Read the Official Description

Ez a Co-op diploma program arra összpontosít, hogy felkészüljön arra, hogy hálózati adminisztrátorként dolgozzon, amely a jelenlegi iparpolitikákat, gyakorlatokat, eljárásokat és eszközöket alkalmazza. Ez a program biztosítja az elméleti ismereteket és a gyakorlati készségeket a végfelhasználói támogatás nyújtásában, beleértve a napi rendszergazdai adminisztrációt, karbantartást és a számítógépes rendszerek és hálózatok támogatását.

Felvételi követelmények

  • Grade 12 végzett vagy érett hallgatói státusz (British Columbia, 19 éves vagy idősebb)
  • Megfeleljen az angol nyelvtudás minimumkövetelményeinek.

Karrierlehetőségek

A sikeres befejezése után a diplomások képesek lesznek a foglalkoztatásra minden méretű vállalkozásban, például ügyfélszolgálati és technikai támogatást, adatközpontok üzemeltetőit, hálózati adminisztrátorokat és hálózati támogató elemzőket.

Graduation követelmények

  • Minden program kurzus sikeres befejezése.
  • A Co-op program sikeres befejezése.

Co-op

Ez a Coop lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy a megszerzett elméletet és készségeket praktikus üzleti környezetben alkalmazza. Valódi világélményt kap a projekttel kapcsolatos munka során, projektmunkával és határidőkkel együtt.

Az értékelés módszerei

A kurzusminősítés minden kurzus vázlatán feltüntetett. Az értékelés általában kvízekből, vizsgákból és feladatokból áll.

Kötelező tananyag

Nem minden kurzus rendelkezik tankönyvekkel. A tankönyvek szerepelnek a kurzus vázlatán. A tankönyvek nem érhetők el a kollégiumon keresztül.

Felszerelés

A főiskolán számítógép és szükséges szoftver áll rendelkezésre. Nincs szükség más felszerelésre, kivéve ha a tanfolyam vázlata másképpen jelzi.

Program

A kurzus pénzneme és relevanciája az iparág követelményeitől függően változhat. Az iskola bármikor változtathat. A változások hatásosak lesznek, ha elkészült.

A program időtartama

  • Összes oktatási óra: 960
  • Összes együttműködési óra: 960
  • Összes óra: 1920
  • A program teljes hossza (hetek): 96
Program taught in:
Angol

See 12 more programs offered by Institute of Technology Development of Canada »

Last updated June 22, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 félév
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date