Ról ről

Ez a rövid kurzus bemutatja a résztvevőket a divatfotózás alapjaihoz *. Meg fogják érteni, hogyan alakult ki és fejlődött a divatfotó az 1950-es évektől kezdve. Egy kép ábrázolása, a megjelenés dekonstruálása, a stílus megismerése és alkalmazása. Ezek mind olyan elemek, amelyeket feltárnak. Bemutatják a digitális fényképezés technikáit, a beltéri és kültéri felvételt, a retusálást és a képfeldolgozást a divatipar számára, és lehetőségük nyílik arra, hogy munkájuk divatfotó könyvét hozzanak létre egy szakképzésen keresztül.

1. hét

A kurzus kiindulópontja a digitális fotózás technikájának bevezetése. A stúdió alapú indukció a fénytechnikai technikához és a berendezésekhez. A résztvevők feltárják a múltat, a jelen és a jövőbeli fotográfiai trendeket, hogy megértsék a környezetet, amelyben dolgoznak. A kreatív ötletek fejlesztésének kulcsfontosságú a beszerzési eszközök (könyvek, cikkek, magazinok, internet, utcai stílus stb.) Elérése és navigálása. Az első hét célja, hogy megkezdje a divatfotózást és a tesztelési készségeket azzal, hogy felvételeket készít arról, hogy mi érdekes divat néz körül Miami utcáin.

2. hét

A résztvevők bemutatták a divattervezés alapjait, megvizsgálva, hogy mi határozza meg az adott stílus, koncepció és vizuális elemek meghatározását, és vizsgálja meg a trendi előrejelzést a divat és a luxus terén. A résztvevők a divatbloghoz is bevezetésre kerülnek. ma a fotózás egyik legfontosabb kortárs kommunikációs eszköze. Az utcai fotózás és a trendelemzés gyakorlati gyakorlata és a szerkesztőségi grafikai elrendezés segíteni fogja az egyéni stílus koncepciójának kommunikációját.

3. hét

A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy saját fényképészeti stílusprojektet hajtsanak végre. A munka az első két hetes cselekvés csúcspontja egy olyan hangulatlap bemutatásával, amely a divatkoncepciót és az ötletfejlesztést fényképészeti képek segítségével közvetíti. A digitális retusálás és szerkesztés alaptechnikáinak használatával a résztvevők irányítják munkájukat egy divatfotókönyvben.

* A szakképzési rövid kurzusokat a Független Oktatási Bizottság nem engedélyezi. Ezek a rövid kurzusok nem foglalkoztatási célokat szolgálnak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

6 további kurzus Istituto Marangoni - Miami »

Utoljára frissítve Október 22, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 hetek
Price
5,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019