Ez a kurzus célja a diákok számára, hogy fejlesszék a készségek és ismeretek, irányítás, ügyintézés, bérszámfejtés, fenntartása munkacsoport hálózat, szervezeti és üzleti feljegyzések, dokumentumok tervezése és fejlesztése, az emberi erőforrások kezelésének és koordinálja a csapatok vagy középvezetői a kis, közepes és nagy szervezetek.

Belépési követelmények

 • Diákok keres felvételi ezt természetesen ki kell töltenie iskolai 12. évfolyam, vagy ezzel egyenértékű ausztrál mértékben.

Érett korú diákok (21 év felett) is elismerte, a diploma és a bizonyítvány programok nélkül hivatalos tudományos képzettséggel.

Diákok, akik korábban már a Certificate III Certificate IV vagy diploma végzettség Ausztráliában nem kell, hogy iskolai bizonyítvány.

Angol nyelvtudás követelményei

Elsődleges bizonyíték: Ahhoz, hogy a felajánlott helyet a Pacific College, a tengerentúli tanuló bizonyítania kell a bizonyítékot az alábbi vizsgálatokat:

 • IELTS 5.5 *
 • TOEFL iBT 46
 • PTE Academic 42
 • Cambridge English: Advanced (CAE) 47
 • OET Pass
 • TOEFL PBT 527

Alternatív bizonyíték:

 • A tengerentúli diák, aki szerezte a minimális igény pontszám a vizsgálatok már említettük, ő / ő kell végezni, vagy egyetértenek a vállalkozás az angol nyelvű program (ELICOS) legalább 10 hét.

vagy

 • A tengerentúli diák, aki tanult Ausztráliában legalább 6 hónapig kell tekinteni, hogy szükséges szintű nyelvtudás, amennyiben a kérelmet igazolás kíséri hogy ő / ő általa megfelelően kitöltött bizonyítvány IV vagy magasabb végzettség és a közeg utasítások volt Angol.

vagy

 • Az on-shore diák nem rendelkező IELTS / TOEFL / PTE Academic / Cambridge vagy ELICOS igazolás is megfelelnek a nyelvi követelmény, ha bizonyítani tudják ALTE Level 3 vagy annál pontszám a vizsgálatot végzett a főiskolán.

Entry utak

A felvételi ezt a programot lehet szerzett következő útvonalak:

Selejtező útvonal

Ez magában foglalja a minősítési befejeződött felsorolt, a tudományos képesítések alábbi követelményeknek. A pályázóknak a megfelelő előzetes felsőfokú tanulmányokra, amelyek megfelelnek része a tanulmányi követelmények során adható "hitel" és / vagy belépés során a "fejlett álló". Lásd Student Kézikönyv a részleteket Advanced Állandó.

Munkatapasztalat / Foglalkoztatás

Ez magában foglalja a foglalkoztatás vagy a munkahelyi tapasztalat, hogy a pályázó volt, az üzleti adminisztráció szektor és a szorosan kapcsolódó ágazat. Megjegyzés: kérelmezőnek be kell nyújtania másolatát vagy egy referencia, bérelszámoló vagy csoportos tanúsítvány / összefoglaló. Önéletrajz és referenciák telefon nem fogad el. Lásd Student Kézikönyv a részleteket RPL eljárásokat.

Tanfolyam Eredmények

A sikeres befejezése az összes egység ebben természetesen a diákok jogosultak a Diploma of Business Administration. Befejezése után a Diploma, a diákok választhatnak további tanulmányok menedzsment és emberi erőforrás-nak más Főiskolák és egyetemek.

Tanítási és értékelési módszer

Az oktatási módszer magában foglalja az elméleti fogalmak és osztálytermi vita esetek különböző szervezetek. A diákok meg fogja könnyíteni a készségek és ismeretek, hogy teljesítik a követelményeket az egyes kompetencia egységek és elemek.

Minden értékelést egység hatáskörébe kell lefolytatni értékelésével összhangban iránymutatásokat és kompetencia szabványok a hivatalosan jóváhagyott képzési csomag E minősítés.

Az értékelés, eljárások és a bírálati szempontjai teljesítmény alapján egyértelmű lesz, hogy minden résztvevő beiratkozott a tanfolyam. Értékelni fogják elvégezni minden része a képzési program, valamint a feldolgozás lesz érvényes, megbízható, korrekt és rugalmas.

Értékelési folyamat kiterjed a széles körű készségek és ismeretek szükségesek, hogy bizonyítani kompetencia és integrálja a tudás és készségek azok gyakorlati alkalmazásáról. Értékelési folyamat biztosítja elismerésének kompetenciák nem számít, hogyan, hol, vagy mikor már megszerezte.

Általában a kurzus során, kiértékelés során a tanulók teljesítményét körű kritériumok osztályú teljesítményt és bemutató, szóbeli és írásbeli teszt, a tüntetések és más osztály működik.

A diákok kapnak visszajelzést befejezése után az értékelési folyamat a vonatkozó értékelő. Ha a diákok nem elégedettek az értékelés eredménye, hogy kiálljon a újraértékelése szerint a testület újraértékelése politika és eljárás (lásd a Student Handbook).

Campus Hely

A campus helyen található: Auburn, amely körülbelül 20 km-re Sydney CBD, és mindössze 3 perc sétára a Auburn pályaudvartól. Az utcát a Level 1, 91-95 Rawson Street, Auburn NSW 2144.

Helyi környezetvédelmi és létesítmények

Ausztráliában egy multikulturális ország. Számos nemzetközi diák érkezik Ausztráliába, hogy folytassák a vizsgálatot évente. A campus található, Sydney egyik legszebb város a világon. Sydney híres helyek látogatók többek között gyönyörű Operaház, Harbour Bridge, és a Bondi Beach.

Mi osztály áll a diákok a különböző országok Ázsiában, Afrikában és Európában. Tantermek modern számítógépek legújabb berendezések és a nagy sebességű internet-keresési lehetőség. Egyéb szolgáltatások közé tartozik könyvtár erőforrás könyvek, újságok, folyóiratok, konyha, stb

Mi osztályok kicsik és barátságos oktatók összpontosítani egyes diákok szükségleteinek a tanulási folyamat során.

Sok előadók multimédia projektor vagy írásvetítő vizuális segédeszközök során osztályok. Számítógépek állnak rendelkezésre számítógépes laborok hallgatói használatra. A diákok használhatják ezeket a számítógépeket során órakeret befejezni a feladatot, vagy az Internet kutatás. Feladatok lehet nyomtatni egy jelképes összegért, vagy be lehet nyújtani előadók e-mailben.

Kapcsolatos költségeket Ausztráliában tanulni

Az ára részesülő oktatás Ausztráliában elég magas, figyelembe véve a tandíjat, a megélhetési költségeket, valamint a nemzetközi utazás. Élő költség mindig attól függ, az egyes diákok azonban a Department of bevándorlási és multikulturális és bennszülött ügyek tanácsolja a diákokat, hogy AU $ 18,610 évente. Ezért van, hogy tegyenek intézkedéseket annak érdekében felmerült költségek megfizetésével Ausztráliában, mielőtt a lépés.

egyéb díjak

 • Természetesen Jelentkezési díj: AU $ 150
 • Szállás Elhelyezés díja: AU $ 200
 • A reptéri transzfer költsége: AU $ 200
Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus Pacific College of Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
12 hónapok
Nappali
Price
10,000 AUD
évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date