Diploma tánc

LASALLE College of the Arts

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Diploma tánc

LASALLE College of the Arts

Diploma Dance

Ez a program célja, hogy a végzős kifejező és ötletes táncos, aki magabiztosan teljesítette a tánc által támasztott követelmények őket a helyi és regionális táncegyüttesek, táncos rendezvények, valamint a zenés színház cégek. Érettségi után, akkor kell minősíteni táncolni a televízióban, a vállalati / kereskedelmi teljesítmény események, és a nagyszabású kulturális rendezvények.

Most megtudhatod, tánc technikákat és kifejezések széles skáláját stílusok és műfajok időszakok, beleértve a pop, szociális, Jazz, Ballroom, balett és kortárs tánc. Kontextuális tanulmányok támogatása szükséges megértéséhez különböző stílusjegyeit, kiegészítve tánc gyakorlat és tánctudás. Akkor kell tanítani, hogy legyen sokoldalú és rugalmas táncosok, nyugodt minden koreográfiai követelmények népszerű, társadalmi és zenés színházi tánc.

Essentials klasszikus balett, kortárs tánc és a fizikai színház kerülnek bevezetésre. Gyors tanulási technikák tanítják, hogy a szakmai időtakarékos, valamint az önálló tanulás Video forrásokból. Ezek a technikai képességek további kiegészíteni irányítási projektek megérteni karrier utak és lehetőségek, meghallgatás technikák, és a munkaszerződések.

Zenei képzés növeli a tudás a stílus, ritmus, és a kulturális források. Több tudományágat együttműködés a projektek Film, Média és megbízott diákok bővítsék a kreatív szempontból, és fokozza a megértést a jelenlegi művészeti élet.

A Diploma biztosít szakmai és üzleti képzés gyakorlati tapasztalatokat egy sor színpadi és mögötti jelenetek pozíciók, felszerelése az Ön számára szakmai foglalkoztatás képesítések és a szilárd alapot a jövőbeni szakirányok koreográfia, az oktatás, a menedzsment, és a kutatás.

Értékelés: Az értékelés szerves részét képezi a tanulási folyamat, és lesz formatív és diagnosztikus, valamint szummatív és értékelő, visszajelzést ad a diákoknak, ahol csak lehetséges.

Elhelyezés tanulás, ahol a diákok kínálnak lehetőséget, hogy megtapasztalják a tanulás az osztálytermen kívül valós életben munkakörnyezetben vagy engedélyezett partner intézmények.


Karrier


Táncos Stage, Screen, és Események


Kapcsolódó Karrier


tánctanár


Belépési követelmények

tanulmányi követelmények

  • Elismert Singapore végzettség: Szingapúr-Cambridge GCE 'O' szint: 5-nél (beleértve az angol) C6 nagyobb, vagy azzal egyenértékű.
  • Elismert nemzetközi képesítést.

AUDITION & INTERJÚ KÖVETELMÉNYEK

Írásbeli feladatok:
előterjesztési a meghallgatáson / interjú.

  • Légy kész beszélni a kedvenc táncos és / vagy egy emlékezetes táncelőadás. Mi, aki inspirál téged, és miért azt választotta, hogy jöjjön LASALLE.
  • Meséld táncelőadás, hogy láttad az utóbbi időben. Szeretted? Miért? (200-250 szó)
  • Vannak Ostya tényleg jobb, mint palacsinta? (200-250 szó)

 Audition irányelvek

  • Be kell majd csinálni egy másfél órás Balett osztály / Contemporary osztály a meghallgatás során. További Kortárs tánc kombinációja lehet adni.
  • Ha úgy érzi, tánc- vagy balett nem a legjobban bizonyítani a természetes tánc képességét, kérheti a lehetőséget, hogy végre egy önálló bemutató másik technika, pl Jazz vagy Hip Hop. Az időtartam a solo az, hogy 1-3 perc. Ha szeretnéd a lehetőséget, azt fel kell tüntetni a pályázati űrlapon, de engedélyéhez kötött.
  • Ha egyáltalán nincs tapasztalata az Balett / Contemporary, akkor be kell nyújtaniuk egy DVD magad táncolnak a technika, amit megszokott, azt megelőzően a meghallgatás időpontját, illetve, hogy a DVD magával a meghallgatásra.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
63,000 SGD
nemzetközi diákok
Locations
Szingapúr - Singapore
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Szingapúr - Singapore
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt