Diplomás tanfolyam művészeti irányt

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Diplomás tanfolyam művészeti irányt

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A grafikus működhet számos területen, de a verseny területén a divat és a luxus, amire szükség van egy mély és alapvető megértését esztétika tiszta, egyszerű és elegáns a sarokköve a modern luxus. Ahhoz, hogy megértsük ezt a "esztétikai luxus", a hallgató lesz meríteni egy négy hónapos időszakban a képi világot, amelyben érvényesülnek a szépség és a finom elegancia.

Tanított az iparági szakértők a Posztgraduális Art Direction A diák fog tanulni, hogy hozza létre ezt az esztétikai luxust saját munkáját. A tanárok, diákok egyetemeknek professzionális portfolió, új alkatrészek és hangulati lapok előkészíti a fotózások. Az egyéb tevékenységek között részt vett a divat fotózásra, találkozók vezetők a divat, és a felülvizsgálat és visszajelzéseket iparági szakértők. Ezen kívül a tanulók megtapasztalhatják az esztétika a látogatás és a tapasztalat a luxus divat üzletek, szállodák és kulturális intézmények.

A sokoldalú oktatási elképzelés, ez a tanfolyam három alapvető összetevőből áll: a képesség, hogy tiszta és elegáns grafikai tervezés, a valós merítés az esztétikai luxus és a divat üzleti és a felhasználók igényeit a divat és a luxus . Ezzel a holisztikus megközelítés, alapos ismerete ezen a területen szerezhető. Ha a hallgató teljesítette a pályát, akkor már átalakult generalista szakosodott grafikus tervező, teljesen felkészült lesz, hogy belépjen a versenyképes divatipar és a luxus.

művészeti irányt

Célok

A fő cél ennek a képzésnek a következők:

  • Írja be az "esztétika a luxus," alapvető követelmény kreatív belépni ezen a világon.
  • Fejleszteni kell a CV és portfolió megmutatni az esztétika divat és a luxus, köszönhetően a kritikus és kurátori munkát.
  • Lásd a "érzi" a sajátosságait divat és a luxus számos formájában, egy tanulási divatfotózás, segítség a fotózások, látogatások és elemzése üzletek és high-end szállodák, elemzése divat és a luxus, stb
  • Szerezd meg a szükséges készségeket, hogy a munka a verseny területén, mint a divat és a luxus a találkozók divat vezetők és az ipar bennfentesek.

Karrier kilátások

Befejezését követően a posztgraduális Art Direction diákok készen fog állni a munka, mint:

  • grafikus a divat márka, vagy luxus
  • Graphic Designer egy kulturális intézmény
  • grafikus egy design stúdió, ügynökség branding vagy reklámügynökség
  • grafikus egy kiadvány a divat, életmód, vagy a kultúra
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanish (Spain)
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
ápr. 2019
Duration
Időtartam
4 hónapok
Nappali
Price
ár
4,200 EUR
Locations
Spanyolország - Madrid, Community of Madrid
Kezdet : ápr. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 2019
Spanyolország - Madrid, Community of Madrid
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt