Read the Official Description

Diploma kurzusok turizmus menedzsment


David Game Management School kínál Diploma programok Tourism Management két szinten:

 • Diploma in Tourism Management
 • Advanced Diploma in Tourism Management


Együtt a Diploma és Advanced Diploma Tanfolyamok terjed a legkülönbözőbb modulok beleértve azokat is, amelyek kifejezetten a turizmus és az érintő általános vezetői témákról. Ezért a hallgatók képesek lesznek hasznot kialakításával holisztikus kilátások az idegenforgalmi ágazat, amely fog állni jó helyette a fejlődő változatos karriert a jövőben. Az Advanced Diploma in Management Turizmus megegyezik a második évben a végzettség egy brit egyetemen.

Mindkét Oklevelek elérhető a teljes munkaidőben és a részmunkaidőben. A teljes munkaidőben mód alkalmas a pályakezdők, akik szándékosan a fejlődő belüli karrierjük mindenütt turizmus a régióban. A részmunkaidős mód alkalmas azok számára, akik már alkalmazzák, de szeretnék, hogy fokozzák a karrierjük tovább.


Modulok tanított diploma kurzusok

Diploma Tourism Management

 • Business Computing a Vendéglátóipari és Idegenforgalmi
 • Business Operations Vendéglátóipari és Idegenforgalmi
 • Destination elemzés
 • Pénzügy Vendéglátóipari és Idegenforgalmi
 • Marketing Vendéglátóipari és Idegenforgalmi
 • Special Interest Turizmus
 • A turizmus
 • Turizmus Gazdaságtudományi
 • Utazási iroda és túravezetés műveletek
 • Travel FöldrajzAdvanced Diploma A Turizmus Menedzsment

 • Emberi erôforrásokce Management
 • Vezetői számvitel
 • Stratégiai Menedzsment Vendéglátóipari és Idegenforgalmi
 • Fenntartható turizmus és Destination Management
 • Tour műveletek
 • Management Research jelentésBelépési követelmények

A bevonulást be a Diploma Course diákok sikeresen befejeződött a "Certificate in Turizmus és Vendéglátás" pálya a David Game Management School. Azok, akik sikeresen elvégezték az Egyesült Királyságban A-Level vizsgák vagy azzal egyenértékű is jogosultak közvetlen bevezetést.

A sikeres befejezése a "Diploma in Tourism Management" lehetővé teszi, hogy diákjaink az az "Advanced Diploma in Tourism Management". Azok a diákok, akik már felismerték képesítést Tourism Management, vagy a megfelelő területen, figyelembe kell venni a mentességek egy eseti elbírálás alapján.

Megkezdése előtt a vizsgálat mind a diploma kurzusok, várható, hogy a diákok meg kell jelennie a megfelelő szintű angol nyelvtudás.Ezért van szükség, hogy vagy sikeresen befejezte a 1-es és 2-kurzusok "Angol vendéglátás és a turizmus" a David Game Management School, vagy rendelkeznek hasonlatos IELTS egy teljes zenekar pontszám 5,5.


Tanúsítványok

A sikeres mind a Diploma tanfolyamok, a diákok meg kell felelniük az értékelési követelmények, a brit székhelyű Szövetsége Turizmus és Vendéglátás (CTH) (www.cthawards.com). Minden 10 modulok a Diploma szinten értékelik írásos vizsgálatok. Abban az esetben, ha az Advanced Diploma tanfolyam, a diákok át kell adni mind a feladatok és írásbeli vizsgát minden modul, kivéve az utolsót, amely előírja a befejezése 5000 szavas Management Research Report.Letételével az értékeléseket minden a modul minden szinten, a diákok kapnak egy nemzetközileg elismert diploma minősítése szerint a Szövetség a Turizmus és Vendéglátás (CTH), az Egyesült Királyságban.


Akadémiai Progression

A sikeres befejezése a Diploma vezet bejegyzést az Advanced Diploma David Game Management School. Miután az Advanced Diploma, a diákok a lehetőséget, hogy felvételt nyerjen folytatni az utolsó év kitüntetéses végzettség turizmus menedzsment, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management, vagy egy adott területen egy brit egyetemen. A hallgatók is kilátásba alkalmazása a különböző felsőoktatási intézmények Svájcban, Ausztráliában és Malajziában, hogy csatlakozzon egy kapcsolódó Degree Course fejlett áll.Azok, akik szeretnék, hogy maradjon vissza Thaiföldön dolgozni az idegenforgalmi ágazat a lehetőséget, hogy megvalósuljon az utolsó évben egy kitüntetéses diploma tanfolyam a távoktatás egy brit egyetemen. A David Game Management School, segítünk a diákok minden lehetséges módon megszerezni felvételt az egyik kedvelt egyetemek körében, amelyek felismerik a CTH képesítések.


Karrier Progression

Mind a Diploma és Advanced Diploma képesítések CTH, UK által elismert az iparág a világ adott a szoros kapcsolatokat, hogy a szervezet az olyan létesítmények, mint a Virgin Atlantic, ABTA és a Guild of Business Travel Agents.Sikeresen elvégeztük, az oklevelek nyit számos munkalehetőség Executive, gyakornok vezetői és vezetői szinten a turizmus, amely magában foglalja a légitársaságok, utazásszervezők, turisztikai szolgáltatások, beleértve azokat, amelyek specializálódtak a hiánypótló területeken, mint például az ökoturizmus és a sportturizmus, kereskedelmi rekreációs, befogadó szabadidős szolgáltatások, a vendéglátás és a turizmus tanácsadó és kormányzati szervezetek. A kurzusok is, hogy egy erős alapot a turizmus menedzsment azok számára, akik szeretnék, hogy tovább lesz vállalkozók saját jogon.

See 6 more programs offered by David Game Management School Thailand »

This course is Campus based
Start Date
Június 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
Június 2019
Application deadline

Június 2019

Location
Application deadline
End Date