Diplomát a vezetés és irányítás

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A Graduate Diploma Vezetés és menedzsment kurzus lehetőséget nyújt azok számára, akik vezetői és vezetői, hogy elősegítsék a tanulmány ezen a területen keretében keresztény keret. A tanfolyam különös tekintettel a nem-for-profit szervezetek.

DURATION

Egy év teljes munkaidős vagy azzal egyenértékű részmunkaidőben. Részmunkaidős diákok jellemzően haladást az arány három vagy négy évente.

kreditpontok

Nyolc egység összesen 48 kreditpont

Szállítási mód

A blended learning megközelítés alkalmazásával az online tanulási platform Moodle elfogadásra kerül a szállítás a legtöbb egység, amely off-campus tanulás alkatrészek és a lakossági ülést Avondale Felsőoktatási Kollégium (Lake Macquarie Campus), vagy más kijelölt központ, júliusban minden évben. A lakossági ülés lehetőséget biztosít a diákok számára, hogy részt vegyen jelentős hallgatói-oktatói és diák-diák interakció.

Oktatók és a pálya Convenor állnak kommunikálni hallgatók telefonon vagy e-mailben.

Cím

Diploma Vezetés és menedzsment Rövidítés: GradDipLM

Akkreditációs

A kurzus által akkreditált Felsőoktatási Minőség és Standards Agency (TEQSA) és fel lehet ajánlani az ausztrál diákok, vagy a nemzetközi hallgatók (CRICOS száma 062227A). A nemzetközi diákok vannak kitéve szabályozás vázolt az ESO Nemzeti Code (2007).

Belépési követelmények

A Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű, vagy kielégítő teljesítése követelményeinek a Graduate Certificate in Vezetés és menedzsment, valamint legalább két év munkaviszony tapasztalattal, megfelelő vezetői vagy vezetői szerepet. Kivételes körülmények között a diákok is részt vehetnek alapján egyenértékű képesítést által értékelt a Tanulás és tanítás Bizottságának Kar oktatási, üzleti és Tudomány. A hivatalos átirat kell csatolni minden jelentkezési lapot. A pályázóknak, akiknek Bachelor nem vállalta angol bizonyítania kell, angol nyelvtudás elérésével IELTS pontszám legalább 6,5, nem egyedi zenekar pontszám kevesebb, mint 6,0 vagy azzal egyenértékű. Hivatalos nyilatkozatot IELTS eredménye csatolni kell a jelentkezési lapot.

Tanfolyam felépítése

Ez egy nyolc egység tanulmányi program a következő. Minden egység érdemes 6 kreditpont (kivéve, ha másképp határozzák meg) mindegyik fiktív munkaterhelés 150 óra.

Utoljára frissítve aug. 2016

Az iskoláról

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning commun ... Tovább

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning community dedicated to serving world needs. Kevesebb
Cooranbong , Wahroonga + 1 Több Kevesebb