Diploma műszaki és termelési menedzsment

LASALLE College of the Arts

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Diploma műszaki és termelési menedzsment

LASALLE College of the Arts

Diploma Műszaki és termelés menedzsment

Ez a program felvértezi Önt a foglalkoztatásra a gyorsan növekvő backstage kezelése az emberek és a technológia Előadóművészeti Industry. Ön mivel gyakorlati feladatok a LaSalle dráma, tánc, zenés színházi és zenei produkciók, és lehetőséget kapnak, hogy hozzájáruljon a filmek, videók, és egyéb kijelzők, kiállítások és események. Ön képzett, hogy dolgozzon a szakmai készségek kezelésére minden szempontból a produkciók és rendezvények.

A legfontosabb, hogy képzett, hogy a projekt-kezelése produkció: fogantyú előadók és művészek; fut próbák; kezeli a szakaszban meghatározott elemeket, jelmezek és kellékek az ötlettől a nyilvános előadás. Meg fogja tanulni kezelni az embereket, az idő és a költségvetés, és képessé válnak az önálló munkavégzésre és része a csapatnak.

Most megtudhatod, hogy dolgozni színészek, táncosok, zenészek, képzőművészek és más szakemberek tervezése és irányítása komplex művészeti és kommunikációs szempontokat.

Ön tanítják, és mentora helyi és nemzetközi színházi szakemberek, szakemberek, és a szakértők az iparban, valamint a jól megalapozott és jól ismert művészek. Keresztül teljesítéséhez speciális feladatok és megszerzett tapasztalatok, akkor kapnak értékes készségek, tudás és képességek, ami a fenntartható karrier a művészetek.

Értékelés: Az értékelés szerves részét képezi a tanulási folyamat, és lesz formatív és diagnosztikus, valamint szummatív és értékelő, visszajelzést ad a diákoknak, ahol csak lehetséges.

Elhelyezés tanulás, ahol a diákok kínálnak lehetőséget, hogy megtapasztalják a tanulás az osztálytermen kívül valós életben munkakörnyezetben vagy engedélyezett partner intézmények.


Karrier


Termelési igazgató, műszaki igazgató, műszaki igazgató, Ügyelő, termelés asszisztens, Stage Crew, Stage műszerész, technikus világítás, hang technikus, asszisztens díszlettervező asszisztens Ruhásszekrény tervező, Dresser


Kapcsolódó Karrier


Események Manager Venue Manager Színházi Flyman, Nyilvános szerelése Kezelő, Scenic tervező, Scenic Builder, kellékek és kávéfőző, világítás tervező, hangmérnök


Belépési követelmények

tanulmányi követelmények

  • Elismert Singapore végzettség: Szingapúr-Cambridge GCE 'O' szint: 5-nél (beleértve az angol) C6 nagyobb, vagy azzal egyenértékű.
  • Elismert nemzetközi képesítések: Kérjük kattintson ide, hogy megtekinthesse a listát

AUDITION & INTERJÚ KÖVETELMÉNYEK

Műszaki és Termelés menedzsment foglalkozik a sok és változatos backstage szerepek és a karrier, amelyek az élő előadások lehetséges. Az emberek kezelése a technikai szempontok - Fények, Hang és audio-vizuális technológia - együttműködnek előadók, rendezők, tervezők, és zeneszerzője, mind ugyanabban a rendezvény - együtt azokkal, akik irányító emberek, kezelése időt és kezelése pénzügyeit. Ezek a készségek átvihetők és fel lehet használni a sok pályát.

Ez a program célja, fantáziadús, lelkes és ötletes emberek, akik szeretik a színház és élő előadás -, de nem akarjuk, hogy a közönség előtt. Azt is keresik azokat, akik szeretik dolgozik az új technológiák, berendezések és gépek vesznek részt "show" - a kis intim galéria hatalmas színes produkciók, mint a The Lion King.

Néhányan azt szeretnénk felhívni, néhányan szeretnék írni, néhányan inkább, hogy egy hang szalag, a power-point vagy egy kollázs képeket. Azt akarom tudni, hogy a gondolatok és az ambíciók, amit élvezni az Előadóművészeti - és szeretnénk tudni, hogy milyen területeken van a legtöbb érdekelt feltárása. Hogy segítsen nekünk megismerni, és ötleteit, akkor felkérik, hogy a projekt, amely abban nyilvánul meg, sok szempontból, mint szeretné, kapcsolódik egy történet, vagy játszani, hogy tudod jól.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
63,000 SGD
nemzetközi diákok
Locations
Szingapúr - Singapore
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Szingapúr - Singapore
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt