Hivatalos Leírás

A CIMA-ról

Az 1919-ben alapított vezetői könyvelők (CIMA) a világ vezető és legnagyobb szakmai vezetője a vezetői könyvelőknek.

A CIMA segíti a magánszemélyeket és a vállalkozásokat abban, hogy sikerüljenek felhasználni a vezetői számvitel teljes hatalmát - nem csak a mérleg elszámolását, hanem az üzleti elszámolást is.

Az American Certified Public Accountants (AICPA) Intézetével együtt 2012-ben alakítottuk ki a Chartered Global Management Accountant (CGMA) elnevezést, hogy a tagok számára új erőforrásokat és elismerést biztosítsanak.

A CIMA tananyag az egyedülálló CGMA globális menedzsment számviteli elvek és a CGMA kompetencia keretrendszerén alapul, hogy a magas szintű képességekkel rendelkező személyeket segítse a fenntartható siker elérésében mind az üzleti, mind a pénzügyi területen.

Folyamatos szakmai továbbképzési szolgáltatásokat nyújtunk, tudományos kutatást finanszírozunk, gondolatmenedzsmentet dolgozunk ki, figyelemmel kísérjük a szakmai színvonalat, fenntartjuk a tagok etikai kódexét, és együttműködünk a külső oktatókkal és az értékelési szolgáltatásokkal a legjobb tanulmányi és vizsgálati tapasztalatok biztosítása érdekében.

2017-ben a CIMA és az AICPA tagjai a Nemzetközi Tanúsított Szakmai Könyvelők Szövetségét alakították ki a számviteli szakma világszerte történő egyesítésére és megerősítésére. A Szövetség több mint 667 ezer tagot és hallgatót képvisel a vezetői és állami számvitelben, és a könyvelőket a mai kihívásokra és a holnap lehetőségeire készíti el.

CIMA egy pillantásra

A CIMA-val a CIMA-val való csatlakozással csatlakozik a világ legnagyobb vezetői könyvelői szakmai testületéhez, és részese lesz egy igazán globális hálózatnak, amely több mint 600.000 jelenlegi és következő generációs pénzügyi szakember.

Miért válik CGMA-ra a CIMA-val?

A CIMA tanulmányozásával fejleszteni fogja azokat a kritikus ismereteket és készségeket, amelyeket a munkáltatók keresnek, és készen állnak arra, hogy bármilyen üzleti vállalkozásban dolgozzanak - nagy vagy kicsi, állami vagy magán, világszerte. Olvassa el és vizsgálja meg, miért válik a CIMMA CIMA-val a megfelelő választás az Ön számára.

Woolich jelenleg akkreditált az 1. szintre (Bizonyítvány az üzleti számvitelre).

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Woolich Education »

Utoljára frissítve March 14, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date