Digitális stratégia diploma

Általános információk

Program leírás

A digitális átalakulás ösztönzése

Vezesse szervezete stratégiáját a jövőbe egy zavaros és erősen versenyző üzleti környezetben. A digitális stratégia diploma olyan szakemberek számára készült program, akik digitális átalakítási projektek irányítását és végrehajtását kívánják megoldani cégük igényeinek kielégítésére.

Formátum Részidő
Időtartam 1 év
Elhelyezkedés Monterrey
A program bevitele január
Nyelv spanyol

Hatásos lehetőség

A digitális átalakulás már nem a jövő ötlete, hanem üzleti világunk sikerének kulcseleme. Vegyen részt egy intenzív élményben, amely hozzáadott értékhez vezet és megoldja az új korszak kihívásait.

Vegyék körül szakértőkkel

Fejlessze új technikai készségeit a Tecnológico de Monterrey Mérnöki Iskola szakembereivel, Mexikó egyik legnépszerűbb EGADE Business School , miközben üzleti érzékét tökéletesíti az EGADE Business School tal, a latin-amerikai # 1 üzleti iskolával.

Lenyűgöző tanterv

Ismerje meg, hogyan lehet javítani a felhasználói élményt, növelni a működési hatékonyságot, csökkenteni a költségeket és növelni a szervezet termelékenységét az eredmények optimalizálására szolgáló számos iparági 4.0 eszköz és csatorna segítségével.

Adjon hozzá szaktudásához olyan területeken, mint a pénzügy, a marketing, a kiskereskedelem vagy a műveletek, azzal a képességgel, hogy az adattudományban és az elemzésben olyan projekteket vezessen, amelyek támogatják a szervezet céljait.

Szerezzen valós tapasztalatokat és presztízset

Tegye próbára új készségeit és tudását. Ez a program egy tapasztalati tanulási modellen alapul, amely lehetővé teszi különböző megoldások alkalmazását hat speciális laboratóriumon és egy átfogó projekten keresztül.

Legyen meg a digitális stratégia szakértője. Tapasztalatainak részeként választhatja az alkalmat, hogy megkapja a tanúsítványt a digitális világ legmagasabb szintű vállalatai részéről.

Méretezze tapasztalatait

A digitális stratégia posztgraduális képzésének részeként lehetősége van megszerezni az üzleti elemzések második fokozatát. Az üzleti elemzések Master-jéhez csatlakozva elmélyíti ismereteit az üzleti környezetben alkalmazott adatelemzésről.

További információ a felvételi követelményekről

A programra való belépés rendkívül versenyképes. A felvételi bizottság gondosan felülvizsgálja az egyes jelentkezéseket, megvizsgálva a pályázó szakmai és tudományos hátterének minden mennyiségi és minőségi szempontját, és felméri a tanulmányi siker és a szakmai növekedés lehetőségét. Olyan eredményes jelölteket keresünk, akik képesek fejleszteni a vállalkozások vezetéséhez szükséges készségeket és gondolkodásmódot azáltal, hogy az innovációt beépítik digitális stratégiájukba.

Felvételi követelmények

Szakmai tapasztalat Nem szükséges
Korcsoport 22 - 53
Oktatás Főiskolai végzettségűek
Minimális / átlagos tesztpontszám 550/600 PAEP (vagy GMAT / GRE / Executive Assessment megfelelője)
Nyelv Angol nyelvvizsga (TOEFL, IBT vagy azzal egyenértékű)
További követelmények
  • Jelentkezési lap
  • Belépési teszt pontszám (PAEP vagy ezzel egyenértékű)
  • Két szakmai ajánlólevél
  • Frissített CV
  • Hivatalos dokumentáció
  • Angol nyelvtanúsítvány (TOEFL vagy azzal egyenértékű)
  • Célkitűzés
  • Interjú a műsorvezetővel vagy a kar tagjával
Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Tovább

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Kevesebb
Mexikó város , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Több Kevesebb