Read the Official Description

(Certificate III Diploma)

Hunter TAFE kínál egyedülálló English and Beauty csomag. Kiválaszthatja, hogy nem a tanfolyamok külön-külön vagy kombinálva őket egy "csomagot", amely pénzt takarít meg, és garantálja a végeredmény.

A csomag tartalma:

 • 18 hónapos tanulmányi program.
 • Angol, Certificate III, IV Tanúsítvány és diploma.
 • Hozzáférés a díjnyertes Newcastle English Language Centre az egyetemen.
 • Tudod munka közben tanulni.
 • Hozzáférés a kedvezményes diák szállás.
 • Gyakornoki program áll rendelkezésre.
 • Üdvözöljük a csomag tartalmazza mozijegyet, tíz pin bowling bérlet, tanuló szervezeti tagság és így tovább!
 • Ingyenes reptéri pick up (Newcastle regionális repülőtér).

Angol osztályok (ha szükséges) - AUD $ 5000: 00 (6 hónap).

Certificate III Diploma Beauty csomag (24 hónap) AUD $ 25,000: 00

1. szemeszter - angol osztályok (ha szükséges)

Hunter TAFE ad otthont a díjnyertes Newcastle English Language Centre. Ez a központ működik 51 hetes az év teljes körű vizsgálat rendelkezésre álló lehetőségek minden tanuló, még azok is, a vízumokra eltérő tanuló vízum.

Ez a program fog futni 20 hétig kedvezményes áron AUD $ 5000: 00 (AUD $ 250: 00 / hét)

A program tartalmazza:

 • Angol Nyelvvizsga előkészítés.
 • Cambridge First Certificate (FCE).
 • Cambridge Certificate in Advanced English (CAE).
 • IELTS.
 • Általános angol kezdőknek és haladóknak.
 • Angol tudományos célokra.

Belépő szintű termék minimum IELTS 4,5 vagy azzal egyenértékű Figyelem: English Language Centre tudja mérni angol nyelvtudás előtt beiratkozás.

2. szemeszter Certificate III Beauty Services

Ez a tanfolyam azok számára, akik szeretnének dolgozni, mint a kozmetikus a kiskereskedelmi vagy szépségszalon környezetben. Most megtudhatod, hogyan kell biztosítani számos szépségápolási szolgáltatások, amelyek tartalmazhatnak make-up, gyantázás, műköröm technológia, ostor és homlokán szolgáltatások, epilálás és bemutatása és értékesítése kiskereskedelmi bőrápoló és más kozmetikai termékekben.

Ebben persze lehet tanulmányozni további kozmetikai kezelések készségek fejlesztése a saját / kezelni a saját szalon.

El kell végeznie az összes alapvető egység, valamint a választható egységek, hogy megkapja a minősítést. Akkor lehet, hogy nem egyetlen egységet egyéni igényeinek megfelelően.

Tekintő emberek beiratkozási szépség tanfolyamok tisztában kell lenniük azzal, hogy a készségek fejlesztése lesz szükség diákok a gyakorlat egymásra, és hogy az ipar öltözködési szabályokat kell alkalmazni. Ez szükségszerűen vonja kapcsolatot, de mindig gyakorolni kell, és megfelelően alkalmazott ipari gyakorlati kódexek és etika.

Egyéni tanfolyam költsége: AUD $ 8400: 00. 6 hónapos program. Belépő szintű a Certificate III Beauty Services Academic IELTS 5,5 vagy azzal egyenértékű.

3. szemeszter Diploma of Beauty Therapy

Ez Diploma lett tervezve, azok számára, akik működnek, mint a kozmetikus foglalkoztató személyzet és kezelése egy szépségszalon. Ha megszerzi a fejlett szépség készségek, hogy egy képzett kozmetikus, beleértve az esztétikai aromaterápia, illóolajok használata, epilálás és make-up fotózás. Lehet választani választani a speciális szépségápolási, munkahelyi képzés és értékelés, illetve az üzleti menedzsment.

A készségek fejlesztését a klinikai munka lesz szükség diákok a gyakorlat egymásra és az ipar öltözködési szabályokat kell alkalmazni. Ez szükségszerűen vonja kapcsolatot, de mindig gyakorolni kell, és megfelelően alkalmazott ipari gyakorlati kódexek és etika.

Egyéni tanfolyam költsége: AUD $ 17,000: 00 12 hónapos program. Belépő szintű oklevél Beauty Therapy a Certificate III Beauty Therapy.

Munkavállalás az Hunter régióban:

9/10 diákjaink dolgozik részmunkaidőben, miközben tanulnak.

Akár dolgozik, hogy minél posztgraduális tapasztalattal, vagy szükség van egy alkalmi munkát segítheti a megélhetési költségek, rengeteg módon, hogy munkát találjanak, amely megfelel minden helyzetben.

Program taught in:
Angol

See 13 more programs offered by Hunter TAFE - Australia »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
18 - 24 hónapok
Nappali
Price
25,000 AUD
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020