Diverzitása vallások és világnézetek közoktatásban

Helsinki Summer School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Diverzitása vallások és világnézetek közoktatásban

Helsinki Summer School

Sokszínűség A vallások és világnézetek a közoktatásban

SZERVEZŐ:

Kar Magatartástudományi Intézet, University of Helsinki

Kapcsolódó Degree Programok:

  • Erityispedagogiikka
  • Luokanopettaja
  • Varhaiskasvatus
  • Yleinen ja aikuiskasvatustiede

IDŐPONTOK:

8.-2017/08/18

ÁRAK:

600-900 EUR

HITELEK:

5 ECTS

KOORDINÁTOR:

Arto Kallioniemi

Cél a diákok

Diákok, akik a különböző vallások és világnézetek és akik érdeklődnek a kapcsolódó kérdések szerepe vallások és világnézetek a közszférában és az oktatás. A kurzus vizsgálja a kérdéseket egy multidiszciplináris szempontból, kihasználva a vallási tanulmányok, teológia, gender studies, az oktatás, a társadalomtudományok, az oktatás a sokszínűség és a társadalmi igazságosság, az antropológia és a multikulturális nevelés. A diákok ezen a területen - a fejlett főiskolai szinten vagy a mester szinten - Szívélyesen meghívjuk, hogy ezt a tanfolyamot. A tanárképzés diákok is különösen örvendetes.

Szinopszis

A fő cél az, hogy egy multidiszciplináris tudományos nyári iskola természetesen a fő hangsúlyt a sokszínűség és pluralizmus vallások és világnézetek az oktatásban. Ehhez a tanfolyam tartalmazza előadások, workshopok, csoportos munka, terepmunka és kirándulások Helsinkiben. A nyári iskola elősegíti világnézet párbeszéd résztvevők között, és növeli a figyelmet a vallási, szellemi és világnézet kapcsolatos kérdéseket a közoktatásban, elsősorban az iskolai oktatásban. Kérdések és viták szerepének világnézetek és vallások az oktatásban egyre fontosabb minden nyugati országban. Ez a tanfolyam az perspektivikus Finnország, szekularizált poszt-lutheránus jóléti ország Észak-Európában.

Tanulási célok

A kurzus növeli a diákok figyelmét kapcsolatos kérdések vallások és világnézetek az oktatásban. A tanfolyam is javítja a diákok azon képességét, hogy találkozni csoportokat, amelyek nagyon heterogén kapcsolatos kérdésekben a vallások és világnézetek. A kurzus a diákok a lehetőséget, hogy a gyakorlatban világnézet párbeszéd mindennapi életben, és arra törekszik, hogy lehetőséget biztosít számukra, hogy tanulmányozza a vallást kontextusban, és tartsa tiszteletben a különböző hátterű emberek.

Természetesen méret és a tanítási módszerek

Előadások, workshopok, csoportos munka, a terepmunka és kirándulások kerül sor a vezető finn tudósok. Tapasztalati tanulás kulcsfontosságú lesz.

Eszközöket és az értékelési szempontoknak

Osztályozási: 5 = kiváló 4 = nagyon jó 3 = jó 2 = átlagos 1 = gyenge 0 = nem. A részvétel előadásokon és a kategóriájában feladatok (20%)

  • Reports (20%)
  • Esszék (30%)
  • Tanulási napló (30%)
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
11 napok
Nappali
Price
ár
600 EUR
600-900 EUR
Locations
Finnország - Helsinki
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Finnország - Helsinki
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt