Diplomás Visual Merchandising

Az összefüggésben üzlethelyiség, a Visual Merchandising tűnik, mint alapvető fegyelem felelős kereskedelmi irányítását a terméknek az értékesítés helyén szakember.

Kommunikáció a fogyasztó és a hűség, a szegmentáció a termék értékesítése helyet, a jövedelmezőség, a beszerzési folyamat, személyzeti menedzsment, logisztika, stb, kapcsolatos kérdések a fegyelem a Visual Merchandising.

Ez a képzés egészíti ki az egyéb nem-specifikus erőforrások vizuális, mint a design kereskedelmi bútorok vagy prezentációs és kommunikációs projektek, amely segít a további integráció a munkacsoportokban, és szakmai nagyobb kapacitású integrált kezelésére pont eladó.

Ha a Graduate tervezése kereskedelmi terek megállapítja a feladatkörét belsőépítész terek meghatározó formai és technikai szempontból a helyet megfelelőségét az üzleti ötlet a józan valóság, ez a Graduate Visual Merchandising csinál abban az értelemben, követelményeit meghatározó a későbbi irányításának az értékesítés helyén. Mivel tehát ideális mind a tervező és a menedzser a kivezetés dugóját.

A képzés céljai

Ez a posztgraduális program fő célja, hogy szakemberek képzése terén a kirakatrendezés és a Visual Merchandising, hogy korszerűsítse és optimalizálja a folyamatokat a kiskereskedelmi egységekben.

A diák kap egy világos jövőkép a kulcsfontosságú területeken, a kezelő a kiskereskedelmi egységekben ahhoz, hogy dolgozzon ki egy projekt menedzsment és a kereskedelmi tevékenység, meghatározó és vízre minden területén a kiskereskedelmi egységekben.

 • Fejleszteni kommunikációs készség és az iparral együttműködve szakemberek.

 • Tervezése és gyártása projektek kirakatrendezés, Visual Merchandising és üzleti Bútor.

 • A műszerek képviselő Escaparatismo projektek, Visual Merchandising és üzleti Bútor.

 • Kommunikáció a projekt kifejlesztett egy speciális közönség nyelvét használva Visual Merchandising saját.

 • Értse meg a követelményeket és korlátozásokat a Visual Merchandising Project.

 • Használjon a logikát, hogy dolgozzon ki egy tervezetet tervezési vizuális merchandising.

 • Javaslatokat dolgoz ki a kereskedelmi bútorok és műszaki fejlesztés.

SZAKMAI

A Graduate Visual Merchandising, az a feladata, hogy meghatározza a szakmai fegyelem irányításáért felelős az értékesítés helyén.

Meg van osztva 4 modul, amelyben az elméleti kérdések fejlesztéséhez szükséges szakmai intézkedések tanított Visual Merchandising és áttekintést nyújt a felelősség a kezelése az értékesítés helyén. Az elmélet ellenőrzik a munka és a gyakorlatokat.

Az első modul is emelik az elérendő nyert a Graduate Final Project és az utolsó modul, teljesen kifejlődött további védelmi bíróság a szakemberek. A hallgató a támogatás egy oktatót, aki végigvezeti a folyamat a projekt munka.

A program egészíti majd ki előadásokat a szakemberek és a tárlatvezetés Retail fajta.

 • I. Modul - Business Koncepció, belső elrendezése az értékesítés helyén
 • Modul II - Visual Merchandising. Fejlesztés. Vezetés
 • Modul III - Alkotás fogalmáról, illetve a kereskedelmi formula
 • Modul IV - szükséges készségek fejlesztése a Visual Merchandiser

SZAKMAI kirándulások

 • Visual Merchandiser profi.
 • Szakmai kirakatrendezőnek.
 • POS menedzsere.
 • Üzleti tanácsadó.

ADATLAP

Probléma: 6. kiadás

Végzettség: Visual Merchandising diplomával a University of Vic-UCC. Diákok nélkül egyetemi diplomával kap egy egyetemi diploma, kiterjesztett vizsgálatok.

Közreműködők: 30 ECTS

Iskolai időszakban: Október 8-tól 2015. május 2016. Presentation PFE: június 2016

Óra: Kedden és csütörtökön 16h-19h

Modalidad: Tanterem

Nyelv: Spanyol

Ár: 3480 €

Access: Pályakezdő és / vagy diplomások. Magasabb diplomások. A magasabb szintű képzési ciklusai képzőművészet és a design, és a szakmai családok: Interior design, grafikai tervezés, ipari formatervezés és az iparművészet ruházatot. Szakemberek nélkül speciális képesítést ágazat, amely bizonyítani tudja, szakmai tapasztalat. Hozzáférés a kurzus határozza meg a kiválasztási folyamat.

Észrevételek: Spanyol intenzív tanfolyam szeptemberben a külföldi diákok, akik szeretnének beiratkozni a Masters (választható kurzus).

Program oktatási nyelve:
Spanyol

14 további kurzus Bau Design College of Barcelona »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
3,480 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint