Diploma of Accounting

Pacific College of Technology

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Diploma of Accounting

Pacific College of Technology

Ez a minősítés célja az emberek, akik dolgoznak, és / vagy kívánnak dolgozni a szakmai számviteli munka szerepét a pénzügyi szolgáltatások és más iparágakban.

Belépési követelmények

A belépés követelményeit ebbe képesítés:

 • A diákoknak meg kell lennie a 18 év feletti életkor,
 • A diákok kell egy sikeres befejezése ausztrál év 12 vagy azzal egyenértékű.
 • Befejezése FNS40611 Certificate IV Számvitel a preferált út lépésének ezt a képesítést.

Angol nyelvtudás követelményei

Elsődleges bizonyíték: Ahhoz, hogy a felajánlott helyet a Pacific College, a tengerentúli tanuló bizonyítania kell a bizonyítékot az alábbi vizsgálatokat:

 • IELTS 5.5 *
 • TOEFL iBT 46
 • PTE Academic 42
 • Cambridge English: Advanced (CAE) 47
 • OET Pass
 • TOEFL PBT 527

Alternatív bizonyíték:

 • A tengerentúli diák, aki szerezte a minimális igény pontszám a vizsgálatok már említettük, ő / ő kell végezni, vagy egyetértenek a vállalkozás az angol nyelvű program (ELICOS) legalább 10 hét.

vagy

 • A tengerentúli diák, aki tanult Ausztráliában legalább 6 hónapig kell tekinteni, hogy szükséges szintű nyelvtudás, amennyiben a kérelmet igazolás kíséri hogy ő / ő általa megfelelően kitöltött bizonyítvány IV vagy magasabb végzettség és a közeg utasítások volt Angol.

vagy

 • Az on-shore diák nem rendelkező IELTS / TOEFL / PTE Academic / Cambridge vagy ELICOS igazolás is megfelelnek a nyelvi követelmény, ha bizonyítani tudják ALTE Level 3 vagy annál pontszám a vizsgálatot végzett a főiskolán.

Entry utak

A felvételi ezt a programot lehet szerzett következő útvonalak:

Selejtező útvonal

Ez magában foglalja a minősítési befejeződött felsorolt, a tudományos képesítések alábbi követelményeknek. A pályázóknak a megfelelő előzetes felsőfokú tanulmányokra, amelyek megfelelnek része a tanulmányi követelmények során adható "hitel" és / vagy belépés során a "fejlett álló". Lásd Student Kézikönyv a részleteket Advanced Állandó.

Munkatapasztalat / Foglalkoztatás

Ez magában foglalja a foglalkoztatás vagy a munkahelyi tapasztalat, hogy a pályázó volt, az üzleti adminisztráció szektor és a szorosan kapcsolódó ágazat. Megjegyzés: kérelmezőnek be kell nyújtania másolatát vagy egy referencia, bérelszámoló vagy csoportos tanúsítvány / összefoglaló. Önéletrajz és referenciák telefon nem fogad el. Lásd Student Kézikönyv a részleteket RPL eljárásokat.

Tanfolyam Eredmények

Ez a kurzus célja, hogy a hallgatók a tudás, készségek és hozzáállás a számviteli kíséri megfelelő széles körű általános üzleti és pénzügyi ismeretek. Ez a minősítés célja, hogy tükrözze a szerepe az alkalmazottak, akik végre feladatokat, mint például:

 • És kötelező elszámolási rendszerek
 • Fenntartása a belső ellenőrzési rendszerek
 • A pénzügyi kimutatások elkészítése a beszámolót készítő gazdálkodó egység
 • Felkészülés adóbevallás
 • Jelentés a gazdasági teljesítmény
 • Kezelése a kis csapat
 • Fejlődő üzleti tervek
 • Felkészülés menedzsment számviteli beszámolók

kurzusra

A FNS50210 Diploma Számviteli Pacific College of Technology véghezvitele Összesen 18 egység két szakaszból áll:

 • Komplett 9 mag egységek a FNS40611 Certificate IV Számviteli belépési követelményeket.
 • És akkor haladást rá a második szakaszban, hogy tanulmányozza 9 Diploma Egységek, amelyek 6 Core és 3 választani.

(Megjegyzés: ha a hallgató azokat korábban már elért egy befejezett FNS40611 Certificate IV számviteli végzettség, ő / ő is vállalja ezt a minősítést közvetlenül a második szakaszban.

Tanítási és értékelési módszer

Az oktatási módszer magában foglalja az elméleti fogalmak és osztálytermi vita esetek különböző szervezetek. A diákok meg fogja könnyíteni a készségek és ismeretek, hogy teljesítik a követelményeket az egyes kompetencia egységek és elemek.

Minden értékelést egység hatáskörébe kell lefolytatni értékelésével összhangban iránymutatásokat és kompetencia szabványok a hivatalosan jóváhagyott képzési csomag E minősítés.

Az értékelés, eljárások és a bírálati szempontjai teljesítmény alapján egyértelmű lesz, hogy minden résztvevő beiratkozott a tanfolyam. Értékelni fogják elvégezni minden része a képzési program, valamint a feldolgozás lesz érvényes, megbízható, korrekt és rugalmas.

Értékelési folyamat kiterjed a széles körű készségek és ismeretek szükségesek, hogy bizonyítani kompetencia és integrálja a tudás és készségek azok gyakorlati alkalmazásáról. Értékelési folyamat biztosítja elismerésének kompetenciák nem számít, hogyan, hol, vagy mikor már megszerezte.

Általában a kurzus során, kiértékelés során a tanulók teljesítményét körű kritériumok osztályú teljesítményt és bemutató, szóbeli és írásbeli teszt, a tüntetések és más osztály működik.

A diákok kapnak visszajelzést befejezése után az értékelési folyamat a vonatkozó értékelő. Ha a diákok nem elégedettek az értékelés eredménye, hogy kiálljon a újraértékelése szerint a testület újraértékelése politika és eljárás (lásd a Student Handbook).

Campus Hely

A campus helyen található: Auburn, amely körülbelül 20 km-re Sydney CBD, és mindössze 3 perc sétára a Auburn pályaudvartól. Az utcát a Level 1, 91-95 Rawson Street, Auburn NSW 2144.

Helyi környezetvédelmi és létesítmények

Ausztráliában egy multikulturális ország. Számos nemzetközi diák érkezik Ausztráliába, hogy folytassák a vizsgálatot évente. A campus található, Sydney egyik legszebb város a világon. Sydney híres helyek látogatók többek között gyönyörű Operaház, Harbour Bridge, és a Bondi Beach.

Mi osztály áll a diákok a különböző országok Ázsiában, Afrikában és Európában. Tantermek modern számítógépek legújabb berendezések és a nagy sebességű internet-keresési lehetőség. Egyéb szolgáltatások közé tartozik könyvtár erőforrás könyvek, újságok, folyóiratok, konyha, stb

Mi osztályok kicsik és barátságos oktatók összpontosítani egyes diákok szükségleteinek a tanulási folyamat során.

Sok előadók multimédia projektor vagy írásvetítő vizuális segédeszközök során osztályok. Számítógépek állnak rendelkezésre számítógépes laborok hallgatói használatra. A diákok használhatják ezeket a számítógépeket során órakeret befejezni a feladatot, vagy az Internet kutatás. Feladatok lehet nyomtatni egy jelképes összegért, vagy be lehet nyújtani előadók e-mailben.

Kapcsolatos költségeket Ausztráliában tanulni

Az ára részesülő oktatás Ausztráliában elég magas, figyelembe véve a tandíjat, a megélhetési költségeket, valamint a nemzetközi utazás. Élő költség mindig attól függ, az egyes diákok azonban a Department of bevándorlási és multikulturális és bennszülött ügyek tanácsolja a diákokat, hogy AU $ 18,610 évente. Ezért van, hogy tegyenek intézkedéseket annak érdekében felmerült költségek megfizetésével Ausztráliában, mielőtt a lépés.

egyéb díjak

 • Természetesen Jelentkezési díj: AU $ 150
 • Szállás Elhelyezés díja: AU $ 200
 • A reptéri transzfer költsége: AU $ 200
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
18 hónapok
Nappali
Price
ár
10,000 AUD
évente
Locations
Ausztrália - Sydney, New South Wales
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Ausztrália - Sydney, New South Wales
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt