Ról ről

Ez a dinamikus rövid kurzus középpontjában egy képelemzés és a stílus fejlődése áll. A divatmódok meghatározásától a kiegészítők fontosságáig a résztvevők értékelik a test vonásaira vonatkozó szempontokat, és megtanulják megtanítani, hogyan lehet a fizikai jellemzőket fokozni és kiegészíteni. Egyéni stílus kifejlesztésén dolgoznak egy "teljes megjelenés" felépítésén keresztül, és rögzítik egy fotózás során egy szakképzési megközelítésen keresztül.

1. hét

Stílus áttekintés: a résztvevők tanulmányozzák és feltárják azokat a történelmi korszakokat, amelyek a múltban, a jelenlegi stílusokban, a jövőbeli divatirányzatokban és az őket jellemző és befolyásoló elemekben szerepelnek. A stylist szerepének teljes megértése érdekében a résztvevőket a kutatáshoz, például a könyvekhez és divatújságokhoz, valamint a divat és a luxus szempontjából releváns sajátos virtuális területekhez kapcsolódó információ beszerzéséhez és összegyűjtéséhez vezetik, valamint ikonográfiai kutatásokat folytatnak.

2. hét

Személyes identitás: a résztvevők értékelik az emberi arcok és testek különböző típusait, és bemutatják azokat a készségeket és technikákat, amelyek a fizikai jellemzők, például a fodrászat és a smink javítására használatosak. Megismerik a stílus (vagyis a szín, a sziluett, a kiegészítők és azok kombinációjának fontosságát) alapvető elemeit, valamint a fotózás tervezésében és elbeszélésében betöltött kulcsfontosságú fogalmakat.

3. hét

Stílus definíció

* A szakképzési rövid kurzusokat a Független Oktatási Bizottság nem engedélyezi. Ezek a rövid kurzusok nem foglalkoztatási célokat szolgálnak.

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus Istituto Marangoni - Miami »

Utoljára frissítve October 22, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 hetek
Price
5,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019