Népszerű Kategóriák

Szakmai Diplomás Képzések

Több fajta szakmai diploma is létezik: graduate, postgraduate és advanced. A szakmai diplomák különböző célokat szolgálhatnak egyes hallgatók esetében: időnként segítenek áthidalni az egyetemi képzések közötti hézagot, esetleg további szakmai gyakorlatot és képesítést biztosítanak. Sokféle szakmai diploma létezik, egyebek mellett Művészeti, Bölcsészeti, Üzleti, Biológiai, Mérnöki, Műszaki és Természettudományi. A szakmai diplomák sokszínűsége zavarba ejtő lehet, de ez ne tartson vissza! Kezd meg a keresést az alábbi, legnépszerűbb szakmai diplomákkal.

Újonnan hozzáadott Szakmai Diploma


Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Szakmai diploma a szociális médiában

Szeptember 25, 2018
Szakmai diploma a szociális médiában

The College of Naturopathic Medicine

Vegán Természettudós

Szeptember 24, 2018
A CNM Vegan Natural Chef egy 3 részes tanfolyam, amely mindent megtesz, amire szüksége van ahhoz, hogy sikeres növényi székhelyű séfsé váljon, az emésztési folyamat működésétől, a növényi fehérjékkel való együttműködéstől, valamint egy kulináris Vegan-Chef-Logo v5 (kicsi) karrier! A CNM Vegan Natural Chef Training 420 órás életet váltó oktatásból áll. … [+]Ezután további 100 órát kell elvégeznie. [-]

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Mi az a Szakmai Diploma?

A szakmai diplomás képzés egy olyan felsőoktatási képzés, mely egy adott területen nyújt emelt szintű tudást és gyakorlati készségeket a hallgatóknak. Ezek a diplomás képzések általában egy-két évesek. A community college-k, műszaki iskolák és egyes egyetemek a legkülönbözőbb diákok számára kínálnak diplomás képzéseket. A felsőoktatásba visszatérő, dolgozó szakemberek is hasznát vehetik a szakmai diplomás képzéseknek a pályafutásuk során. A frissen végzett középiskolások számára egy szakmai diplomás képzés belépőt jelenthet a munka világába, vagy zökkenőmentes átmenetet biztosíthat a felsőoktatásba.

Milyen előnyök járnak a Szakmai Diplomával?

A diplomával számos különböző előny jár. A munkáltatók körében keresettek a szakmai diplomások, hiszen ők már bizonyságot tettek területükön való jártasságukról. A hallgatók a program során eldönthetik, hogy azonnal munkába állnak a képzés elvégzése után, vagy inkább megpróbálják átvinni a szakmai diplomás képzés során szerzett kreditjeiket egy hosszabb diplomás képzésbe.

Mit tanulunk a Szakmai Diplomás Képzésen?

A legtöbb tudományterület egyebek mellett az alábbi szakokon kínál szakmai diplomás képzéseket: Művészetek, Üzlet, Bölcsészet, Műszaki- és Természettudomány, Társadalomtudomány. Az egyes tudományterületeken belül speciális diploma programokat találunk, melyek felkészítik a hallgatókat az adott területen való munkára. Választhatunk például az alábbiakhoz hasonló képzések közül: Óvodapedagógusi Graduate Diploma, Üzleti Menedzsment Nemzetközi Advanced Diploma, Két Éves Szállodai és Turisztikai Menedzseri Szakmai Diploma. Különböző típusú diplomák léteznek - szakmai diploma, advanced diploma, graduate diploma és postgraduate diploma. A különbség a felvételi követelményekben nyilvánul meg.

Milyen jellegű karrierfejlődésre számíthatsz a Szakmai Diplomával?

A pályakezdő szakmai diplomások azonnali karrierfejlődésre számíthatnak. Ez annak köszönhető, hogy a munkaadók felismerték, hogy a szakmai diplomás pályakezdők jártasabbak azon kulcsfontosságú készségekben, tudásanyagban és alapelvekben, amelyek elengedhetetlenek az adott ágazatban. Még a sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező hallgatóknak is hasznára válhat egy szakmai diplomás képzés, hiszen bizonyítja, hogy a "diplomás" jártas területének legnaprakészebb módszereiben és technikáiban.

Mennyibe kerül egy Szakmai Diploma?

Egy diploma ára egyetemenként és képzésenként nagyban változhat. A szakmai diplomás képzések eltérhetnek időtartamban is, amely szintén különbségeket eredményezhet a tandíjakban. További tandíjakkal kapcsolatos információért érdemes felvenni a kapcsolatot a képzést kínáló intézménnyel. Az intézmény az elérhető pénzügyi támogatásokról is tájékoztatást nyújthat. A képzés oldalán található űrlap segítségével közvetlen kapcsolatba léphetsz a választott intézménnyel.

Miért végezzem Online a Szakmai Diplomás képzést?

Az online szakmai diploma programok ideális lehetőség azok számára, akik teljes munkaidőben dolgoznak, egyéb elfoglaltságaik vannak, vagy távol élnek a választott egyetemtől. Az e-learning technológia segítségével a hallgatók az interneten követhetik a megadott tantervet, és online készülhetnek a sikeres diplomára. A tanárok közvetlenebbül kommunikálhatnak hallgatóikkal, és a fórumok segítségével csoportmunkát is kezdeményezhetnek. Az online szakmai diplomaprogram által nyújtott képzettség egyenértékű a hagyományos egyetemi, vagy a nappali tagozatos képzések által nyújtott képzettséggel.