Népszerű Kategóriák

Szakmai Diplomás Képzések

Több fajta szakmai diploma is létezik: graduate, postgraduate és advanced. A szakmai diplomák különböző célokat szolgálhatnak egyes hallgatók esetében: időnként segítenek áthidalni az egyetemi képzések közötti hézagot, esetleg további szakmai gyakorlatot és képesítést biztosítanak. Sokféle szakmai diploma létezik, egyebek mellett Művészeti, Bölcsészeti, Üzleti, Biológiai, Mérnöki, Műszaki és Természettudományi. A szakmai diplomák sokszínűsége zavarba ejtő lehet, de ez ne tartson vissza! Kezd meg a keresést az alábbi, legnépszerűbb szakmai diplomákkal.

Újonnan hozzáadott Szakmai Diploma

International University of Catalonia

Posztgraduális diploma angol nyelvtanítással, mint idegen nyelv

November 21, 2018
Az angol a világ egyik legnagyobb nyelve. Ezért fontos, hogy a diákok megtanulják a lehető legfiatalabbakat. Az UIC Barcelona posztgraduális diploma, melyet angolul tanítanak, arra fogja felkészíteni, hogy az angol nyelvet beépítse az oktatásába, és javítsa az angol nyelvtudás szintjét személyes és szakmai szinten.

Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

Posztgraduális diploma a vállalkozói szférában egészségi (BioBiz)

November 19, 2018
Angolul teljes tanfolyam, az UPF Barcelona Vállalkozói Posztgraduális Tanfolyama az Egészségügyi Egészségügyi Központban, a mai napig az egészségügyi technológiák vezetésével foglalkozik: a biogyógyszerek, az orvostechnikai eszközök és a digitális egészségügy. Az egészségügyi technológiák válnak az egyik legfontosabb üzleti szektorba vezetve a wellness és… [+] a gazdaság világszerte. [-]

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Kereskedelmi oklevél

November 14, 2018
A Kereskedelmi Diploma felvértezi a hallgatókat a kommunikáció, a problémamegoldás és a menedzsment készségek sikeréhez a globális környezetben, és épít karriert az üzleti világ bármely pontján.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Mi az a Szakmai Diploma?

A szakmai diplomás képzés egy olyan felsőoktatási képzés, mely egy adott területen nyújt emelt szintű tudást és gyakorlati készségeket a hallgatóknak. Ezek a diplomás képzések általában egy-két évesek. A community college-k, műszaki iskolák és egyes egyetemek a legkülönbözőbb diákok számára kínálnak diplomás képzéseket. A felsőoktatásba visszatérő, dolgozó szakemberek is hasznát vehetik a szakmai diplomás képzéseknek a pályafutásuk során. A frissen végzett középiskolások számára egy szakmai diplomás képzés belépőt jelenthet a munka világába, vagy zökkenőmentes átmenetet biztosíthat a felsőoktatásba.

Milyen előnyök járnak a Szakmai Diplomával?

A diplomával számos különböző előny jár. A munkáltatók körében keresettek a szakmai diplomások, hiszen ők már bizonyságot tettek területükön való jártasságukról. A hallgatók a program során eldönthetik, hogy azonnal munkába állnak a képzés elvégzése után, vagy inkább megpróbálják átvinni a szakmai diplomás képzés során szerzett kreditjeiket egy hosszabb diplomás képzésbe.

Mit tanulunk a Szakmai Diplomás Képzésen?

A legtöbb tudományterület egyebek mellett az alábbi szakokon kínál szakmai diplomás képzéseket: Művészetek, Üzlet, Bölcsészet, Műszaki- és Természettudomány, Társadalomtudomány. Az egyes tudományterületeken belül speciális diploma programokat találunk, melyek felkészítik a hallgatókat az adott területen való munkára. Választhatunk például az alábbiakhoz hasonló képzések közül: Óvodapedagógusi Graduate Diploma, Üzleti Menedzsment Nemzetközi Advanced Diploma, Két Éves Szállodai és Turisztikai Menedzseri Szakmai Diploma. Különböző típusú diplomák léteznek - szakmai diploma, advanced diploma, graduate diploma és postgraduate diploma. A különbség a felvételi követelményekben nyilvánul meg.

Milyen jellegű karrierfejlődésre számíthatsz a Szakmai Diplomával?

A pályakezdő szakmai diplomások azonnali karrierfejlődésre számíthatnak. Ez annak köszönhető, hogy a munkaadók felismerték, hogy a szakmai diplomás pályakezdők jártasabbak azon kulcsfontosságú készségekben, tudásanyagban és alapelvekben, amelyek elengedhetetlenek az adott ágazatban. Még a sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező hallgatóknak is hasznára válhat egy szakmai diplomás képzés, hiszen bizonyítja, hogy a "diplomás" jártas területének legnaprakészebb módszereiben és technikáiban.

Mennyibe kerül egy Szakmai Diploma?

Egy diploma ára egyetemenként és képzésenként nagyban változhat. A szakmai diplomás képzések eltérhetnek időtartamban is, amely szintén különbségeket eredményezhet a tandíjakban. További tandíjakkal kapcsolatos információért érdemes felvenni a kapcsolatot a képzést kínáló intézménnyel. Az intézmény az elérhető pénzügyi támogatásokról is tájékoztatást nyújthat. A képzés oldalán található űrlap segítségével közvetlen kapcsolatba léphetsz a választott intézménnyel.

Miért végezzem Online a Szakmai Diplomás képzést?

Az online szakmai diploma programok ideális lehetőség azok számára, akik teljes munkaidőben dolgoznak, egyéb elfoglaltságaik vannak, vagy távol élnek a választott egyetemtől. Az e-learning technológia segítségével a hallgatók az interneten követhetik a megadott tantervet, és online készülhetnek a sikeres diplomára. A tanárok közvetlenebbül kommunikálhatnak hallgatóikkal, és a fórumok segítségével csoportmunkát is kezdeményezhetnek. Az online szakmai diplomaprogram által nyújtott képzettség egyenértékű a hagyományos egyetemi, vagy a nappali tagozatos képzések által nyújtott képzettséggel.