Hivatalos Leírás

A 20 hónapos program célja, hogy a szakképzettséggel rendelkező, az élelmiszer- és italágazatban szenvedő hallgatók számára biztosítsák a szakképzettséget annak érdekében, hogy az éttermi menedzsment karrierjét megkezdhessék. A program magában foglalja az elméleti ismereteket, a valós gyakorlati tartalmat és a szakmai gyakorlatot. Az étterem műveleti menedzsment alapjainak elsajátítása mellett a diákok az üzleti tapasztalattal rendelkeznek a pénzügyi, marketing és humánerőforrás-menedzsmenthez kapcsolódó készségek fejlesztésével, amelyek kulcsfontosságúak ahhoz, hogy sikeres étteremvezető szakembergé váljanak. Ez a program ideális azoknak a diákoknak, akik olyan pozíciókat kívánnak, mint az éttermi vezető, vendéglátó-ipari vagy bankettmenedzser, élelmiszer- és italvezető az éttermi és szállodai vállalkozásokban.

Szakmai

A friss diplomások és a szakképzett személyek számára több lehetőség áll rendelkezésre, hogy az ENSZ-ben gyakorlati szakmai gyakorlattal rendelkező tanúsítvány- és diplomaprogramokba vegyenek részt.

A HTMI szilárd ipari partnerségei a főbb nemzetközi szállodacsoportok és légitársaságok között lehetővé teszik a diákok számára, hogy gyakorlati munkahelyeket szerezzenek különböző ágazatokban programfókuszuknak megfelelően.

A HTMi Dubai karrier-tanácsadó csapat tudja, hogy a HR toborzók nagyra értékelik a gyakorlati készségeket és a pozitív hozzáállást, ezért tanfolyamunkat a diákok hozzáállásának fejlesztésére terveztük, hogy karrierlehetőségeiket mérhetetlenül növeljék. Gyakorlati és munkahelyi teljesítményeink magukért beszélnek.

A HTMi diplomások 75% -a csatlakozik a főbb nemzetközi szállodaláncokhoz, a HTMi három diplomájának egyike elkezdi vendéglátó-karrierjét a vezetői pozíciókban, és a HTMi diplomások 80% -a biztosítja a teljes munkaidőt a végső félév befejezése előtt.

ösztöndíjak

A HTMi Dubai számos ösztöndíjat kínál.

Ösztöndíjakat kínálnak azoknak, akik sikeresen teltek át a középiskolában, legalább 90% -os átlag (vagy azzal egyenértékű) vagy a CGPA 3.0 (vagy azzal egyenértékű) átadás diákok számára. A hallgatónak támogatnia kell a kérelmét olyan bizonyítékokkal, amelyek motiválják a vendéglátóipart.

Korlátozott számú ösztöndíj áll rendelkezésre minden félévre (minden év januárjában és augusztusában), és a pályázatokat legalább két naptári hónapig kell benyújtani a félév kezdete előtt.

Az összes pályázatot a HTMi Dubai akadémiai tanácsa felülvizsgálja, és a felvett pályázókkal egy interjút kapnak.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus HTMI Switzerland Dubai »

Utoljára frissítve April 11, 2019
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
20 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date