Itt AIT vagyunk komolyan egyre Készen állsz egy sikeres karrier a kreatív iparágak.

AIT létrehozott egy csodálatos entrepreneural együttműködési munkaterületet, hogy hívja az Innovációs Központ vagy InnovAIT rövid. Ez a középpontja a mi izgalmas, új Diploma of Business szakosodott készül, hogy futtassa a saját "kreatív iparágak"Üzlet. Ha szívesen dolgozna, vagy felállítása a saját üzleti, szabadúszó, e-lándzsás, vagy csak részt vesz a digitális forradalom, akkor ez a tanfolyam a tökéletes indítópult a karrierje.

-ben AIT Diploma of Business akkor: - Ismerje meg, hogyan tömegpiaci a webes és a nyomtatott - Tanulj könnyen használható szoftver, hogy saját honlapján - Ismerje meg, hogyan kell használni a szociális média az üzleti és marketing - Ismerje meg a humán erőforrás és a marketing elvek, kezelheti emberek, és hatékonyan elősegíti az üzleti

Csatlakozzon az új "InnovAIT" központ, ahol hoz létre és működtet a saját vállalkozás irányításával tapasztalat tanácsadók. AIT az Ön számára a személyes munkaterületén ellátott számítógépek, szoftverek, internet és teljes hozzáférést biztosít az irodai berendezések, így futtatni a te dolgod.

Utak:

Ha úgy dönt, hogy átmenet egy AIT Bachelor of Interactive Media, Akkor kap hitelt 6 személy tanulmány (a 24-ből), ami azt jelenti, befejezi 1/4 tőled alapképzés.

AIT Diploma of Business által jóváhagyott Ausztrál Képesítési Keretrendszer így lehet használni közvetlenül belépés Business fok számos intézmény, ahol kaphat hitelt felé, hogy a fokozat. Mi is különleges piacra lépésről szóló megállapodások a University of Wollongong, Macquarie Egyetem és a Central Queensland University.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Academy of Information Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
8 - 12 hónapok
Nappali
Price
12,000 AUD
$ 15.000 nemzetközi diákok (12 hónapos diploma).
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date