Diploma kurzusok turizmus menedzsment


David Game Management School kínál Diploma programok Tourism Management két szinten:

 • Diploma in Tourism Management
 • Advanced Diploma in Tourism Management


Együtt a Diploma és Advanced Diploma Tanfolyamok terjed a legkülönbözőbb modulok beleértve azokat is, amelyek kifejezetten a turizmus és az érintő általános vezetői témákról. Ezért a hallgatók képesek lesznek hasznot kialakításával holisztikus kilátások az idegenforgalmi ágazat, amely fog állni jó helyette a fejlődő változatos karriert a jövőben. Az Advanced Diploma in Management Turizmus megegyezik a második évben a végzettség egy brit egyetemen.

Mindkét Oklevelek elérhető a teljes munkaidőben és a részmunkaidőben. A teljes munkaidőben mód alkalmas a pályakezdők, akik szándékosan a fejlődő belüli karrierjük mindenütt turizmus a régióban. A részmunkaidős mód alkalmas azok számára, akik már alkalmazzák, de szeretnék, hogy fokozzák a karrierjük tovább.


Modulok tanított diploma kurzusok

Diploma Tourism Management

 • Business Computing a Vendéglátóipari és Idegenforgalmi
 • Business Operations Vendéglátóipari és Idegenforgalmi
 • Destination elemzés
 • Pénzügy Vendéglátóipari és Idegenforgalmi
 • Marketing Vendéglátóipari és Idegenforgalmi
 • Special Interest Turizmus
 • A turizmus
 • Turizmus Gazdaságtudományi
 • Utazási iroda és túravezetés műveletek
 • Travel FöldrajzAdvanced Diploma A Turizmus Menedzsment

 • Emberi erôforrásokce Management
 • Vezetői számvitel
 • Stratégiai Menedzsment Vendéglátóipari és Idegenforgalmi
 • Fenntartható turizmus és Destination Management
 • Tour műveletek
 • Management Research jelentésBelépési követelmények

A bevonulást be a Diploma Course diákok sikeresen befejeződött a "Certificate in Turizmus és Vendéglátás" pálya a David Game Management School. Azok, akik sikeresen elvégezték az Egyesült Királyságban A-Level vizsgák vagy azzal egyenértékű is jogosultak közvetlen bevezetést.

A sikeres befejezése a "Diploma in Tourism Management" lehetővé teszi, hogy diákjaink az az "Advanced Diploma in Tourism Management". Azok a diákok, akik már felismerték képesítést Tourism Management, vagy a megfelelő területen, figyelembe kell venni a mentességek egy eseti elbírálás alapján.

Megkezdése előtt a vizsgálat mind a diploma kurzusok, várható, hogy a diákok meg kell jelennie a megfelelő szintű angol nyelvtudás.Ezért van szükség, hogy vagy sikeresen befejezte a 1-es és 2-kurzusok "Angol vendéglátás és a turizmus" a David Game Management School, vagy rendelkeznek hasonlatos IELTS egy teljes zenekar pontszám 5,5.


Tanúsítványok

A sikeres mind a Diploma tanfolyamok, a diákok meg kell felelniük az értékelési követelmények, a brit székhelyű Szövetsége Turizmus és Vendéglátás (CTH) (www.cthawards.com). Minden 10 modulok a Diploma szinten értékelik írásos vizsgálatok. Abban az esetben, ha az Advanced Diploma tanfolyam, a diákok át kell adni mind a feladatok és írásbeli vizsgát minden modul, kivéve az utolsót, amely előírja a befejezése 5000 szavas Management Research Report.Letételével az értékeléseket minden a modul minden szinten, a diákok kapnak egy nemzetközileg elismert diploma minősítése szerint a Szövetség a Turizmus és Vendéglátás (CTH), az Egyesült Királyságban.


Akadémiai Progression

A sikeres befejezése a Diploma vezet bejegyzést az Advanced Diploma David Game Management School. Miután az Advanced Diploma, a diákok a lehetőséget, hogy felvételt nyerjen folytatni az utolsó év kitüntetéses végzettség turizmus menedzsment, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management, vagy egy adott területen egy brit egyetemen. A hallgatók is kilátásba alkalmazása a különböző felsőoktatási intézmények Svájcban, Ausztráliában és Malajziában, hogy csatlakozzon egy kapcsolódó Degree Course fejlett áll.Azok, akik szeretnék, hogy maradjon vissza Thaiföldön dolgozni az idegenforgalmi ágazat a lehetőséget, hogy megvalósuljon az utolsó évben egy kitüntetéses diploma tanfolyam a távoktatás egy brit egyetemen. A David Game Management School, segítünk a diákok minden lehetséges módon megszerezni felvételt az egyik kedvelt egyetemek körében, amelyek felismerik a CTH képesítések.


Karrier Progression

Mind a Diploma és Advanced Diploma képesítések CTH, UK által elismert az iparág a világ adott a szoros kapcsolatokat, hogy a szervezet az olyan létesítmények, mint a Virgin Atlantic, ABTA és a Guild of Business Travel Agents.Sikeresen elvégeztük, az oklevelek nyit számos munkalehetőség Executive, gyakornok vezetői és vezetői szinten a turizmus, amely magában foglalja a légitársaságok, utazásszervezők, turisztikai szolgáltatások, beleértve azokat, amelyek specializálódtak a hiánypótló területeken, mint például az ökoturizmus és a sportturizmus, kereskedelmi rekreációs, befogadó szabadidős szolgáltatások, a vendéglátás és a turizmus tanácsadó és kormányzati szervezetek. A kurzusok is, hogy egy erős alapot a turizmus menedzsment azok számára, akik szeretnék, hogy tovább lesz vállalkozók saját jogon.

6 további kurzus David Game Management School Thailand »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Június 2020
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2020
Jelentkezési határidő

Június 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date