Cepa & EMSA angol

Általános információk

28 locations available

Program leírás

CEPA & EMSA English

Angol képzés Lounge - A Professional Choice

Közös oktatási nyelv ismeretét Assessment (CEPA) és Külső Intézkedés tanulók teljesítményét, (EMSA) egy sor olyan helyileg fejlesztett standardizált tesztek használt felvételi és az elhelyezés minden szövetségi intézmények felsőoktatás és továbbképzés az Egyesült Arab Emírségek: ADVETI, Zayed Egyetem, a Műszaki Főiskola és az Egyesült Arab Emírségek Egyetemen.

A CEPA által termelt EAE Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási részeként NAPO (Országos Felvételi és elhelyezési Hivatal) és az EMSA által az Abu Dhabi Oktatási Tanács. Két vizsgák CEPA és az EMSA. Az angol vizsgák tesztelni alap angol nyelvtudás, valamint a matematika méri az alapvető matematikai készségek. Mind az angol és a matematika vizsgák adjuk két formátumban: papír alapú (szkennelt válasz lapot), és a számítógép-alapú a CEPA és számítógépes csak az EMSA. Angol képzés Lounge teljes CEPA és EMSA- angol képzés és oktatás, és is gondoskodik a matematika oktatás, ha szükséges. Azt is fontos szem előtt tartani, hogy az ügynökség is van Science listájában. Ez gyakran, de nem mindig integrálódott a matematika része a vizsga.

(Erősen tanácsot kutatás ezt megkezdése előtt és a matematikai vagy tudományos EMSA tandíjat tanfolyamok.)

Abu Dhabi szakoktatás Institute, Zayed Egyetem, a Műszaki Főiskola és az UAE Egyetem valamennyien egy angol nyelvű tanított tananyag. Ez azt a legtöbb tanítás zajlik az angol nyelvet. Ezek az intézmények egy alapítvány vagy egyetemi híd program célja, hogy segítse a hallgatók növeljék szintű angol megkövetelt szinten további vagy felsőoktatásban. CEPA és EMSA pontszámok azt jelzik, hogy valamelyikük, középfokú angol tanfolyam szükséges minden diák, aki csak ül vagy vizsga. Minden tanár a ADVETI Alapítvány English Program őshonos, az első nyelvet beszélők. Minden diák számára, hogy tanulmányozza a ADVETI lesz szükség, hogy üljön a CEPA vagy EMSA annak érdekében, hogy megszerezzék a helyet valamelyik ADVETI egyetemen az Egyesült Arab Emírségekben.

A CEPA & EMSA Scoring Módszer

A feleletválasztós részén CEPA és az EMSA-angol vizsgák pontozzuk segítségével IRT (Item Response Theory) három paraméter modellezés. Minden teszt verzió kapcsolódik a korábbi verziók, és az új paramétereket során összegyűjtött nagy közigazgatás. A nyers válaszokat szereznek a paraméterekkel. A készítményt ezután alkalmazzuk átalakítani a kapott számokat CEPA vagy EMSA pontszámok, kezdve 90-210. Az írás szakasz kettős-vak jelölt helyi angol tanár a három szövetségi intézményekben. A sávokat tartomány 0 (üres, nem kísérlet) 6. A célokat azután közvetített, foglalkoztató sokoldalú Rasch mérést. Bizonytalan pontszámok (pl kitűnő rater egyetértés) vagy csipkés profilokat felül a vizsga személyzet.

CEPA & EMSA-angol mutató leírások

CEPA & EMSA-angol Áttekintés

Nyelvtan és szókincs

CEPA & EMSA-angol tesztek angol nyelvtan és szókincs szakértelem felhasználásával feleletválasztós mondat kiegészítést kérdéseket. Jelenleg 45 nyelvtani kérdések, melyek széles körű alap angol szerkezetek. Jelenleg 40 szókincs kérdése, a vizsgálat a leggyakrabban használt szavakat az angol, levonni módosított szólisták, mint például a General Service List, valamint tudományosan orientált szavakat levonni a módosított Academic Szólista. (Taken Az EAE Oktatási Minisztérium CEPA-angol vázlat)

Olvasás

A Reading szakasz CEPA és az EMSA-angol tartalmaz egy vizuális, nem lineáris szöveget (például hirdetés) és két leíró, elbeszélő, vagy magyarázó szövegeket mintegy 400 szó minden. Szókincs szinten tartjuk, hogy körülbelül az első 2000 szó. A kérdésre az Reading szakasz mind feleletválasztós, és a vizsgálati diákok képesek azonosítani a fő gondolata a szöveg, de mégis egyszerű tényszerű adatokat, azonosítja névmás utalásokat vagy következtetések levonásához a szöveget. (Taken Az EAE Oktatási Minisztérium CEPA-angol vázlat)

Írás

Van egy feladat az írás szakasz a vizsga. Jellemzően a teszt-mumus kap egy azonnali kiváltására véleménye a helyi vagy általános kérdés. A prompt adott angol és arab témák eltérőek a változatok. Az ajánlott időben az írás szakasz mintegy 30 percig, hogy a teszt-mumus azt vártuk, hogy 150-200 szó eredeti szöveget. (Taken Az EAE Oktatási Minisztérium CEPA-angol vázlat)

Mint minden ETL tanfolyamok, kínálunk rugalmas képzési alkalommal, többek között esténként és hétvégén, ha szükséges.

Angol képzés Lounge, CEPA & EMSA - angol felkészítő programok

Az ETL megközelítés CEPA és az EMSA - Angol

Módja miatt a CEPA és az EMSA vizsgák vannak kialakítva, angol képzés Lounge hisz a leghatékonyabb módja annak, hogy felkészüljenek akár vizsga követ egy nyelvtani alapú tanulási program. ETL összpontosítani az alapvető angol nyelvtani amikor tutori jelöltek. Bízunk benne, hogy az alapvető angol szókincs, hogy miként lehet szava működik, a feszült és szemantika. A többség mind a CEPA és az EMSA - angol vizsgák összpontosítani a tanuló megértése alapvető angol használatára, amely minden készség.

CEPA & EMSA - Angol nyelvvizsga-előkészítő tanfolyam tartalmazza:

  • Understanding mondat szerkezete
  • Megértése feszült formák, hogyan készülnek, és miért
  • Vizsgálva szófajok és szókincs
  • Olvasás szöveges azonosító rész bekezdések és megtalálása kulcsszavak alkotnak válaszok

Angol képzés Lounge „CEPA - Angol képzés

Az élet, amit tenni! Tehát, hogy ez a legjobb angol képzés Lounge!

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At English Training Lounge we understand that the modern world does not stop simply because we need it to! This is why ETL offers an English language school that is as flexible as you need it to be. W ... Tovább

At English Training Lounge we understand that the modern world does not stop simply because we need it to! This is why ETL offers an English language school that is as flexible as you need it to be. We deliver English language training at a time and location of your choosing! We are not a 9 to 5 English as a second school because we know that life is 24 hours a day, 7 days a week. Kevesebb
Abu Dhabi , Buenos Aires , Bogotá , Rio de Janeiro , Santiago , Buenavista , Buenos Aires , Bogotá , Rio de Janeiro , Santiago , Buenavista , Dubai , Bangkok , Peking , Delhi , Hanoi , Hong Kong , Kuala Lumpur , Riyadh , Szöul , Shanghai , Singapore , Taipei , Tokyo , Jakarta , Barcelona , Berlin , Bern + 27 Több Kevesebb