Középiskolai bentlakási program (13-17 éves korosztály számára)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Középiskola az Egyesült Államokban

Totino-Grace High School

A Totino-Grace kivételes hagyománya az akadémiai kiválóság, a szellemi növekedés, az atlétikai és a tantervi elkötelezettség, valamint az inspiráló szolgáltatási lehetőségek. A Totino-Grace több, mint egy középiskola. A Totino-Grace a hallgatók életének legjobb előkészítése: inspiráló és hittel teli, szigorú és elkötelező, kreatív és együttműködő - egy olyan iskola, ahol minden hallgató bizalom alakul ki önmagában és jövőjében.

Kicsi iskola vagyunk, amely felkínálja a nagy iskolában rejlő lehetőségeket. Van egy nagy iskola osztályválasztási lehetősége, miközben fenntartjuk a kis osztály méretét. Van díjnyertes atlétikai és előadóművészeti programjaink, amelyeket Minnesota állam egyik legjobbjának elismernek. Az egyik legjobb STEM iskola elismert minket. Kérjük, olvassa el az alábbi videót!

Milyen előnyei vannak a Totino-Grace High School tapasztalatnak?

Tapasztalati mérnöki oktatási program
Kathleen Murphy ösztöndíjas programja
AP és kitüntetési osztályok
Főiskolai és karrier-tervezés
2019-ben 183 végzős hallgatónak 17 299 574,00 dollárt ajánlottak fel főiskolai ösztöndíjakban
Utazási lehetőségek
A szolgáltatás összpontosítása

A főiskolai épülethez kapcsolódó egyetemi kollégium
Kattintson ide ITT a nemzetközi hallgatói weboldalunkért, és ide kattintva a kollégiumi információkért.

Ha készen áll a jelentkezési folyamat megkezdésére, kattintson ide. Ha családja érdekli a pénzügyi támogatás igénylését, kattintson ide.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Totino-Grace is more than just a high school. Totino-Grace is a student's best preparation for life: inspiring and faith-filled, rigorous and engaging, creative and collaborative — a school where each ... Tovább

Totino-Grace is more than just a high school. Totino-Grace is a student's best preparation for life: inspiring and faith-filled, rigorous and engaging, creative and collaborative — a school where each student will develop confidence in themselves and their futures. Kevesebb