Ez a minősítés tükrözi a magasan képzett felső vezetők szerepét, akik széleskörű vendéglátói készségeket használnak, kombinálva a vezetői képességekkel és az iparág megfelelő ismereteivel a vendéglátás műveleteinek összehangolása érdekében.

Ők egymástól függetlenül működnek, felelősek másokért és számos operatív üzleti döntést hoznak.

Belépési követelmények (nemzetközi hallgatók)

A pályázóknak bizonyítaniuk kell, hogy megfelelnek az alábbi beutazási feltételek egyikének:

  • Angol nyelvtudás az IELTS 5.5-nek megfelelő;
  • 18 éves vagy idősebb;
  • Megfeleljen az Ausztrál Bevándorlási Főosztály (DIBP) valódi ideiglenes belépő (GTE) kritériumainak a hallgatói vízumra (500 alosztály);
  • Ausztrál 11. évfolyam (középfokú végzettség) befejezése vagy tengerentúli egyenértékűség; VAGY
  • A munkatapasztalattal szerzett tapasztalatok; VAGY
  • Foglalkozni egy releváns pozícióban a készségek elsajátításával; VAGY
  • Mutasson be egy felvételi beszélgetésen keresztül, akár személyesen, akár telefonon, hogy rendelkezzenek azzal a képességgel és képességgel, hogy sikeres legyen a tanfolyamon.

Megjegyzés: Minden kérelmezőnek meg kell tartania az előfeltételeket, ha szükséges

A program időtartama

Ez a program a III

Munkahelyi program

Ehhez a programhoz 48 munkaidő szükséges a munkahely elhelyezéséhez. Ez a munkahely-elhelyezési program (WPP) a kurzus lényeges eleme, és a hallgatók számára valós tapasztalatokat nyújt az ágazatban.

Pathways

Ez a tanfolyam karrierlehetőségeket nyit meg, hogy menedzserként, konyhafőnökből, sous-szakácsból és üzlet tulajdonosa / üzemeltetőjeként működjön.

Lehetséges karrierlehetőségek

Manager, Chef de Cuisine, Sous Chef, Üzlet tulajdonosa / üzemeltetője.

Költség

  • Tandíj: $ 28,800.00 (AU)
  • Anyagdíj: 400,00 USD (AU)
  • Regisztrációs díj: 200,00 USD (AU)
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Ad Astra Institute »

Utoljára frissítve March 9, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
2 Év
Nappali
Price
28,800 AUD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date