Hivatalos Leírás

Bevezetés a kávé csodálatos világába!

Szenvedélyes a kávé? Ez az egynapos kávépálya a tökéletes kiindulási pont, hogy többet szeretne-e megtudni a kávéról, csak örömért, vagy profi kávészépítési készségeket szeretne kifejleszteni.

Tudjon meg mindent, amit tudnia kell, hogy finom barista-stílusú kávét készítsen otthon, vagy kezdjen el dolgozni egy kávézóban.

Nincs tapasztalat, csak a kávé iránti szenvedély és a tanulási vágy!

Kávé szerelmeseinek tökéletes tanfolyam

A szakértők által tervezett kávézó

Ezt a gyakorlati kurzust Dr. Andrej Godina és Fabio Milani készítette. Vezető számok a globális kávéiparban, akik évekig megtapasztalták a tapasztalataikat és szakértelmüket egy szórakoztató egynapos kurzus megalkotásában, hogy megtanítsák a kávé készítésének művészetét.

Kávé tudásának fejlesztése

Kényeztesse barátait a kávé ismereteivel. A lenyűgöző kávégyártási folyamat minden szakaszáról a gazdaságtól a csészeig megtudhatod, beleértve a bab kivonására használt sörfőzési módszereket, hogy a pörköltek különféle ízeket alkalmazzanak különböző pörkölőprofilok alkalmazásával, és hogyan készítsünk tökéletes olasz eszpresszót.

Ismerje meg, hogyan készítsen tökéletes kávét

Gyorsan megbizonyosodik az eszpresszó berendezések, köztük a daráló és a gép használatáról, hogy minden italt készítsen az eszpresszó-alapú menüből a macchiatosoktól a cappuccinókig a barista szabványokig.

A tanfolyam kiemeli

Ebben az átfogó 1 napos kurzusban szakértő oktatóink a gyakorlati képzésen keresztül megtanítanak neked az alapvető olasz barista készségeket és sörfőzési technikákat. Megtanulod, hogyan készíthetsz és kiszolgálhatod a tökéletes eszpresszót, a macchiato-t, a cappuccino-t és a hátsó barista állomásodat.

Nemcsak megcsodálhatja a barátait a csodálatos kávéfogyasztó készségekkel és ismeretekkel, de tudni fogja, hogyan kell használni az összes kávéfőzőt, mint egy profi, és bizalommal kezdeni a kávézóban.

A Specialty Coffee Association

A Specialty Coffee Association (SCA) nonprofit szervezet, amely több ezer kávé szakembert képvisel a világ minden tájáról a gyártóktól a baristákig. Kávészünetprogramot kínálnak, amely hat különböző modulból áll, és minden ponton csatolva vannak.

Ez a kávépálya (1 nap) biztosítja az Ön számára szükséges készségeket az SCA kávé bevezetéséhez. Ha az SCA-tanúsítványt szeretné kiválasztani és 10 pontot keresni a Coffee Skills Diploma-ra, akkor a vizsgát az EBS-en keresztül foglalhatja le. A 60 euró költségű vizsga egy SCA felhatalmazott oktató felügyelete alatt kerül megrendezésre az EBS tanfolyam után.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az SCA vizsga ülése teljesen opcionális.


Ha tovább szeretné fejleszteni a kávé készségeit, és intenzívebb kurzust szeretne, a Barista kurzusunk (5 nap) tökéletes választás az Ön számára. Megtanulod mindazokat a készségeket és technikákat, amelyekre professzionális barista leszel, 5 napos gyakorlati képzésen keresztül.

Tanfolyam tartalma

  • Bevezetés a kávé történetébe
    • Tudjon meg mindent a kávé elragadó útjáról Etiópiából Jemenbe és az arabul beszélő világba és a modern kávékultúrába Európában. Tudjon meg többet az Arabica és a Robusta közötti különbségről, betekintést nyerjen a fő kávéfogyasztó országokba és még sok másba.
  • Globális kávétermelés
  • Megvizsgáljuk a legfontosabb kávétermelő országokat, és megvizsgáljuk, hogy a földrajzi helyzet hogyan befolyásolja a kávé ízét.
  • A pörkölés
  • Ismerje meg a kávé pörkölésének folyamatát, megtanulja, hogyan kell megőrizni a pörkölt kávét, és élvezze a francia sajtó segítségével készített, világos és sötét pörkölt kávé ízesítését.
  • Sörfőzési módszerek
  • Ebben a gyakorlati munkamenetben megismerkedhet a különböző sörfőzési módszerekkel, és megtanulhatja a különbséget az alul- és túlkitermelésben, megismerkedhet az eszpresszó és a kávéfőző őrlési folyamatával és a kávé adagolásával.
  • Eszpresszó
  • Ismerje meg, hogyan használhatja gyorsan és magabiztosan az eszpresszógépet. Gyakorlat előkészítése eszpresszó alapú italok, beleértve a macchiatos, cappuccinos, lapos fehérek és így tovább.
  • Kóstoló ülések
    6. cím: Szövegszöveg: Kávédarátájának fejlesztése és a kávé elismerése a szórakoztató ízlelés során. Ismerje meg a különbséget a különböző kávéfajták között:
  • Azonnali kávé és szűrő kávé
  • Robusta és Arabica kávé
  • Különleges kávé készítése a Chemex és az Aeropress kávéfőzők segítségével

Miért van ez a kurzus az Ön számára?

  • Készítsen tökéletes barista-stílusú kávét otthon
  • Adjon hozzá néhány új készséget az önéletrajzához
  • Folytassa a szenvedélyét, és tanuljon meg mindent a kávéról
  • Kezdje a munkáját egy kávézóban közvetlenül a tanfolyam után
  • Keress több pénzt, miközben tanulsz vagy dolgozol
  • Kóstolja meg a kávéipart, hogy lássa, hogy ez az Ön számára

Iskolák

London

  • Angol nyelv
  • Időpontok:
    • Április 14-én, április 20-án, május 12-én, május 18-án, június 16-án, június 22-én, július 14-én, július 20-án, augusztus 11-én, augusztus 17-én
  • Oktatás:
  • Csak kurzus: £ 165.00

Párizs

  • Nyelv: francia
  • Időpontok:
    • Április 21-én, április 27-én, május 19-én, május 25-én, június 23-án, június 29-én, július 21-én, július 27-én
  • Oktatás:
  • Csak kurzus: £ 165.00

Barcelona

  • Nyelv: spanyol, angol
    • Április 20-án, április 21-én, május 18-án, május 19-én, június 15-én, június 16-án, július 13-án, július 14-én, augusztus 10-én, augusztus 11-én
  • Oktatás:
  • Csak kurzus: £ 165.00

Madrid

  • Nyelv: spanyol, angol
    • Április 13., április 14., május 11., május 12., június 8., június 9., július 6., július 7., augusztus 10., augusztus 3., augusztus 4., augusztus 4.
  • Oktatás:
  • Csak kurzus: £ 165.00

Róma

  • Nyelv: olasz
  • Időpontok:
    • Április 20., május 18., június 22., július 20., szeptember 21., október 19., november 16.
  • Oktatás:
  • Csak kurzus: £ 165.00
Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol
Francia
Olasz

5 további kurzus European Bartender School »

Utoljára frissítve February 8, 2019
This course is Campus based
Start Date
Duration
1 nap
Nappali
Price
165 GBP
Deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint

Corso di Caffetteria - European Bartender School