Hivatalos Leírás

1

A fodrászati ​​szekció Kensington and Chelsea College van egy híres barátságos és támogató környezetet, amelyben a diákok tanulmányi NVQ Level 1, 2 és 3, fodrászati ​​tanfolyamok.

Minden fodrász tanfolyamok zajlanak a jól felszerelt szalon, ahol meg lehet tanulni fodrászati ​​ismeretek és a kliens eljárások szakmai környezetben.

Van kiváló siker aránya és lenyűgöző foglalkoztatási rekordot múltunk diákok. Élvezzük szoros kapcsolatban áll a fodrászok, hogy nekünk sok lehetőséget a szakmai gyakorlatok. Átvételi rá is Továbbképzési fodrász tanfolyamok egyéni interjú, hogy mi lehet építeni egy személyes tanulmányi program figyelembe veszi a meglévő készségek és a rendelkezésre álló idő, hogy tanulmányozza. Célunk, hogy a lehető legrugalmasabb, hogy megfeleljen az egyéni hallgatói igényeket.

A diákok is kap a lehetőséget, hogy a Digital Media diákok során a projektek, hogy mindkét képzés részesülnek a többiek sikerét.

Tanfolyam áttekintés

Ez a minősítés által odaítélt City & Guilds, és úgy tervezték, hogy támogassa a és minőségbiztosítási minden a szakmai képzést és szakképzettséget. Ez egy izgalmas lehetőség, hogy szert képesítést azoknak dolgozik szerepet a belső minőségbiztosítási. Meg kell majd már értékelésekor a munkahelyen, és a téma szakértője a területen. Bizonyíték a képesítések lesz szükség

  • Campus: Kensington Központ
  • Times: Mon 14:00-17:00
Program oktatási nyelve:
Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
20 hetek
Részidős oktatás
Price
1,700 GBP
Teljes díj £ 990; A nem EU-díj £ 1700
Helyszínek szerint
Dátum szerint