Diploma a kulináris művészetekben
Sunway University
Kulcs információ
Campus helye
Shah Alam, Malajzia
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
USD 16 135
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A kulináris művészetek diploma a legmodernebb kulináris edzést nyújtja a legmodernebb konyha- és tantermekkel.
A díjnyertes gasztronómiai szakértőkből álló csapat vezetésével olyan minőségi diplomások dolgoznak ki, akik nem csak magabiztosak a kulináris készségeikkel, hanem képesek folyékonyan kommunikálni, önállóan dolgozni és vezetői minőségeket mutatni, amelyek növelik hitelességüket a vendéglátásban és a vendéglátásban iparágak itt Malajziában és világszerte.
Alapvető gyakorlati tapasztalat szerezhető egy 20 hetes szakmai gyakorlat során. Ezt az oklevelet a Le Cordon Bleu akkreditálta, és a program sikeres befejezése után a diplomások két bizonyítványt kapnak; egyik a Sunway University , a másik pedig a kulináris művészetek és vendéglátás vezető intézményének, a Le Cordon Bleu-nak.
bevitel
Január, április és augusztus
tartam
2 év (teljes munkaidőben)
Karrier kilátások
- Chef de Cuisine / Executive Chef
- Bankett menedzser
- Élelmiszer- és italkezelő
- A repülésben lévő élelmiszer-menedzser
- Termékfejlesztési menedzser
- Étterem Tulajdonos / Vállalkozó
modulok
- Kulináris és konyhai műveletek I
- Kulináris és konyhai műveletek II
- Cukrászda
- Viennoiserie és Boulangerie
- Élelmiszerbiztonság és higiénia
- Élelmiszer- és italműveletek
- Élelmiszerek és italok II
- Italtanulmányok
- Bevezetés a vendéglátás és a turizmus ágazatába
- Üzleti angol I
- Üzleti angol II
- Kommunikációs képességek
- Klasszikus francia konyha
- Kortárs konyha
- Kulináris művészi
- Beszerzés és költségellenőrzés
- Üzleti környezet
- Vendéglátás menedzsment
- Bevezetés a vállalkozói szellembe
- A számvitel alapelvei
- A marketing alapelvei
- gyakorlat
Belépési követelmény
- SPM / SPMV / O-szint: Legalább 3 kredit
- UEC: Pass legalább 3 fokozatú B-vel
- Angol nyelvi követelmények:
- Sunway Intensive English Program (IEP) 3. szint
- Cambridge English (First) 50 vagy annál magasabb
- Egyéb képesítések:
- Minden más képesítést eseti alapon kell figyelembe venni
Képtár
Belépők
Tanterv
Program felépítése
1. év
- Kulináris konyhai műveletek l
- Kulináris konyhai műveletek ll
- Pâtisserie
- Viennoiserie és Boulangerie
- Élelmiszerbiztonság és higiénia
- Élelmiszer- és italüzem l
- Élelmiszer- és italüzemek ll
- Italtanulmányok
- Bevezetés a vendéglátó és idegenforgalmi iparba
- Üzleti angol l
- Üzleti angol ll
- Beszerzés és költségszabályozás
- A marketing alapelvei
2. év
- Klasszikus francia konyha
- Kortárs konyha
- Kulináris művészet
- Üzleti környezet
- Vendéglátás menedzsment
- Bevezetés a vállalkozásba
- A számvitel alapelvei
- Kommunikációs képességek
- Szakmai gyakorlat
További MOHE kötelező általános tanulmányi tárgyak
Helyi Diák számára
- Az etika és a civilizáció megbecsülése
- Erkölcsi nevelés
- Közszolgálat
- Bahasa Kebangsaan A (azokra a hallgatókra vonatkozik, akik nem teljesítettek SPM-et, vagy nem szereztek kreditet az SPM Bahasa Melayu-ban)
nemzetközi hallgató számára
- Maláj nyelv a kommunikációhoz 1
- Erkölcsi nevelés
- Közszolgálat
Karrierlehetőségek
Karrier kilátások
- bankett menedzser
- Konyhafőnök / executive chef
- Étel és ital menedzser
- Repülés közbeni élelmezésvezető
Ösztöndíjak és finanszírozás
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Kulináris készségek
- Belleville, Kanada
- Toronto, Kanada + 1 több
Sütő- és cukrászművészeti vezetői diploma
- Toronto, Kanada
Kulináris menedzsment – Táplálkozás szakos diploma
- Toronto, Kanada