Diploma a hegesztéstechnika területén

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Hegesztéstechnikai Program teljes munkaidős, kétéves gyakorlati képzést kínál. Az első év a tudományos alapokra, valamint az acél szerkezeti tervezésére és gyártására összpontosít. A második év folyamán megtanulja a nyomástartó edények tervezését, gyártását és tesztelését. A végső projekt részeként Ön nyomástartó edényt tervez, épít és tesztel. A hegesztési gyakorlatot szintén fejlesztették annak érdekében, hogy mélyebben megértsék a hegesztési folyamatokat.

Fix it

Karriered

A diplomások hegesztési szakemberként dolgozhatnak a mérnöki csapatok, kutatók, felügyelők, minőség-ellenőrzési és ellenőrzési tisztviselők, valamint műszaki értékesítés területén. A mérnöki csapat szakembereként a technikus nemcsak megérti a fémgyártás során alkalmazott hegesztési folyamatokat, hanem képzésben van a minőség-ellenőrzés, hegesztési kohászat, kódok, gyártási technikák, vizsgálatok, rajzok, hegesztéstervezés, menedzsment és felügyelet, valamint számítógépes ismeretek terén. , és a projektmenedzsment.

A hegesztőmérnöki technológia program végzetteinek 92% -os foglalkoztatási rátája van.

Tanulói siker

A magasabb közép- vagy középiskolai végzettséggel rendelkező hallgatók általában nagyobb sikert szereznek a SAIT programokban.

Megbízólevelek és akkreditáció

A program sikeres elvégzése után a diplomások SAIT diplomát kapnak a hegesztési technika területén.

Ezt a programot országosan akkreditálta a Technology Accreditation Canada. A diplomások jelentkezhetnek az Alberta Tudományos és Mérnöki Technológusok Szövetségében tanúsított mérnöki technológusok kinevezéséhez két év megfelelő ipari tapasztalattal. Míg a SAIT-ban a hallgatókat arra ösztönzik, hogy tagjai legyenek a Kanadai Hegesztési Szövetségnek, az Amerikai Anyagok Társaságának, a Korróziómérnökök Országos Szövetségének és a Tudományos és Műszaki Technológia Egyesületének.

Átviteli beállítások

A következő egyetemeken és főiskolákon keresztül lehetősége van továbbfejleszteni oktatását a SAIT-n belüli, azon belüli vagy onnan történő átutazás révén:

 • Athabasca Egyetem
 • NAIT
 • Thompson Rivers Egyetem
 • New Brunswicki Egyetem, Saint John

134712_TTCphotos0360285.jpg

Felvétel és kiválasztás

 • A 2020 őszének kezdete: a pályázatok 2019. október 2-án nyílik meg.
 • 2021-es tél kezdete: az alkalmazások 2020. március 30-án nyílik meg.

A pályázatokat a program kezdő dátumáig fogadják el.

Kulcs információ

 • Kezdési időpontok: 2020. szeptember 8. / 2021. Január 11
 • Hossz: 2 év
 • Évente tandíjak és díjak:
  • 1. év: 6 786 USD (belföldi) / 21 733 USD (nemzetközi)
  • 2. év: 6 786 USD (belföldi) / 21 733 USD (nemzetközi)
   * A tandíjak, díjak, könyvek és az ellátási költségek változhatnak
Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Established in 1916, SAIT in Calgary, Canada is a global leader in applied education and offers 100+ career programs, 1,300+ continuing education courses and corporate training courses to more than 20 ... Tovább

Established in 1916, SAIT in Calgary, Canada is a global leader in applied education and offers 100+ career programs, 1,300+ continuing education courses and corporate training courses to more than 200 companies annually. SAIT students study within eight academic schools — Business, Construction, Energy, Health and Public Safety, Hospitality and Tourism, Information and Communications Technologies, Manufacturing and Automation and Transportation. Hands-on learning in unique labs and classrooms, solution-focused research and enterprising collaborations with industry partners ensure SAIT students are career-ready when they graduate. Kevesebb