Digitális vezetői és innovációs tanfolyam

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A mai digitális világban elengedhetetlen, hogy a vezetők megértsék a gazdaságot formáló bomlasztó technológiákat, és rendelkezzenek készségekkel ahhoz, hogy kihasználják az üzleti tevékenységük számára teremtett lehetőségeket. BrainStation Digital Leadership & Innovation Certificate tanfolyamának célja a legújabb technológiák és trendek demisztikálása, miközben tanítja a világ vezető vállalatai által az innováció ösztönzésére használt kereteket. Tapasztalt digitális vezetők által tanított, a digitális átalakulás terén elért sikereivel ez a tanfolyam felhatalmazza az új és a jövőbeli üzleti vezetőket arra, hogy kiaknázzák a technológiát és ösztönözzék a digitális átalakulást üzleti tevékenységükben.

Mit tanulsz?

A megzavaró technológia megértése és kihasználása

Szüntesse meg a zavarokat okozó technológiák körüli zűrzavart, amelyek világszerte befolyásolják a vállalkozásokat. Ismerje képességeiket és azt, hogy miként teszik lehetővé az új üzleti modellek a digitális átalakulás elősegítését.

Alkalmazza a tervezési gondolkodást a digitális lehetőségekre

Ismerje meg a tervezési gondolkodást, és hogyan használják fel az innovációs lehetőségek azonosítására és megvalósítására, függetlenül az iparágtól vagy az üzleti vállalkozásoktól.

Tanulja meg a digitális transzformáció vezetését

Minden vezetőnek tudnia kell, hogy miként lehet kihasználni a digitális átalakulást annak érdekében, hogy a technológia alkalmazásával lehetővé váljon a gyors innováció. Ismerje meg, hogyan kell a zavarok révén kezelni a többfunkciós csapatok, a digitális úttérképezés és az Agile elvek segítségével.

Tanuljon az iparág vezető vendégszósztereitől

BrainStation hallgatói hozzáférhetnek exkluzív vendég előadásokhoz és panelbeszélgetési rendezvényekhez, amelyeket a világ néhány vezető szakértője és szakembere vezet.

Csatlakozzon világszínvonalú szakemberek közösségéhez

Amikor BrainStation tanfolyamot vesz, akkor a legjobbakat tanulja meg. Jelentkezzen ma, hogy csatlakozzon az oktatók és hallgatók globális hálózatához a világ leginnovatívabb szervezeteiben.

Amit hallgatóink mondnak

"A BrainStation tapasztalata nem volt fantasztikus. A személyzet rendkívül profi, éleslátó és figyelmes. A létesítmények kiválóak, és ideális környezetet teremtenek mind a tanuláshoz, mind a hálózatépítéshez. Határozottan fontolóra veszem egy újabb BrainStation kurzus BrainStation a szakmai továbbképzés folytatása érdekében. . "

David, Google

"A BrainStation tapasztalatának legjobb része a nagyszerű oktatók és a jól szervezett tananyag. Nagyon lenyűgözött az, amit az osztályban tettünk, amely erősen a gyakorlati projektekre koncentrált."

Sonny, kurzusjelentés

"Számos szakmai továbbképző tanfolyamon vettem részt, és a BrainStation messze volt a kedvenc tapasztalataim. A tanárok az iparág szakemberei, és úgy tűnik, mindig hajlandóak tölteni az órákat az osztályon kívül, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy maradsz-e. sebesség."

Ashleigh, Switchup

Rugalmas fizetési lehetőségek

BrainStation a digitális tanulás számára a legversenyképesebb fizetési lehetőségeket kínálja, rugalmas tervekkel és ösztöndíjakkal.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructor ... Tovább

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructors from the most innovative companies, developing cutting-edge, real-world digital education that has empowered more than 100,000 professionals and some of the largest corporations in the world. Kevesebb
New York , Toronto , Vancouver + 2 Több Kevesebb