Diploma / bizonyítvány szálloda vezetősége és vendéglátó-ipari technológia

Indian Technical Institute - Management Educational Trainings (ITI MET) and Goa Swiss Institute of Hotel Management (GSIHM)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Diploma / bizonyítvány szálloda vezetősége és vendéglátó-ipari technológia

Indian Technical Institute - Management Educational Trainings (ITI MET) and Goa Swiss Institute of Hotel Management (GSIHM)

Időtartam: 12 hónap gyakornoki: 4/6 hónapos díjak: 2500 USD

Ipari elhelyezés vagy gyakornoki program, mint külön tanfolyam 6 vagy 12 hónap. Gyakornoki program: 645 USD 6 hónapra, 1000 USD 12 hónapig.

Minden tanfolyam a következő programban lehet venni külön, a 3/6 hónap alapon által kiadott igazolás, illetve 12 hónap diploma.

Front-Office

  • Bevezetés a szállodaipar
  • Osztályozása szállodák
  • Jó tulajdonságai a recepciós
  • Alapvető töltés és az élelmiszer tervek
  • Front-office funkciók
  • funkcionális szervezet
  • Guest ciklus (fenntartás, érkezés, kihasználtság, indulás)
  • Fenntartás, Whitney rendszer
  • Együttműködési Front-Office takarítás
  • üzenet kezelés
  • telefon

Ételek és italok Service

  • Bevezetés a szállodaipar
  • Bevezetés a vendéglátó - típusú vendéglátó-ipari
  • Étterem - típusú étterem, a személyzet szervezése különböző éttermek,
  • Éttermi szolgáltatás, elrendezésére tálalók, be- / hordozó tálcák
  • Menütípus, kíséret és köretek, italok rendszerek, bankettek és büfék
  • Praktikus gyakorlati képzések: rendelések felvétele, szalvéta hajtogatás, elrendezése az oldalfalak, típusú szolgáltatás, rakodási és szállító könnyű és nehéz tálcákat létrehozott reggeli fedél, ebéd és vacsora. Ital gyakorlati (korlátozott): alkoholos / alkoholmentes.

Ételgyártás

  • Bevezetés a professzionális konyhák
  • Bevezetés a Főzés
  • Hierarchia és elrendezése Kitchen Tanszék
  • Felszerelés és üzemanyagok használnak a konyhában
  • Basic menü tervezése
  • Alapelvei Növényi Cookery
  • Osztályozása gyümölcsök és azok használata a főzés
  • Készletek
  • Levesek, szószok, saláták
  • Bevezetés a húsok
  • Bevezetés a halak és kagylók
  • Bevezetés a tojás
  • Magvak, diófélék, és fűszerek
  • Bevezetés a rizs, gabonafélék, hüvelyesek
  • Módszerek Főzés
  • Alapjai Sütőipari és cukrászati
  • Alapanyagait használják kenyér és péksütemények
  • kenyér gyártása
  • Alapvető szivacsok és sütemények, paszták, krémek, töltelékek, és szószok
  • Laminált Sütemény
  • Alapjai Indian Cooking - Fűszerek, fűszernövények, fűszerek és használják az indiai konyha, masalas és paszták. Megértése árucikkekkel és azok használata az indiai konyha. Basic indiai Cravies

House Keeping

Körvonalai feladatait és funkcióját a személyzet, a szervezeti ábra.

Fontosságát háztartás osztály, elvei tisztítás, típus Szobák / ágyak, felelősségi köröket, elveszett és talált, a szoba állapotát.

Napi takarítás a vendégszoba és fürdőszoba, este szolgáltatások, takarítás üres szobában, napi takarítás közterületek, tisztítószerek és berendezések. Tárcaközi együttműködést, cselédek kocsi, takarítás jelentés, belsőépítészeti és virágkötészet. Tárcaközi együttműködést, cselédek kocsi, takarítás jelentés, belsőépítészeti és virágkötészet.

Félkész és pékáruk

Az ideális karrier során, ahol háziasszony, szállodatulajdonos, ételszállító és diák; minden lehet kihasználni a kreatív tehetségeket. Ez a kurzus egy inger a jelöltek önállóan dolgozni, és keresni egy jó jövedelem.

Leves: típusú levesek, fontos dolgot kell megjegyezni, ha így levesek mártások: a különböző típusú gravies és készítményeik Rice: fontos megjegyezni, ha így rizsételekre

sütemények: különböző típusú sütemények és jegesedés, különböző módszerek Süteménykészités kenyerek: módjáról kenyér

Saláták: típusú saláták, alkatrészek saláták szendvics: fajta szendvics, módszerek szendvicseket.

Gyakorlatok: Levesek, csirke, biryani, főzelékek, sütemények és a jegesedés kenyér és szendvics.

Vezetőinek of Management

Alapjai menedzsment: definíciók, tervezés, a célkitűzések hierarchiája, irányítás célkitűzéseit, irányítás kivételek.

szervező: jellege szervező, a formális és informális szervezeti struktúra és a folyamat szervezése, hatásköre és felelőssége, a döntéshozatalban.

Staffing & rendező: célja a személyi állomány, toborzás és kiválasztás, képzés és fejlesztés, teljesítményértékelés, igazgatók irány, vezetés, motiváció, kommunikáció.

Controlling: fogalma vezetői ellenőrzés, ellenőrzés jellege, szüksége van a vezérlés, jelentősége és korlátai az ellenőrzés, a vezérlő berendezés, folyamat-ellenőrzés, ellenőrzési technikák.

Belépési követelmények

18 éves kor feletti sikeresen befejezett 12 (10 + 2) év középfokú oktatásban. Felhívjuk figyelmét, hogy a diákok legalább 18 éves, hogy kezdje meg az ipar szakmai gyakorlat. Vendéglátás orientáció és jó személyiség.

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Felvételi Hivatal adatai.

Mi lesz boldog, ha akkor is

  • Lehet elkötelezett tudósok és gyakorlati tanulást és a saját személyes fejlődés
  • Motiválhatja felé karrierlehetőségnek egy felügyeleti szinten a nemzetközi vendéglátóipari ágazatban
  • Mutassa kíváncsiság, a tolerancia és a nyitottság más kultúrák felé
  • Kezdje reális célokat, hogy időt GSIHM Indiában

A tanfolyam 20% elmélet és 80% gyakorlat. (Heti gyakorlati képzések és 3 félév fizetett gyakornoki szálloda iparban India, Oroszország, Dubai)

A tanfolyam ideje alatt kapsz ismeretek közös struktúrája szálloda:

1.) Élelmiszer és ital osztály Osztályok: konyha, étterem, bár, bankettek, szobaszerviz, Disco, Sütő- és Édesipari, Delicatessen 2) Szállás Division Osztályok: Front-office, house-keeping, egészség klub, mosoda, hotel mérnöki, táj, kertészet. 3) Személyzet adminisztrációs osztály Osztályok: Human erőforrásait, értékesítési és marketing, pénzügy és a számlák, Informatika, Biztonság

Gyakorlati Képzések Goa - Szálloda Felszereltség

Gyakorlati képzések Goa szerveznek Resorte Marinha Dourada. Resort található, a festői falu Arpora mindössze pár percre a híres Baga strand. Nagyon csendes, zöld helyen. Az üdülőhely elnyerte a Thomson Holidays, UK Arany-díj a legjobb Szállás. Resort Marinha Dourada otthont ad egy gyógyfürdő, szabadtéri medence és egy edzőterem, esküvői és bankett fél, egészség és szépség egészségügyi klub. A vendégek játszhatnak egy hatalmas játék a sakk, vagy csónakkal a tó. Az üdülőhely szabadtéri étterme indiai és kontinentális ételeket kíséretében nyílik a parkosított területen.

Jövő szállodaipar diploma megszerzése után Indiában és külföldön:

  • Üzleti hotel,
  • Éttermek,
  • Üzleti bankettek,
  • Üzleti hotel masnagement intézetek / főiskolák,
  • Üzleti szállások,
  • Üzleti beltéri és kültéri Vendéglátóipari és ipari vendéglátás,
  • Kezelése szállodák.

Jobs:

  • Ebben vonalhajózásban
  • Ebben 3,5,7 csillagos szállodák
  • Ahogy a hajó szakácsa
  • Air hostess / levegő pénztárost

Pozíciók:

  • Casino vezérigazgatója
  • Szállodák vezérigazgatója
  • Hotel Operations Manager
  • F & B igazgató
  • Szálláshelyek igazgatója
  • Executive chef
  • Étterem vezető
  • Front office manager
  • Ügyvezető ház kapus

Osztályok és gyakorlati képzések kerül megrendezésre Mumbai vagy Panjim (Goa).

Beiratkozás nyitva április, július, szeptember és január. College időzítése - hétfőtől - péntekig 11:00-04:00 Van egy csapat képzett nemzetközi tanárok szálloda és vendéglátás menedzsment

Gyakornoki

Mi építettük fel tanfolyamok össze elmélet és a gyakorlati alapú tanulás a rugalmasságot, hogy keresnek, miközben tanul. A gyakornoki időszak szerves részét képezik a tanulmányi program. Minden évben tartalmaz egy 3-6 hónapos szakmai gyakorlat Goa vagy Mumbaiban.

Cél az ipari képzés hogy a hallgatók az érzést a tényleges munkakörülmények és szerezni a gyakorlati ismereteket és készségeket, amelyek viszont motiválja, fejleszteni és építeni a bizalmat. Ipari képzés is várható, hogy a hallgatók alapján azonosítani a legfontosabb működési területe az érdeklődés.

A diákoknak szerveznek különböző szálloda itt: Goa, beleértve a luxus szállodák, mint Taj, Marriott, ITC, Hyatt és mások. Szállodák, éttermek és más turisztikai létesítmények igényes nemzetközi szakemberek.

Gyakorlat helye függ eredményei candidate`s állásinterjúk szállodákban. A gyakornokoknak Belátható által az eredmények az ipari képzés.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
12 hónapok
Nappali
Price
ár
- Tandíj külföldi hallgatók számára 2 500 USD Bachelor per első évben. 2750 USD - Master fokozat. A díjak tartalmazzák nonrefundable regisztrációs díj összege 470 USD. A díjak alapulnak szabvány számát tanulmányi kreditek req
Locations
India - Mumbai, Maharashtra
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
India - Panaji, Goa
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Oroszország - Saint Petersburg, Sankt-Peterburg
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
India - Mumbai, Maharashtra
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
India - Panaji, Goa
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Oroszország - Saint Petersburg, Sankt-Peterburg
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt