Tanfolyam körvonal

AIMS

A BSB50215 Business Diploma (BSB50215) tanfolyam célja, hogy a hallgatók képzést kezelni mások munkáját, vagy hozzáadni értéket, vagy felülvizsgálja a vezetési gyakorlatokat.

Ez a minősítés tükrözi azon személyek szerepét, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek számos olyan környezetben, akik készségük továbbfejlesztésére törekszenek az üzleti funkciók széles körében. Ez a képesítés megfelel azoknak az egyéneknek is, akiknek kevés vagy semmilyen szakmai tapasztalata van, de rendelkeznek olyan elméleti üzleti készségekkel és ismeretekkel, amelyeket tovább kívánnak fejleszteni, hogy további oktatási és foglalkoztatási lehetőségeket teremtsenek.

ÁTTEKINTÉS

A változó munkahely a Menedzserek és csapataik számára jelentősen eltérő szerepet játszott. A felügyeletet irányító, irányító és fenntartó hagyományos szakismeretektől eltérően a csapatvezető felelős a coachingért, megkönnyítve és fejlesztve a csapat együttműködését egy stratégiai keretben.

Ez a képesítés biztosítja a vezető vezetők által megkövetelt alapvető vezetői kompetenciákat. Az elméleti elmélet és a gyakorlat összekapcsolása során ez a képesítés a munkahelyi tanulásra összpontosít, hogy biztosítsa annak relevanciáját az adott helyzethez és üzlethez.

Ez a képesítés teljes mértékben kompetencia alapú, és míg a tudás és a kompetencia egyes aspektusait értékelik az egyes egységek körében, a végzettség minden területét bemutató tevékenységek befejezését meg kell valósítani.

IDŐTARTAMA

Az oklevelet általában 8 hónapon belül teljes munkaidőben teljesítik. A tréningmodell két egymás utáni szemtől-szekciót tartalmaz, plusz online és önálló ritmusú tanulmány. Olyan résztvevők számára készült, akik valamilyen módon részt vesznek az adminisztrációban és a vezetésben.

A KÉPZÉS HELYSZÍNE

Ez a kurzus a Canberra Campus, a Belconnen, az ACT, valamint a különböző partnerek közötti együttműködés keretében kerül megrendezésre. Más szállítási helyeken lásd a partnerek oldalát a főiskolai weboldalon.

DÍJAK

Academic Fees-Canberra Képzési Központ

Nemzetközi diákok - tanulás (face-to-face és online) 10000 dollár

Belföldi diákok / VET STUDENT LOANS A vezetői oklevél teljes idejű hallgatói számára fizetendő díjak:

Blended learning (face-to-face és online) 5075 $

Megjegyzés: A Főiskola fenntartja magának a jogot, hogy az egyes tanév kezdete előtt módosítsa a díjakat.

KORMÁNYZATI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

A VET STUDENT LOANS a feljogosított hallgatók számára elérhető a tanfolyamon.

Program oktatási nyelve:
Angol

10 további kurzus Unity College Australia »

Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
jan. 2020
Duration
8 hónapok
Nappali
Price
10,000 AUD
Nemzetközi diákok: 10000 dollár / belföldi diákok: 5075 dollár
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date