Ezek a diplomaprogramok arra összpontosítanak, hogy a hallgatót különböző grafikai pozíciókban dolgozzák. Ez a program a hallgatók elméleti ismereteit és a sikeres gyakorlatokhoz szükséges gyakorlati készségeket biztosítja. A diákok megszerzik az iparági szabványos szoftvereket és technikai ismereteket, valamint a jelenlegi iparági politikák, gyakorlatok, eljárások és eszközök alkalmazásához szükséges ismereteket. A diákok olyan portfoliót hoznak létre, amely bemutatja szakmai grafikai tehetségét. A Graphic Design Diploma rendelkezik egy opcionális co-op komponenssel, amely a tanév versenyét követően vehető igénybe.

A két lehetőség:

  • Grafikai tervezés Diploma
  • Grafikai Design Diploma Co-op

Felvételi követelmények

  • Grade 12 végzett vagy érett hallgatói státusz (British Columbia, 19 éves vagy idősebb)
  • Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinek.

Karrierlehetőségek

A sikeres befejezés után a diplomások képesek lesznek biztosítani a belépő szintű belsőépítészeti munkát, például digitális illusztrátorként, elrendezési szakemberként, grafikusként és tervezőszoftver szakemberként.

Graduation követelmények

  • Minden program kurzus sikeres befejezése.
  • A Co-op program sikeres befejezése

Co-op

Ez a Coop lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a megszerzett elméletet és készségeket praktikus üzleti környezetben alkalmazza. Valódi világélményt kap a projekttel kapcsolatos munka során, projektmunkával és határidőkkel együtt.

Az értékelés módszerei

A kurzusminősítés minden kurzus vázlatán feltüntetett. Az értékelés általában kvízekből, vizsgákból és feladatokból áll.

Kötelező tananyag

Nem minden kurzus rendelkezik tankönyvekkel. A tankönyvek szerepelnek a kurzus vázlatán. A tankönyvek nem érhetők el a kollégiumon keresztül.

Felszerelés

A főiskolán számítógép és szükséges szoftver áll rendelkezésre. Nincs szükség más felszerelésre, kivéve ha a tanfolyam vázlata másképpen jelzi.

Program

A kurzus pénzneme és relevanciája az iparág követelményeitől függően változhat. Az iskola bármikor változtathat. A változások hatásosak lesznek, ha elkészült.

A program időtartama

Program
Program oktatási nyelve:
Angol

12 további kurzus Institute of Technology Development of Canada »

Utoljára frissítve March 16, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date