Diploma tánctanítás - a gyermekek és fiatalok (QCF szint 6)

​Bradford Dance Centre

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Diploma tánctanítás - a gyermekek és fiatalok (QCF szint 6)

​Bradford Dance Centre

Diploma tánctanítás - Gyermekek és Fiatalok (QCF Level 6)

 • Időpontok: szeptember 2015 - június 2016
 • Munkaidő: 112 óra 14 napon át
 • Menetrend: szombaton és vasárnap
 • Költség: 2465 £

A diploma tánc tanítás és tanulás a részidős tánc szakemberek kívánnak szerezni egy országosan elismert táncos tanári képesítés dolgozó gyermekek és fiatalok számára. A diploma egy útvonalat a Minősített Oktatói Tanulási Képességet (QTL) állapotát.

A diploma alkalmas minden táncosok, gyakorló és tanár dolgozik gyermekek és fiatalok, függetlenül szintű tanári tapasztalattal, képzési háttér vagy stílus dance. Az oklevél szállított több mint 7 hétvégén (14 nap) szeptembertől 2015. 2016. június ami lehetővé teszi a hallgatók, hogy folytassa a munkát, vagy tovább folytatja. Az oklevél ütemezve, akárcsak az alapítvány természetesen a szakmai kortárs tánc és a diákok választhatnak, hogy vállalják a képesítés.

A Diploma egy szakképesítés amely négy egyedi egységek a tanulmány: Tanítás és tanulás a tánc; Szakmai ismeretek tánctanítás; Kritikai megjegyzések tánctanítás; és tánctanítás a gyakorlatban. Minden egység, ha a pályázó sikeresen bizonyítani tudásukat a tanulási eredmények kapcsolatban a saját gyakorlat és stílus dance (vagy a stílusát a tánc érdekli őket).

A diploma egy elismert tanári képesítés Intézet által Learning. A sikeres során a jelentkezők kérheti QTL, felár ellenében.

Alkalmazások zárja: Június 30, 2015. A pályázókat eredményéről értesítik a kérelem: 10 július 2015

Ki a Diploma?

A Diploma alkalmas minden táncművészek, szakemberek és tanárok dolgozó gyermekek és fiatalok, függetlenül szintű tanári tapasztalattal, képzési háttér vagy stílus dance.

Azt tervezték, hogy rugalmas, hogy megfeleljen az igényeinek tanárok különböző szakaszaiban a karrierjük, és illeszkedik körül a személyes kötelezettségvállalásokat.

A tanárok is dolgoznak egy sor formális és informális környezetben (pl közösség tánc, ifjúsági tánc, iskola után a klubok, tánc projekt keretében tanterv, az ifjúsági klubok, ifjúsági igazságszolgáltatáshoz munka, sportközpontok).

A Diploma lehet végezni bármilyen stílusú dance: balett, kortárs, jazz, kereskedelmi, street dance, hip-hop, társastánc, és az ázsiai tánc.

A kevésbé tapasztalt tánc tanárok a Diploma nyújt képzés elméleti és gyakorlati ismeretek oktatása tánc gyerekeknek és fiataloknak. A tapasztaltabb szakemberek tud biztosítani a lehetőséget, hogy tükrözze, és fejlesszék gyakorlatukat, valamint egyre hivatalos képesítést, ami növeli a karrier lehetőségeket.

Minősített Tanítás és tanulás állapota

A diploma egy elismert tanári képesítés Intézet által Learning, mint egy útvonalat képzett tanár Learning and Skills Status (QTL). A sikeres során a jelentkezők kérheti QTL, felár ellenében. A pályázóknak is szükség lesz angol és matematika 2. szinten (például érettségi szint), hogy megszerezzék képzett tanár státuszt a formális szektorban.

Megjegyezni: a IFL lesz zárás őszén 2014 számos vele funkciók kerül át az Oktatási és Képzési Alapítvány (ETF). A öröksége szakmai kialakulása és alkalmazás QTL (amely a törvény által védett) kerül át EFT és DDTAL diplomások képesek lesznek továbbra is alkalmazni kell ezt a folyamatot.

A tantárgy tartalma

A Diploma egy szakképesítés amely négy egyedi egységek a tanulmány:

 • Unit 1: Tanítás és tanulás a tánc
 • Unit 2: szakmai ismereteinek tánctanítás
 • Unit 3: kritikai megjegyzések tánctanítás
 • Unit 4: tánctanítás a gyakorlatban

Minden egység, ha a pályázó sikeresen bizonyítani tudásukat a tanulási eredmények kapcsolatban a saját gyakorlat és stílus dance (vagy a stílusát a tánc érdekli őket).

A berendezések leszállítása révén a különböző workshopok, előadások és szemináriumok által vezetett igen tapasztalt oktatók és gyakorlati szakemberek. Egyedi támogatás és a mentori szolgáltatást a pálya Leader az egyes egységekhez.

Időtartam természetesen és Tanulmányi órák

A Diploma szállítjuk részmunkaidős több mint hét hétvégén (tizennégy nap) között szeptember 2015 júniusa és 2016 végéig. A végső értékelés időpontja fogják oldani egy későbbi időpontban, egy olyan időpontban, hogy egyetértenek a jelöltek.

Ez a teljes tanfolyam lehet e határidőn belül, de a jelöltek három év áll halad az első egység a teljes fennmaradó természetesen.

Kérjük, olvassa el a dokumentum végén az 2015/2016 tizenegy óra.

A teljes száma tanított óraszám 112.

A jelöltek várhatóan költeni további órák a személyes tanulmányi idő és az értékelés előkészítése.

Tanfolyam díjak

A tanfolyam díja fizetendő négy részletben, négy héttel az egyes egységek. A betét 200 font biztosításához szükséges a neked helyet (ez levonásra kerül a díjak egység 1).

 • Kaució: 200 £
 • Unit 1: £ 685
 • Unit 2: £ 750
 • Unit 3: £ 305
 • Unit 4: £ 525
 • TOTAL díjak: 2465 £

A díjak tartalmazzák az összes Trinity College London értékelés költségeit.

Belépési követelmények

A kurzus célja az emberek a különböző dance tapasztalattal és háttérrel. Nem formális tánc képesítési előírások, hogy csatlakozzon a programhoz.

A tanfolyam nem tartalmazza a technikai táncoktatás és a jelöltek közül várhatóan a megfelelő táncoktatás vagy jelentős tapasztalat a tánc a saját dance műfaj.

Ha az angol nem az első nyelv, meg kell írásbeli és szóbeli angol nyelvtudás, legalább, a következő szinten: British Council IETLS legalább zenekar 6 (általános angol) vagy azt meghaladó, a TOEFL pontszám legalább 560, a Cambridge első tanúsítvány angolul (fokozat A vagy B) vagy a Trinity College London integrált angol nyelvtudás ii; vagy a Pearson teszt az angol (pontszám 52 vagy nagyobb).

A pályázatokat a szakemberek széles körű dance stílusok várnak.

Az alsó korhatár vállaló minősítési 18 év.

A pályázóknak kell egy DBS (Disclosure és Korlátozó Service - hivatalosan CRB) fokozott ellenőrzést annak érdekében, hogy regisztráljon Unit 4.

További tanulmányi követelmények

A jelentkezőknek meg kell bizonyítaniuk nyilvánított 60 óra önálló tánctanítás. Az óraszám lehet a korábbi oktatási vagy közben vállaló Diploma (kb. 15 - 18 hónapos).

A jelöltek dolgozni természetesen személyzet fejlesztése az egyéni tanulási terv, ami további támogatására és folyamatos szakmai fejlődés, ha szükséges.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
14 napok
Részidős
Price
ár
2,465 GBP
Information
Deadline
Kérj Információt
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
Locations
Egyesült Királyság - Bradford, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - Bradford, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
A befejezés dátuma Kérj Információt