Craft Desztilláló Műveletek és Technológia

Siebel Institute of Technology

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Craft Desztilláló Műveletek és Technológia

Siebel Institute of Technology

A Siebel Intézet Művészi Desztilláló Műveletek és Technológia tanfolyam célja, hogy a hallgatók számára olyan kritikus információkat nyújtson, amelyeknek szüksége van arra, hogy kis mennyiségű desztillációs környezetben desztillált szeszeket alkossanak.

A hallgatók megtanulják a kis szeszfőműveletek sikeres működési mögötti elméletet, valamint a kapcsolódó menedzsment és logisztikai kérdéseket. Az Ethanol Technology Institute részvételével létrehozott és a lepárlás vezető nemzetközi szakértőinek bemutatásával létrehozott tartalom révén ez a tanfolyam hatékonyan, biztonságosan és jövedelmezően működtetni tudja a lepárlógépet.

A tanfolyam öt napja alatt megismerkednek a gabonafélék, gyümölcsök és egyéb termékek desztillációjával kapcsolatos gyártási technikákkal az elejétől a végéig. Érzékszervi elemzést mutatnak be a termelési folyamathoz általában kapcsolódó pozitív és negatív ízérzelmek megértésében, és a területi lepárlókban tett látogatások lehetővé teszik a diákok számára egy kis szeszfőzdék alapvető műveleteit.

Ha fontolóra veszi az alkoholtartalmú italgyártás ezen gyorsan növekvő szegmensének belépését, akkor a Craft Distilling Műveletek és Technológia tanfolyam alapot nyújt a megértéshez, amelyen sikeres pályafutást lehet létrehozni a kézműves desztillációban.

Felvételi követelmények

Minden programban, modulban vagy tanfolyamra pályázó hallgatónak jogi ivóvízkorúnak kell lennie.

A főzési folyamat alapjainak előzetes ismerete vagy homebrewingen keresztül (1 év), vagy korábban sikeresen befejezte a sörfesztiválfolyamat vezetői áttekintését.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve February 16, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Június 2019
Duration
Időtartam
5 napok
Nappali
Price
ár
2,675 USD
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Chicago, Illinois
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Június 2019
Amerikai Egyesült Államok - Chicago, Illinois
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt