Az egyik Új-Zéland legnagyobb hazai és nemzetközi szinten megítélt iskolákbanA AdSchool működik, mint egy szimulált kreatív osztály, ahol az elfogadott pénzneme ötleteket nyomtatott, film, alkalmazások, játékok, a tartalom és a szociális média, hogy az emberek észre, a szeretet, játszani, és megosztani. Ez a kombináció a kihívás, kemény munka és a szórakozás, hogy nem csak látott minket rangsorolva az első öt legnagyobb kreatív reklám iskolák a világon, azt is látta a grads dolgozik művészeti igazgatók és copywriters az egész világon.

reklámozás

Karrier és ipar

A Kreatív reklám programot felkészíti a diákokat, hogy adja meg a kreatív osztályok reklámügynökségek által élesíti őket az alapvető készségek a kreatív problémamegoldás és hogyan kell beszélni ötleteit mások tömör és meggyőző módon; amelyek egyaránt élethosszig tartó készségek végtelenül átruházható egész akárhány tudományok, különösen a kapcsolódó kereskedelmi kreativitás.

Helyek száma korlátozott, így ez a legkeresettebb minősítést célozza elszánt emberek, akik arra vágynak, hogy a karrier csinál valami kreatív. Úgy legyen vidám, kíváncsi emberek, akik gyakran találják magukat gondolni a dolgokat más módon. Lehet, hogy bízik képességeik vannak elképzelései, vagy valamivel kevésbé, de egy dolog, hogy kell egy makacs rögeszme generáló sok nagy ötletek.

Míg a legtöbb a AdSchool diplomás elment dolgozni, mint művészeti igazgató és copywriters, AdSchool diplomások is működik:

  • Ad Agency kreatív osztály;
  • TV / rádió állomások, kreatív / promo osztályok, a vállalati belső akciók / marketing osztály, Design tanácsadó / stúdió, PR cégek és kiadás;
  • Direkt marketing / promóciós társaságok;
  • Szabadúszó gyakorlat (általában néhány év után a létesítmény a hivatal jelenet).

Tanfolyam ismertetése

A diploma indul a bevezetést az alapítvány elemek a vizuális kommunikáció és technikák ötletek.

Aztán egy sor élő rövidnadrág és a verseny fog készíteni, hogy hatékonyan működjön és kreatívan határidők, ahogy azt egy ügynöksége, a vezető kreatív és ipari vendég szolgál további információkkal az út mentén.

A műsor a munka a diákok fogják bemutatni a végén a kurzus. Ez a formájában egy iparág Show, amely a kreatív igazgatók, vezető kreatív és már diplomások személyesen meghívott a portfolió megtekintéséhez. Mi tekintettel a show, mint az első lépcsőfok alakítsuk ki munkahelyi gyakorlatok - a legjobb tanulók általában pontozásos saját gyakornoki az éjszaka.

Belépési követelmények

Age

Minimum 18 éves

Előfeltételek

Egy képes bizonyítani egy egyedi és éleslátó kilátás nyílik a világ, hogy lefordítja a képességét, hogy kiváló minőségű hirdetéseket. Úgy véljük, az emberek háttérrel rendelkező művészeti, design és / vagy írásban, a humán és társadalomtudományok, és keres bizonyítékot meghatározása, a problémamegoldás, az oldalirányú gondolkodás, a motiváció, és ami a legfontosabb, a kreativitás.

Nemzetközi diákok

A nemzetközi diákok legalább 18 éves, és van egy IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű.

Portfolio követelményei

Teljes a pre-interjú, és egy teljes Creative Advertising Task Sheet.

Tanulmány a Milan

Media Design School együttműködést kötött munkatárs díjas tervezése Egyetem Naba Milan Új Képzőművészeti Akadémia (Naba Milano Nuova Accademia di Belle Arti), Milánó, Olaszország, kínálni nemzetközileg elismert Creative Advertising programot. A Masters in Creative reklám Naba Milano zajlik egy tanév, október elejétől, és azt az utasítást kizárólag angolul, így többet megtudni a legújabb és legnagyobb a kampány által létrehozott reklámügynökségek szerte Európában.

Csakúgy, mint az Akadémiai mesterképzések származó Naba Milano, akkor is kap egy teljesítési igazolás a Media Design School. További információ a tanuló a Mester Creative Advertising, Milánó, Olaszország, keresse fel a Naba Milano honlap.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Media Design School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
10,406 NZD
a hazai diákok. Nemzetközi - $ 25,600.00 Ft.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date