Read the Official Description

A cél ennek a képzésnek, az a tanuló, és alkalmazzon kreatív tudás és gyakorlati készségek, és tárja fel folyamatok tervezése és fejlesztése divat koncepciókat kutatás egészen patternmaking, méretezés, szerelés és elemzés, építőipar, ruházati megvalósítása a merchandising.

Pályakezdő ez a minősítési jó helyzetben vannak, hogy munkához jussanak a divatipar, mint asszisztens a tervezők, fejlesztők termék, asszisztens patternmakers és osztályosok, CAD-üzemeltetők, specifikáció technikusok, divat prototípus fejlesztők, asszisztens termelési vezetők, asszisztens ellátási lánc menedzserek, asszisztens márka vezetői, valamint divat kereskedők.

A University of Technology, SydneyÉs TAFE NSW, Van egy formális megállapodást Átutalás a diplomások, akik a diploma Applied Fashion Design and Technology.

A szabályok a következők, és lépnek hatályba megkezdése 2008: Pályakezdő Diploma of Applied Fashion Design and Technology (19558), kaphat akár 36 kreditpont (egy Credit átlagos vagy annál magasabb). Az elismerés lesz a 6 fő témák az 1. évben a 4 éves Bachelor of Design Divat és Textil pálya. Még mindig követelmény, hogy nem 2 x 1 év tervezési tanulmányok alanyai, hanem ezek a adhatunk a 2. évben témákról.

Program taught in:
Angol

See 13 more programs offered by Hunter TAFE - Australia »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
24 hónapok
Nappali
Price
22,900 AUD
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020