Hivatalos Leírás

Áttekintés

A feltörekvő piaci kezdeményezések (EMI) olyan programot jelentenek, amelynek célja a feltörekvő gazdaságokban a társadalmi és környezetvédelmi problémák megoldására irányuló tudatosság és új megoldások kialakítása. A programban több mint 134 diák vett részt, akik 43 egyetemistől származnak, akik legalább 29 különböző országban vannak szerte a világon.

Az EMI négy kezdeményezésre épül: A kisvállalkozások átalakítása (TSB), az EMI műhelyek, a piramis alapja (BOP) és a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR), amely a résztvevőket, tanácsadóként játszik, hogy megoldásokat találjanak a kis- és középvállalkozások számára (SME's)

Küldetés és célok

Célunk, hogy új üzleti lehetőségeket tanítsunk a társadalmi és környezeti kérdések javítása érdekében, a kirekesztett piacokon működő kkv-k révén a méltánytalanság, a kirekesztés és a szegénység csökkentése érdekében.

Célunk, hogy:

  1. alkotnak globális, kreatív és felelős vezetőket
  2. a kkv-k gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi kezdeményezéseinek támogatása
  3. a magánszektor szerepének erősítése a társadalmi kérdésekben
  4. az érintett szereplők összekapcsolása a jobb eredmények érdekében

Az EMI jelenleg teljesíti küldetését a fiatal szakemberek képzésével a világ minden tájáról, és felkészíti őket a feltörekvő piacokon való üzleti tevékenységre. Az újonnan képzett tanácsadók azonnal alkalmazzák képességeiket a kkv-k tanácsadói szolgáltatásaival Kolumbiában. Tekintettel arra, hogy ügyfeleink gyakran nem rendelkeznek az ilyen szolgáltatásokért fizetendő forrásokkal, ingyenes költségeket nyújtunk számukra.

Történelem

1998-ban a Kolumbiai Universidad Externado de Management School (School of Management), az ország nehéz gazdasági helyzetének enyhítésének lehetőségét felismerve, egy olyan programot indított el, amely az üzleti hallgatóknak a tanácsadásban való képzésére és Kolumbia alulról felfelé történő gazdasági fejlődésének támogatására összpontosított. Ezt a programot a Plan Padrinos (Transforming Small Business (TSB) nemzetközi verzió) nevezte ki, és azóta több mint 2000 kis- és középvállalkozás (KKV) hatása közel 1500 diákszaktanácsadó erőfeszítésével történt.

Az ÁOK átalakulása (Small Business, TSB) sikerének köszönhetően az Iskola kiterjesztette kezdeményezéseit olyan tanácsadási munkákra, amelyek célja a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) bevált gyakorlatainak ösztönzése az Egyesült Nemzetek Global Compact, Global Reporting Initiative és egyéb szervezetek , valamint olyan tanácsadást is magában foglal, amelynek középpontjában a vállalkozások irányítása a piramispiac aljánál lévő termékek és szolgáltatások előállítására irányul; Mindezeket az EMI workshopok támogatták, amelyek az innovációs folyamatokban alkalmazott legújabb trendek és módszertanok alapján képzettek a diákok számára. Még tovább haladva az iskola ezeket a kezdeményezéseket a "feltörekvő piaci kezdeményezések" (EMI) nevéhez fűzi, és kibővítette annak célját, hogy támogassa a felelős gazdasági fejlődést, és ezzel kibővítse a feltörekvő piacgazdaságot.

Előnyök

A feltörekvő piaci kezdeményezések eredményei a WIN-WIN.

A nemzetközi önkéntesek hihetetlen jutalmat nyernek azzal, hogy nyáron dolgoznak az EMI-vel. A résztvevők számára az egyetemnek ösztöndíjai vannak (programleírás), a hallgatók száma szerint; minden esetben a résztvevők viselik az utazási költségeket, a szállást és az ételt. Azok a személyek, akik egyedülálló élményt és expozíciót szeretnének szerezni, hogy fokozzák versenyképességüket a munkaerőpiacon, a következő előnyöket élvezik:

- oktatás és képzés a következőkön:

  • a feltörekvő piaci feltételek és lehetőségek
  • konzultációs koncepciók és gyakorlatok

- párhuzamos hálózati lehetőségek a világ minden tájáról érkező résztvevőkkel és a legmagasabb szintű intézményekkel

- a lehetőség az elmélet gyakorlati megvalósítására és hatása

- puha készségek fejlesztése, mint például:

  • nemzetközi munkacsoportok
  • vezetés és innovatív gondolkodásmód
  • ötletek és javaslatok létrehozása és védelme

- a kiszolgáltatott közösségek látogatásának egyedülálló élménye

- kapcsolja ki a kapcsolatot a Kolumbia kkv-kkal

Természetesen a kkv-k szervezetei is rendkívül hasznosak. Mivel sokan nem rendelkeznek formális üzleti képzéssel, az innováció állandó politikáival, vagy akár a harmadik féltől származó tanácsadói szolgáltatások fizetésére szolgáló erőforrásokkal, az ügyfélvállalatok nyerhetnek.

jelentkezési követelmények

A terepen való segítségnyújtáshoz való jogosultsághoz már el kell fogadnia az EMI-t és vissza kell igazolnia az elhelyezést (egy vagy több projektben). Ezt követően be kell nyújtania a következő dokumentumokat:

Társadalmi háttérrel rendelkező önéletrajz

Befejezett regisztrációs űrlap

EMI július határidő: 2018. április 30

Kapcsolatba lépni

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

emi@uexternado.edu.co

jose.mosquera@uexternado.edu.co

(57) 1-342-0288 ext. 1223

Vezetőiskola

Kolumbia Universidad Externado

Calle 12 # 1-17 este. Bogotá, Kolumbia

EMI 2018 napirend

Az EMI 2018. márciusi ütemezése

Az EMI ütemterve 2018. július

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve May 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
Június 2019
Duration
Price
Free
Ösztöndíj, amely programdíjat tartalmaz
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő

Június 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date