. A tanfolyamok a diákok számára fakultatívak. A workshopok a tutor panel által biztosított szokásos tutor támogatás mellett nyújtanak segítséget. Ezek a műhelyek ellentétesek a CMI programjaink minden diákjával, és célja, hogy fokozzák a hallgatók megértését a kutatás, a módszertan és más fontos tanulási készségek terén. Megpróbáljuk ezeket a műhelymunkákat a lehető leginkább kommunikálni, a műhelyünkben a vitafórumok, interaktív tevékenységek és prezentációk biztosításával. Ezenkívül bőven kínálnak lehetőséget arra, hogy kölcsönhatásba lépjenek a tanulókkal.

Értékelés

 • Időzített forgatókönyv-alapú megbízások
 • Nincsenek vizsgálatok

Belépési követelmények

 • Tapasztalt kezek a vezető vezetés szerepében.
 • Célja a szervezeti vezetés elérése.
 • Képesség a 7. szintű minősítés befejezésére.

Modul struktúra

Az oklevelet azoknak a tanulóknak ajánljuk fel, akik a következő öt egységből állnak és 39 kredit átruházható kreditértékkel rendelkeznek.

Egység szám


A tanfolyam időtartama

7-9 hónap

Miért érdemes CMI-minősítést szerezni?

 • Az a lehetőség, hogy a Chartered Manager státusában dolgozhasson, ami a vezetőség legmagasabb elismerése, és csak a CMI.
 • A munkáltatók nagyra értékelik a Chartered Management Intézet által kiállított képesítéseket, és a vezetők több mint 80% -a azt mondja, hogy a CMI képesítés elengedhetetlen része a szakmai vezetőnek.
 • Növelje az alkalmazottak morálát és az elkötelezettséget.
 • Növelje az alkalmazottak morálát és az elkötelezettséget. Az Engage for Success (2013) szerint a munkavállalók 65% -a nem bízik a vezetőkben. Összehasonlítva a többi fejlett országot, az Egyesült Királyságban 6% -kal alacsonyabb az átlagos elkötelezettség (Kennexa, 2011).
 • Hálózva az Egyesült Királyságban vagy az online közösségünkön keresztül folytatott rendezvényeink bármelyikén, beleértve a regionális konferenciákat, az egyedi webinárokat és az ipari előadókat.
 • Hozzáférés kutatási és betekintési tartalmához, beleértve a Professional Manager magazint is, amely az Ön ajtajához érkezik és online elérhető.
 • Az a lehetőség, hogy a CMI Achieve részévé váljon, az online coaching és mentori programunk, amely megfelel a tapasztalt vezetőknek és vezetőknek a készségek és ismeretek fejlesztésére törekvő emberekkel.

Erőforrások

School of Business London felajánlotta, hogy támogatja a tanulókat, akik kiemelkedő hozzáféréssel rendelkeznek a kiosztott oktatójukhoz. Automatikusan a Chartered Management Intézet tagjává válik, amikor CMI programot vesz fel velünk. A tanulmányok megkönnyítése érdekében átfogó hozzáférést kap a CMI online könyvtára összes forrásához. Ezenkívül az SBL hozzáférést biztosít a legmodernebb tanulási irányítási platformhoz, ahol hozzáférhet a létfontosságú tanulási erőforrásokhoz, és kommunikációba léphet az oktatóval a tanulmányai során.

A Management Direct - Management Direct A CMI online erőforrás könyvtár, amely biztosítja: 24/7-es hozzáférést biztosít széles erőforrásokhoz bármely eszközről.


Jellemzők:

 • Naprakész forrásokkal rendelkezik, amelyek a jelenlegi vezetési gyakorlatra vonatkoznak.
 • A különböző formátumú anyagok széles választékát kínálja, hogy megfeleljen a különböző tanulási stílusoknak.
 • Van egy tevékenység automatikus rögzítése, ami azt jelenti, hogy a tanulásra összpontosíthat.
 • A vezetés folyamatosan segítséget nyújt Önnek karrierjében, és egy jól strukturált megoldást kínál arra, hogy potenciálisan megoldja azokat a napi feladatokat, amelyekkel a te szereped szemben áll.

díjak

Egyszeri fizetés (teljes fizetés)
Kurzusdíj (Áfa nélkül)

35% -os kedvezmény az egyszeri fizetésnél; Frissített tanfolyam díja: - £ 924.3

Havi részletfizetési terv

Kurzusdíj (Áfa nélkül)

20% -os kedvezménnyel élhet a havi részletben; Frissített tanfolyami díj: - £ 1257.6

Kezdeti letét
Program taught in:
Angol

See 18 more programs offered by School of Business London »

Last updated July 18, 2018
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
aug. 2019
Duration
7 - 9 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,109 GBP
Fizetési tervek állnak rendelkezésre. Jelentkezzen ma, hogy megkapja a 35% -os kedvezményt az egységes fizetésre és a 20% -os kedvezményt a havidíjra *. Az ajánlat 2018. július 1. és július 31. között érvényes. A nemzetközi hallgatók mentesülnek a hozzáad
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019