Népszerű Kategóriák

Okleveles Képzések

Az oklevelek különböző típusai: graduális, egyetemi és felsőfokú oklevelek. Egy oklevél megszerzése különböző célokat szolgálhat egyes hallgatók esetében: időnként segíti az egyetemi képzések közötti átmenetet, esetleg további szakmai gyakorlatot és képesítést biztosít. Sokféle oklevél létezik, egyebek mellett Művészeti, Bölcsészeti, Üzleti, Biológiai, Mérnöki, Műszaki, Természettudományos. Az oklevelek sokszínűsége zavarbaejtő lehet, de ez ne tartson vissza! Kezdd meg a keresést az alábbi legnépszerűbb oklevelekkel.

Újonnan hozzáadott Oklevelek

University of South Florida

Graduate Certificate in Business Analytics

Szeptember 25, 2018
Az üzleti elemző készségek ma nagy keresletet igényelnek. Számos vállalat olyan szakembereket vesznek fel, akik adatelemző eszközökkel vannak kiképezve, és rendelkeznek tartományi ismeretekkel bizonyos funkcionális üzleti területekkel, mint például a könyvelés vagy a marketing. Ez a tanúsítvány felkészíti a hallgatókat az üzleti analitikai pozíciókra a sz… [+]ervezetekben. [-]

ESAIP Graduate School of Engineering

Számítógépes és hálózati tanúsítás - egyéni

Szeptember 22, 2018
Képzési kínálatunk célja, hogy megfeleljen az ön igényeinek (inter / intra cég) és szervezetének. A gyakorlatokat a tapasztalt oktatók segítik elő, akik elősegítik a szerepjátékot, a készségek alkalmazását és átadását.

NBCC

Tanúsítvány a tengeri dízelmotorokban

Szeptember 18, 2018
A tengeri dízelmotorok motorszakemberek. Dízelüzemű tengeri hajókon és berendezéseken szakszerű ismeretekkel rendelkeznek az elektromos és motorrendszerekről. Megtanulja, hogyan telepítse, javítsa és karbantartsa a kereskedelmi gépek főbb mechanikai alkatrészeit.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Mi az az Oklevél?

Az oklevél egy tudományos képesítés, amelyet nappali képzésben legfeljebb egy év alatt lehet megszerezni. Az okleveles képzések számos szakirányt kínálnak, ilyenek például: üzlet, szakács, emberi erőforrások, műszaki szakmák, vendéglátóipar, menedzsment, számítástechnika. Az okleveles képzést számos leendő diák választja a továbbtanulás kezdetén, hiszen segíti a ráhangolódást a nagyobb lélegzetű alap- és mesterképzésekre.

Mik az Oklevél előnyei?

Az okleveles képzések azok számára kínálnak szakképzéseket, akik most fejezték be a középiskolát, vagy már rendelkeznek valamilyen végzettséggel. Emellett sok okleveles képzés felkészíti a hallgatókat a szakmai pályakezdésre, vagy biztosítja esélyeiket az előléptetésre. Az okleveles pályakezdők bebizonyították, hogy felsőfokú, a továbbtanulás során szerzett tudással rendelkeznek a szakterületükön, ezáltal keresettebbek a munkaerőpiacon, mint a felsőfokú végzettséggel nem rendelkező társaik.

Mit tanulunk az Okleveles képzés során?

Okleveles képzést a közösségi főiskolák, a műszaki főiskolák és néhány egyetem kínál. Az okleveles képzések tantárgyai közel minden tudományágat lefednek. Szerezhetünk oklevelet egyebek mellett• Művészetekből,• Bölcsészetből,• Társadalomtudományból,• Természettudományból,• Műszaki ismeretekből, • Üzleti Ismeretekből,• stb. Sok okleveles képzésnek különböző előfeltételei is vannak. A graduális okleveles képzések a legtöbb középiskolai végzettséggel rendelkező jelentkező számára elérhetők, az egyetemi és posztgraduális okleveles képzések azonban csak a diplomás felvételizők előtt állnak nyitva.

Milyen jellegű karrierfejlődést várhatsz az Oklevéltől?

Az okleveles pályakezdők jelentős előrelépésre számíthatnak a karrierjükben, hiszen az oklevél bizonyítja, hogy a képzés során további szaktudást sajátítottak el. Légy bár pályakezdő, vagy tapasztalt szakmabeli, egy oklevél mindenképp előnyökkel kecsegtet. A dolgozó szakembereknek azért is lehet érdemes oklevelet szerezni, hogy további gyakorlatra tehessenek szert a szakterületük egy-egy ágazatában, így naprakészek maradnak, és több esélyük lesz az előléptetésre. Egyes munkáltatók támogatják a munkavállalóik okleveles képzését, hiszen sok képzés könnyen összeegyeztethető a munkabeosztással.

Mennyibe kerül egy Oklevél?

A különböző főiskolákon és egyetemeken kínált okleveles képzések költségei nagyban eltérhetnek. Az okleveles képzés ára függ a tárgytól, a képzés időtartamától, az intézménytől és a képzés helyszínétől. Akadnak munkavállalók, akik okleveles képzésükhöz anyagi támogatásra jogosultak a munkáltató részéről. A leendő hallgatóknak érdemes kapcsolatba lépni a kiszemelt intézménnyel, hogy tájékoztatást kapjanak az okleveles képzések támogatásáról. Az okleveles képzések költségeivel kapcsolatos további információkért tanácsos közvetlenül az intézményhez fordulni a részleteket tartalmazó oldalon található űrlap kitöltésével.

Miért végezzem Online az Okleveles Képzést?

Az online okleveles képzések lehetővé teszik, hogy anélkül szerezhess oklevelet egy adott szakterületen, hogy jelentős áldozatokat kéne hoznod a nappali tagozatos képzés miatt. A dolgozó szakemberek, a családosok, valamint a kiszemelt intézménytől távol élő hallgatók egyaránt élvezhetik az online okleveles képzések nyújtotta előnyöket. A fejlett e-learning technológiának hála az online okleveles képzések során a tanárok átadják tudásukat, bevonják a hallgatókat, kiosztják a feladatokat és közös gondolkodásra ösztönzik a csoportot - mindezt az interneten. A hallgatók közvetlen kapcsolatba léphetnek tanáraikkal, nincsenek helyhez kötve, és csak egy kattintás választja el őket a legkorszerűbb online tanulási eszközöktől.