A 20 hónapos program célja, hogy a szakképzettséggel rendelkező, az élelmiszer- és italágazatban szenvedő hallgatók számára biztosítsák a szakképzettséget annak érdekében, hogy az éttermi menedzsment karrierjét megkezdhessék. A program magában foglalja az elméleti ismereteket, a valós gyakorlati tartalmat és a szakmai gyakorlatot. Az étterem műveleti menedzsment alapjainak elsajátítása mellett a diákok az üzleti tapasztalattal rendelkeznek a pénzügyi, marketing és humánerőforrás-menedzsmenthez kapcsolódó készségek fejlesztésével, amelyek kulcsfontosságúak ahhoz, hogy sikeres étteremvezető szakembergé váljanak. Ez a program ideális azoknak a diákoknak, akik olyan pozíciókat kívánnak, mint az éttermi vezető, vendéglátó-ipari vagy bankettmenedzser, élelmiszer- és italvezető az éttermi és szállodai vállalkozásokban.

Szakmai

A friss diplomások és a szakképzett személyek számára több lehetőség áll rendelkezésre, hogy az ENSZ-ben gyakorlati szakmai gyakorlattal rendelkező tanúsítvány- és diplomaprogramokba vegyenek részt.

A HTMI szilárd ipari partnerségei a főbb nemzetközi szállodacsoportok és légitársaságok között lehetővé teszik a diákok számára, hogy gyakorlati munkahelyeket szerezzenek különböző ágazatokban programfókuszuknak megfelelően.

A HTMi Dubai karrier-tanácsadó csapat tudja, hogy a HR toborzók nagyra értékelik a gyakorlati készségeket és a pozitív hozzáállást, ezért tanfolyamunkat a diákok hozzáállásának fejlesztésére terveztük, hogy karrierlehetőségeiket mérhetetlenül növeljék. Gyakorlati és munkahelyi teljesítményeink magukért beszélnek.

A HTMi diplomások 75% -a csatlakozik a főbb nemzetközi szállodaláncokhoz, a HTMi három diplomájának egyike elkezdi vendéglátó-karrierjét a vezetői pozíciókban, és a HTMi diplomások 80% -a biztosítja a teljes munkaidőt a végső félév befejezése előtt.

ösztöndíjak

A HTMi Dubai számos ösztöndíjat kínál.

Ösztöndíjakat kínálnak azoknak, akik sikeresen teltek át a középiskolában, legalább 90% -os átlag (vagy azzal egyenértékű) vagy a CGPA 3.0 (vagy azzal egyenértékű) átadás diákok számára. A hallgatónak támogatnia kell a kérelmét olyan bizonyítékokkal, amelyek motiválják a vendéglátóipart.

Korlátozott számú ösztöndíj áll rendelkezésre minden félévre (minden év januárjában és augusztusában), és a pályázatokat legalább két naptári hónapig kell benyújtani a félév kezdete előtt.

Az összes pályázatot a HTMi Dubai akadémiai tanácsa felülvizsgálja, és a felvett pályázókkal egy interjút kapnak.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus HTMI Switzerland Dubai »

Utoljára frissítve April 11, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
20 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date