Mérnöki Intézet

Totino-Grace Mérnöki Intézet
E3: tapasztalati mérnöki oktatás

A Totino-Grace Mérnöki Intézet szellemi elkötelezettséget és kihívást jelent a hallgatók számára egy szigorú tantervvel, amely magában foglalja a mérnöki tevékenységre összpontosító tanfolyamokat, valamint a mérnöki terület expozícióját az osztálytermen kívül eső programkomponensek révén.

Intézeti alkotóelemek

 • A College-Prep tanterve, hangsúlyt fektetve a matematikára és a tudományra, és magában foglalja a kritikai gondolkodást, a nyilvános beszédet és az együttműködésen alapuló projekt-alapú tanulási képességeket is.
 • Szükséges tanfolyamok a matematikában és a természettudományban, valamint a mérnök-specifikus kurzusok három félévében.
 • Szemináriumok és gazdagító tevékenységek, beleértve előadásokat, terepi kirándulásokat és előadásokat az osztálytermen kívül.
 • Mentori lehetőségek a mérnöki karrier szakembereivel.
 • Szakmai gyakorlat / helyszíni tapasztalat, amely jelentős első kézből származó tapasztalatokat kínál a mérnöki különféle területeken.
 • Közös tantervi tevékenységi központ a STEM (tudomány, technológia, mérnöki és matematikai) lehetőségek körül.
 • Capstone projekt, amely csúcspontja a hallgató tapasztalatainak az intézetben.
 • Globális perspektíva innovatív nemzetközi mérnöki kapcsolatok révén.

119626_TG11.jpeg

Mérnöki Intézet - A hallgatói tapasztalatok

sophomores

Az E3 Intézet első évében a sophomorok nyári táborban vesznek részt, hogy izgalmakkal és bemutassák a hallgatókat a mérnöki tervezési folyamatban. Tanfolyamuk ki fogja terjeszteni őket a mérnöki területre, különösképpen: mi a mérnöki munka, mit tesznek a mérnökök, és a különféle típusú mérnökök. A hallgatók megtanulják és alkalmazzák a mérnöki tervezési folyamatot, és követik azt, hogy megoldásokat hozzanak létre a tervezési kihívásokra. A hallgatók megtanulnak néhány alapvető CAD és megmunkálási készséget is, amelyek modellek és prototípusok elkészítéséhez szükségesek megoldásaikhoz. A hallgatók csapatokként fognak dolgozni a tervezési kihívásokkal kapcsolatban, és bemutatják megoldásaikat. A kohorsz egy napot tölt a Target Corporation-nál, találkozva mérnökökkel és megismerve oktatásaikat, érdekeiket és azt, hogyan alkalmazzák oktatásaikat, készségeiket és tehetségeiket munkájuk során.

119625_TG12.jpeg

Juniors

A fiatal kohort tagjai részt vesznek a St. Thomas University egyetemi nyári táborában, amely az elektronika és a sziklakertészet tervezési kihívásaira összpontosít. Mérnöki 2 osztályukban a hallgatók tovább folytatják a mérnöki szakterületek és foglalkozások felfedezését. A hallgatók az 1. mérnöki munka során megtanult tudásukat és készségeiket négy nagy csapatprojektre alkalmazzák a szemeszter során. A hangsúly a mérnöki tervezési folyamat nyomon követésén áll, hogy kreatív megoldásokat találjon a számukra bemutatott kihívásokra. A projekteket számos mérnöki terület közül választják ki, és megoldásaikat különböző gyártási folyamatok során létrehozott modellek és prototípusok felhasználásával tesztelik, ideértve a 3D nyomtató és lézervágó, Arduinos alkalmazást, valamint a gyártást üzletberendezéssel. . A hallgatók tovább fejlesztik prezentációs készségüket az egyes projektekkel, és kényelmesebbé válnak a műszaki írásban. A fiataloknak lehetősége van találkozni mérnökökkel a Medtronic Operatív Központban, meglátogatni laboratóriumaikat és létesítményeiket, és megismerkedni a különféle mérnöki típusokkal és szakemberekkel, akik a cégnél dolgoznak.

119618_TG5.jpeg

Nyugdíjasok

Az E3 Intézet utolsó évében az időskorúak részt vesznek egy kurzusmunkában, amelynek célja egy mérnöki projekt megfogalmazása a tervezéstől a befejezésig. Projektüket és eredményeiket nyilvánosan mutatják be nagyobb közönségnek. A folyamat magában foglalja a működő termék vagy rendszer fogalmának meghatározását, tervezését, tesztelését, módosítását, bemutatását.

119621_TG2.jpeg

Információ az érdeklődő hallgatók számára

Ki kell jelentkeznie az E3 Intézethez?

Az E3 Intézet nyitott minden jelenlegi 9. osztályos hallgató számára, különösképpen azok, akik érdeklődnek a mérnöki szak területén. Az intézet olyan hallgatókat keres, akik sokféle készségekkel, érdeklődéssel, háttérrel és képességekkel rendelkeznek. A hallgatók, akik szeretik a matematikát vagy a természettudományt, a gyakorlati tanulást, a kreatív problémamegoldást és a különféle csoportokkal való kommunikáció képességét, ösztönzik a jelentkezésüket. Az intézet erősen ösztönzi a nőket, hogy jelentkezzenek a programra. Változatos háttérrel, képességekkel és készségekkel az E3 Intézet gazdag és élénk élmény lesz minden résztvevő számára.

119630_TG6.jpeg

Milyen készségeket fejlesztek ki?

Itt csak egy olyan készséglista, amelyeket az E3 Intézet részeként fejleszteni fog:

 • kreativitás
 • problémamegoldás
 • kreatív kritikus gondolkodás
 • csapatmunka
 • bemutatási és kommunikációs készségek
 • képesség modellek építésére és felépítésére
 • matematikai és tudományos készségek alkalmazása
 • számítógépes szerkesztés
 • kódolás

119619_TG3.jpeg

Hány évig foglalkozom az intézettel?

Az E3 Intézet egy 3 éves program, ahol a hallgatók egy csoportja a különféle alkotóelemeken dolgozik. A hallgatók csoportja minden évben egy szemeszteres mérnöki kurzust, valamint egyéb intézményi követelményeket vesz fel (4 év matematika és tudomány, szemináriumokon való részvétel / gazdagítási tevékenységek és terepi kirándulások, együttműködés egy profi mentorral és egy mérnöki oktatás) kapcsolódó munkaerő-piaci árnyékolási tapasztalat). Az intézet egy éven át tartó nyáron szemináriummal kezdődik.

119628_TG13.jpeg

Mi a jelentkezési folyamat?

Információs ülés

A programigazgatók januárban információs foglalkozást vezetnek az érdeklődők és szüleik / gondviselőik számára.

Alkalmazás

Az online jelentkezési nyomtatványt az ülést követően bocsátják rendelkezésre, és azt a meghatározott határidőn belül kell benyújtani.

Ajánlási forma

A hallgatóknak fel kell kérniük a tanárt, hogy töltse ki az ajánlási űrlapot. A hallgatóknak javasoljuk, hogy elegendő időt biztosítsanak a tanárok számára az űrlap kitöltésére és benyújtására.

Interjú

A pályázókat felkérik, hogy vegyenek részt egy interjúban a program igazgatóival, hogy megvitassák a hallgató érdeklődését, készségeit és korábbi tapasztalatait. Az interjúkra februárban kerül sor.

Bejelentés

A hallgatókat értesítik az E3 Intézetbe való felvételükről, mielőtt a kurzusra februárban regisztrálnának.

119631_TG7.jpeg

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Utoljára frissítve Augusztus 13, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
15,590 USD
A 2019-2020 közötti tandíj 15 590 dollár, 300 dollár beiratkozási díjjal és 400 dollár technológiai díjjal. (Felhívjuk figyelmét, hogy a nemzetközi hallgatók 1000 dollár beiratkozási díjat fizetnek).
Helyszínek szerint
Dátum szerint