A Sunway TES Center for Academic Excellence (CAE) a Malajzia CPA program regisztrált oktatója. A Sunway TES CAE tandíj támogatást nyújt a CPA-programot végző hallgatóknak, hogy segítséget nyújtsanak a CPA program tartalmának megértésében és a vizsgaelőkészítésben.

Azok a érdekelt pályázók, akik a CPA-programot kívánják vállalni, hasznos információkat kapott az alábbiakban, hogy miként keressenek támogatási támogatást a CPA-jelölés elérésének elindításához.

A meglévő CPA-programban tanuló diákoknak, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtudjon többet a Sunway TES CAE-ról nyújtott tandíj támogatásról.

CPA Ausztrália

A világ egyik legnagyobb számviteli szerve, amely több mint 160 000 pénzügyi, számviteli és üzleti szakemberrel rendelkezik globális tagsággal, alapvető szolgáltatásaink közé tartozik az oktatás, a folyamatos szakmai fejlődés, a technikai támogatás és a szakma érdekképviselete. A CPA-jelölés világszerte elismert, tagjai 118 országban.

A hivatásos könyvelők munkája alapvető fontosságú az egyes vállalatok stabilitásának, hatékonyságának és fenntarthatóságának, a pénzügyi piacoknak és az egész ország gazdaságainak.

A CPA Australia Network összekapcsolja Önt üzleti vezetőkkel, globális befolyásokkal, CPA-kkal és játékváltókkal.

Csatlakozzon a CPA Australia izgalmas hálózathoz, és azonnal hozzáférhessen a keresett karrierlehetőséghez, többek között:

 • Exclusives - Hozzáférés az egyedi eseményekhez és lehetőségekhez, beleértve a CPA-karriereket, az Australian Open munkatapasztalatát és partnereink különleges ajánlatait.
 • Munkáltatói partnerek - Legyen az elsők között a gyakornoki és a diplomás munkalehetőségekről.

CPA váltás

Legyen szakmailag elismert világszerte CPA-ként. A CPA program ötvözi a szakmai képzést a 3 éves releváns gyakorlati tapasztalattal, biztosítva, hogy mind a technikai, mind a kereskedelmi készségek megszerzéséhez meg kell felelni. A korábbi tanulmányaitól függően, vagy elindíthatja a CPA programot azonnal, vagy a program elindítása előtt töltse le az alapegységeket.

A Sunway TES előnye

A Sunway TES a CPA program regisztrált oktatója, amely tandíjat kínál a jelöltek számára a téma megértésében és a vizsgák előkészítésében. A Sunway TES-szel kapcsolatos tandíj biztosítása a következőket nyújtja:

 • A nappali hétköznapokon (57 óra) / hétvégéken (36 óra) a Sunway TES oktatási létesítményekben;
 • Közvetlen hozzáférés egy szakértői oktatóhoz a témában nyújtott segítségért;
 • Hálózati lehetőségek a hasonlóan gondolkodó társaikkal a tanulmányi támogatáshoz.

A Sunway TES ápolja a CPA Program jelöltjeit üzleti vezetőként. A jól képzett, tapasztalt és elkötelezett oktatók és a felülmúlhatatlan eredmények mellett a Sunway TES elősegíti a tanulási és hálózati környezetet is.

Hatékony oktatási és tanulási stratégiák

A Sunway TES úttörő szerepet tölt be a tanítási stratégiákban, amelyek kiemelkedő hallgatói eredményeket eredményeznek. Az előadások és az oktatóanyagok középpontjában olyan ismereteket kell átadni, amelyek serkentik a tanulást, a kritikai gondolkodást, miközben a hangsúly az üzleti és számviteli gyakorlatok valódi világában a tudás alkalmazásáról szól.

Stratégiai szövetségek a nemzetközi professzionális szolgáltató cégekkel

A Sunway TES és a "Nagy 5" Nemzetközi Szakmai Szolgáltató Vállalat közötti jól kovácsolt szövetség lehetővé teszi a diplomások számára, hogy ezekkel a cégekkel foglalkoztassanak. A Sunway TES válaszolni fog arra, hogy kérje a munkáltatók tájékoztatását arról, hogyan támogathatják a CPA program kandidátusait.

Regisztráció a tandíjhoz a Sunway TES-nél

A CPA program tanítási órái két bevételt tartalmaznak a Sunway TES-en (február és augusztus) a hétköznap / hétvégi órákkal.

Teljes munkaidő (csak hétköznapok)

Január 15. (első osztálynap)

Új diák kezdődik

 • 1. lehetőség: E
 • 2. lehetőség: E

Részmunkaidő (csak hétvégi osztályok)

Január 20-án (az osztály első napja). Ebben a félévben kínálunk:

 • Etika
 • Pénzügyi jelentés
 • Maláj adózás

A Sunway TES CPA Australia regisztrációhoz szükséges dokumentumok

 • Regisztrációs űrlap
 • Oklevél
 • 1. év
 • NRIC másolat
Program oktatási nyelve:
Angol

22 további kurzus Sunway University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date