Diploma of Business

Academy of Information Technology

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Diploma of Business

Academy of Information Technology

Itt AIT vagyunk komolyan egyre Készen állsz egy sikeres karrier a kreatív iparágak.

AIT létrehozott egy csodálatos entrepreneural együttműködési munkaterületet, hogy hívja az Innovációs Központ vagy InnovAIT rövid. Ez a középpontja a mi izgalmas, új Diploma of Business szakosodott készül, hogy futtassa a saját "kreatív iparágak"Üzlet. Ha szívesen dolgozna, vagy felállítása a saját üzleti, szabadúszó, e-lándzsás, vagy csak részt vesz a digitális forradalom, akkor ez a tanfolyam a tökéletes indítópult a karrierje.

-ben AIT Diploma of Business akkor: - Ismerje meg, hogyan tömegpiaci a webes és a nyomtatott - Tanulj könnyen használható szoftver, hogy saját honlapján - Ismerje meg, hogyan kell használni a szociális média az üzleti és marketing - Ismerje meg a humán erőforrás és a marketing elvek, kezelheti emberek, és hatékonyan elősegíti az üzleti

Csatlakozzon az új "InnovAIT" központ, ahol hoz létre és működtet a saját vállalkozás irányításával tapasztalat tanácsadók. AIT az Ön számára a személyes munkaterületén ellátott számítógépek, szoftverek, internet és teljes hozzáférést biztosít az irodai berendezések, így futtatni a te dolgod.

Utak:

Ha úgy dönt, hogy átmenet egy AIT Bachelor of Interactive Media, Akkor kap hitelt 6 személy tanulmány (a 24-ből), ami azt jelenti, befejezi 1/4 tőled alapképzés.

AIT Diploma of Business által jóváhagyott Ausztrál Képesítési Keretrendszer így lehet használni közvetlenül belépés Business fok számos intézmény, ahol kaphat hitelt felé, hogy a fokozat. Mi is különleges piacra lépésről szóló megállapodások a University of Wollongong, Macquarie Egyetem és a Central Queensland University.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
8 - 12 hónapok
Nappali
Price
ár
12,000 AUD
$ 15.000 nemzetközi diákok (12 hónapos diploma).
Locations
Ausztrália - Sydney, New South Wales
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Ausztrália - Sydney, New South Wales
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt