Design gondolkodás

Általános információk

Program leírás

fejléc

»Tervezés gondolkodás«

A gondolkodásmód emberközpontú INNOVÁCIÓ

Design gondolkodás egy folyamat létrehozása elegáns felhasználó-központú megoldásokat multidiszciplináris csapatok. De ez sokkal több annál: ez egy gondolkodásmód - egy másik módja a kezelése kihívások: empatikus és gyakorlati. Ne beszélj, nem! Megvalósult a napi munka, a problémamegoldó képességének Design Thinking kifejeződik formájában élő innovációs kultúra. Ez még inkább igaz, ha valóban kívánatos megoldásokat keresnek. Hogyan működik ez a részlet is tapasztalható ebben a műhelyben. Ebben a két hétben fogsz tapasztalni és tanulni az alapvető kompetenciák a munka a kreatív és innovatív területeken.

Akkor megy keresztül az egész tervezési gondolkodás folyamatát többször a kis csapat. Úgy kezdődik a megértés a kihívás, ezzel terepkutatás, hogy megtalálja a szempontból; elképzel a betekintést, hogy hozzon létre prototípusok és tesztelje a megoldást a felhasználók körében. Ön és csapata a legértékesebb erőforrás. Fontos, hogy szóba konfliktusok, hozzon létre dinamika és használja a különböző csapat kompetenciák jobb feladatokat. Ezért adunk útmutatást és oktató tele kreatív módszerek - mint ötlet-tipizálás és az agy-rajzás - amit majd használni szabadon és alaposan provokálni egy csomó ötletet.

Design gondolkodás épül, gyors és piszkos. Ez mindig időben időzített, amely kikényszeríti a gyors döntéshozatal, annak érdekében, hogy álljon a vad és a spontán ötletek. Ez a hangulat tökéletes, hogy dolgozzon ki igazán innovatív megoldásokat termékeket vagy szolgáltatásokat. A cél az, hogy legyen empatikus a felhasználói és a tökéletes megoldás. Meg fog működni a fejét, és a kezével. Ez azt jelenti, nincs számítógép, nincs végtelen előadások, nincs PowerPoint diákat, nem e-maileket, és nem dokumentumokat, de a sok mozgás, az interakció, az intuíció, szórakoztató és tengernyi post-. Ne aggódj, csak kíváncsi!

A kihívás a feldolgozása ez a műhely egy igazi a keretében Bauhaus-Universität Weimar. Carolin és Julius, tapasztalt tervezési gondolkodás Edzők, végigvezeti a folyamat, valamint támogassák minden csapat útjukat innováció.

Oktatási cél:

Akkor kapnak mély betekintést és gyakorlati tapasztalat-design gondolkodás. Eredmények A workshop egy átfogó, jól informált, a felhasználó-központú megoldás különféle prototípusok.

A kurzus nyelve az angol.

Tanúsítvány és kreditpontokat

A sikeres befejezése után a tanfolyam akkor kap egy részvételi oklevelet. Ez megmutatja a kurzus címét, időpontját és időtartamát természetesen a óraszámmal, valamint a fő tartalmak és témák.

A résztvevők keresnek 3 kreditpont (ECTS). A tanfolyam zajlik minden nap hétfőtől péntekig. Szükséges, hogy részt vegyen legalább 80% -a természetesen leckéket kap kreditpontot.

Célcsoport

A tanfolyam foglalkozik a tanulók, diákok, valamint a diákokkal, akik nyitottak, öntudatos és érdekli a szórakozás és a munka multidiszciplináris csapatok.

Alkalmazás

1. Online regisztráció

Annak érdekében, hogy regisztrálni, kérjük, töltse ki regisztrációs űrlapot.

2. Dokumentumok

Kérjük, küldje el a következő dokumentumokat a május 1, 2017 egy pdf file-mailben.

 • Önéletrajz: max. két oldalt
 • Myer-Briggs személyiség teszt: Kérjük, az online teszt (időtartam: kb 10 perc.), És adjunk hozzá egy screenshot az eredmények az alkalmazás a dokumentumot.
 • T-profil: Kérjük, töltse ki a "T-profil", és add meg az alkalmazás dokumentum. Ön szabadon lehet kreatív, ahogy tetszik.
 • Angol nyelvvizsga: legalább szinten B1 vagy hasonló

Kérjük, vegye figyelembe a következő pontokat:

 • Minden kérelem alátámasztására benyújtott dokumentumok egyetlen PDF dokumentumba (max. 5 MB)
 • Neve pdf dokumentum »Design_Thinking_family name_first neve«
 • E-mailben a tárgy »Application_Design_Thinking«

Csak a teljes és helyes elnevezése pályázatokat veszik figyelembe!

3. kiválasztási folyamat

Minden pályázó kap felvételi értesítést május 15, 2017 e-mailben, és neki is meg kell erősítenie a részvétel 3 napon belül. Ha a kérelmező nem ezt, települések kapnak, mások a várólistára.

Miután megerősítette részvételét megkapja a számlát az Ön szakkurzus amíg a május végén.

Ha szüksége van egy VÍZUMAzt javasoljuk, hogy tájékoztassa őt a követelményeket, és hogy egy találkozót a német nagykövetség az Ön hazájában. Maximum 20 fő jelentkezése esetén kerül kiválasztásra, hogy részt vegyenek ezen a kurzuson.

tanfolyam díja

A tanfolyam díja 700 EURO.

 • 500 EURO a hallgatók és öregdiákok
 • 300 EURO BUW diákok

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • Tájékozódás és támogatás
 • Program szerint leírás
 • tananyagok
 • Bauhaus Summer School igazolvány
 • Igazolás
 • Internet-hozzáférés, a Bauhaus-Universität Weimar
 • Ingyenes használata könyvtár
 • Kísérő programok (kivéve kirándulások)
 • Ingyenes belépés a múzeumokba tartozó Klassik Stiftung Weimar
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Each year approximately 400 participants from 70 countries around the world create a unique intercultural atmosphere. Be a part of the experience and make friendships that will last a lifetime!

Each year approximately 400 participants from 70 countries around the world create a unique intercultural atmosphere. Be a part of the experience and make friendships that will last a lifetime! Kevesebb