Diploma szőlőtermesztés és angol csomag

Hunter TAFE - Australia

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Diploma szőlőtermesztés és angol csomag

Hunter TAFE - Australia

Hunter TAFE kínál egyedülálló Angol és Szőlészet csomag. Kiválaszthatja, hogy nem a tanfolyamok külön-külön vagy kombinálva őket egy "csomagot", amely pénzt takarít meg, és garantálja a végeredmény.

A csomag tartalma:

 • 18 hónapos tanulmányi program.
 • Angol és diploma.
 • Hozzáférés a díjnyertes Newcastle English Language Centre az egyetemen.
 • Tudod munka közben tanulni.
 • Hozzáférés a kedvezményes diák szállás.
 • Gyakornoki program áll rendelkezésre.
 • Üdvözöljük a csomag tartalmazza mozijegyet, tíz pin bowling bérlet, tanuló szervezeti tagság és így tovább!
 • Ingyenes reptéri pick up (Newcastle regionális repülőtér).

Angol osztályok (ha szükséges) - AUD $ 5000: 00 (6 hónap).

Diploma Szőlészeti csomag (18 hónap) AUD $ 18,000: 00

1. szemeszter - angol osztályok (ha szükséges)

Hunter TAFE ad otthont a díjnyertes Newcastle English Language Centre. Ez a központ működik 51 hetes az év teljes körű vizsgálat rendelkezésre álló lehetőségek minden tanuló, még azok is, a vízumokra eltérő tanuló vízum.

Ez a program fog futni 20 hétig kedvezményes áron AUD $ 5000 (AUD $ 250 / hét).

A program tartalmazza:

 • Angol Nyelvvizsga előkészítés.
 • Cambridge First Certificate (FCE).
 • Cambridge Certificate in Advanced English (CAE).
 • IELTS.
 • Általános angol kezdőknek és haladóknak.
 • Angol tudományos célokra.

Belépő szintű termék minimum IELTS 4,5 vagy azzal egyenértékű Figyelem: English Language Centre tudja mérni angol nyelvtudás előtt beiratkozás.

Szemeszter 2-4 Diploma Szőlészeti

A kurzus a képzési számára, akik a szakmai karriert a szőlő- és bortermelés iparágak felügyelőként, asszisztens vezetők, és a vezetők.

Amikor befejezzük ezt a tanfolyam akkor elérték képesek kezelni a szőlő és a kisüzemi borászat. A kurzus fejleszteni a tudást és készségeket szőlőskert tervezés, bor szőlőtermesztés, borkészítés és értékelés, a személyzet menedzsment, egészség és biztonság.

Azt is tanulmányokat és menedzsment, az öntözés, a minőségbiztosítás, a marketing és az üzleti menedzsment.

Annak érdekében, hogy megfeleljenek NSW liquor törvények, csak 18 éves vagy annál idősebb vállalják egységek, amelyek magukban foglalják a kezelését, szolgáltatás, borkóstoló, vagy alkohol fogyasztása

Egyéni tanfolyam költsége: AUD $ 18,000: 00 18 hónapos program.

Belépő szintű diploma Szőlészeti az Academic IELTS 5,5 vagy azzal egyenértékű.

Nincsenek hivatalos felvételi követelményeket ezt a képesítést. Azonban a képesítés feltételezi, hogy a tanuló jelenlegi vagy korábbi szakmai tapasztalat, ahol a működési vagy műszaki ismeretek már megszerzett és a termelési vezetői szinten a felelősség áll fenn. A minősítés nem alkalmas közvetlen belépés az iskolából.

Munkavállalás az Hunter régióban:

9/10 diákjaink dolgozik részmunkaidőben, miközben tanulnak. Vannak vintage munkalehetőségek során a különböző borvidékek Ausztráliában és Új-Zélandon és a legtöbb diák sikeresen alkalmazott.

Akár dolgozik, hogy minél posztgraduális tapasztalattal, vagy szükség van egy alkalmi munkát segítheti a megélhetési költségek, rengeteg módon, hogy munkát találjanak, amely megfelel minden helyzetben.

Borok a Hunter Valley:

Hunter Valley borok egyedülálló a régióban, köszönhetően az éghajlat, a talaj és a tapasztalat az, hogy a termelők és a gyártók. Több mint 180 éves, a Hunter Valley ad otthont több mint 150 borászat és pince ajtók. Híres egész Ausztráliában és a világ, Hunter Valley borok egyedülálló ízvilágot.

SZÁLLÁS:

Mi lehet a csomagot a vizsgálat helyszíni szállás a Hunter Valley Hotel Academy. Található az átjáró a Hunter Valley Wine Country, a Hunter Valley Hotel Academy be van állítva a nyugalmat a 200 hektár természetes bokor földet. Mi található 15 percen belül a Hunter Valley legjobb pincészetek.

A Deluxe szobák légkondicionáltak és egy fürdőszobás, TV / DVD, mini hűtőszekrénnyel, széffel, íróasztallal és ingyenes Wi-Fi-vel.

A Kurri Kurri campus területén a célra épített modern borászat feldolgozására alkalmas akár 50 tonna szőlőt. Jellemzők szabályozott hőmérsékletű erjesztőtartályokba, modern feldolgozó létesítmények, hordó tárolására, laboratóriumi és előadás területen. Kereskedelmi borok beleértve a fehér, piros, pezsgő, sivatag és a dúsított borok teremnek és palackozott alatt Hunter Intézet címkét.

A Kurri Kurri campus egy kis szőlőskert fehér és vörös fajták. Berendezés szőlő karbantartás tartott az egyetemen és alátámasztani workshop lehetőség.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
18 hónapok
Nappali
Price
ár
18,000 AUD
Locations
Ausztrália - Newcastle, New South Wales
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Ausztrália - Newcastle, New South Wales
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt