Bevezetés

A sikeres befejezése a magasabb tanúsítvány Hospitality Management, a diákok beiratkozni az Advanced Certificate in Hospitality Management.

Ez Advanced Certificate in Hospitality Management megegyezik a munkakör az operatív személyzet felügyeleti és irányítási feladatokat a vendéglátóiparban.

Mit tartalmaz

Tandíj, hat hónapos szakmai, fénymásolatok, további osztály jegyzetek és emlékeztetők, az összes konyhai hozzávalókat egész félévben, kivéve a záróvizsga által végzett hallgatók; ingyenes internet-hozzáférést az egyetemen, orientációs héten, érettségi, fieldtrips, diáktársalgó számítógépes hozzáférés, kis csoportokban, személyre szabott figyelem, képzett, tapasztalt oktatók, saját TPHS e-mail cím + távoli hozzáférés, biztonságos parkolást és nyugodt osztályú környezetben, gyönyörű környezetben, interaktív tanuló egyetemi élet.

Mi kizárt

Egységes, tankönyvek, kiegészítő vizsgák, ismételje tárgyak, elveszett diákigazolvány / névkitűző, az előzetes tudás elismerése, vizsgálat megjegyzéssel / s, szállás, közlekedés, amerikai könyvtári tagság / Infotrack (opcionális).

Részvételi díj: $ 5100 Minden tandíj van kitéve változtatni szerint az árfolyam kapott Nedbank a visszaigazolást a fizetés az iskolai bankszámlájára

Minimális Felvételi követelmények

  • Senior tanúsítvány jóváhagyását, hogy a hallgató tanulmányi felé diplomát.
  • Magasabb Certificate in Hospitality Management

Időtartam: 1 év

Kezdési időpontok: Januárban és júliusban minden évben

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus The Private Hotel School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
5,100 USD
Minden tandíj van kitéve változtatni szerint az árfolyam kapott Nedbank a visszaigazolást a fizetés az iskolai bankszámlájára
Helyszínek szerint
Dátum szerint