Diploma Hospitality & Tourism Management at i-edik

Tourism Schools Salzburg

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Diploma Hospitality & Tourism Management at i-edik

Tourism Schools Salzburg

Az Institute of Tourism and Hotel Management (ITH) a nemzetközi karon a turizmus Iskolák Salzburg. Ez 1965-ben megnyitott, és eddig művelt több mint 2300 külföldi diákoknak.

A diploma kínált ITH felvértezi a hallgatókat mélyreható megértését a működési és irányítási szempontjainak ez az iparág egy jó keveréke a gyakorlati képzés és a tudományos elmélet. A hallgatók elhagyják a vállalkozói készségek, alapos ismerete irányítási gyakorlattal, valamint annak megértését, a fenntartható turizmussal kapcsolatos kérdések.

TSS

Tanul ITH nem csak a fogadó magas szintű szakmai képzés a vendéglátás és a turizmus, ez is a kapcsolat a különböző kultúrák, nyelvek és hagyományok a világ minden tájáról. Egy nemzetközi iparági mint a turizmus, mint az interkulturális készségek hez versenyelőnyt a leendő karrierjét.

A ITH diploma program ideális azok számára, akik már szereztek tapasztalatot a vendéglátóipari vagy idegenforgalmi ágazat és most szeretnék, hogy karrierje a következő szintre. A nyolc hónapos program nagyon intenzív és hallgatók kötelesek bizonyítani a magas szintű szakmaiság, az önszerveződés és a szociális kompetencia.

Két különböző specializációs modulok - Hospitality Management vagy Tourism Management kínálnak.

TSS

Oktatás és képzés a Hospitality Management A hotel modern létesítményeket konyhával, bárral és étteremmel lehetőségeket. A gyakorlati tapasztalat párosul tanítás a legújabb működési elméletek és tendenciák a vendéglátó iparban. Meg fogja tanulni témái a Food & Beverage Management a Front Office Management és a Hotel Marketing.

A turizmus menedzsment modul biztosít a hallgatók a legújabb ismeretek a karrier a turizmus általában, és a Travel Management különösen. Emellett a hangsúly a Destination és Idegenforgalmi Management, ha megszerzi a gyakorlati ismeretek és készségek kezelésére a utazásszervező és az utazási iroda vállalkozások számára.

IDŐTARTAM ÉS ÁR

Kezdő dátum: október 2017

Időtartam: 8 hónap - nappali, plusz 3 hónapos nyári gyakorlat

Ár: € 15.860,00 (incl. Tandíj, szállás, egészségbiztosítás, étkezés az egyetemen hétfőtől péntekig) - korlátozott mennyiségű ösztöndíj által évente az osztrák Fejlesztési Ügynökség

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
8 hónapok
Nappali
Price
ár
15,860 EUR
Locations
Ausztria - Salzburg, Salzburg
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2018
Ausztria - Salzburg, Salzburg
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt