ESL - alapanyagok

Hamilton College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

ESL - alapanyagok

Hamilton College

ESL- Basic

Program:

  • Hétfőtől - péntekig (kivéve ünnepnapokon)
  • 09:00-13:00
  • 20 óra / hét
  • 1-12 hónapos program

Egy csodálatos természetesen egy diák gyenge angol, hogy kap egy csomó támogatást a szakmai oktatók, és akkor lesz 100% végigvezeti az egész folyamatot.

Válasszon iskolánkban minőség! Reméljük, hogy találkozunk 2013!

Nyelvtan és írás

Az alapvető szinten, grammatikai osztályok összpontosítani az alapvető nyelvtani szerkezeteket, ahol a hangsúly a használatát nyelvtani szerkezeteket a mindennapi tevékenységeket.

A köztes szintet, alapvető nyelvtani ismeretek erősítik, miközben a diákok megtanulják, bonyolultabb nyelvtani szerkezetek különböző programokkal és kiterjedt gyakorlata.

A felsőbb szinteken, a hangsúly a pontos használatát nyelvtan írásbeli és szóbeli kommunikáció. Technikák írásához koherens esszék és kreatív papírok is tanítanak.

Hallás és beszéd

Az alapvető szinten, beszédértés és beszédkészség bevezetik segítségével a párbeszédek, képek, vagy pantomim. A diákok megtanulják az alapvető kifejezések kezelése érdekében közös helyzetek és témák egy angol nyelvű környezetben.

A köztes szintet, kommunikációs túl hétköznapi angol hangsúlyozzák a diákok lépni a bonyolultabb nyelvi készségek. Osztályú anyagok összpontosítani aktuális események és témák gyakorolni újonnan tanult nyelvi funkciók.

A felsőbb szinteken, a hangsúly a két hivatalos és nem hivatalos prezentációs készség kapcsolatos nyilvános beszéd és a mindennapi kommunikációban az angol nyelvű világban. A hallgatók finomhangolását a szóbeli kommunikációs készség, hogy fokozza a pontosságot és folyékonyan az angol nyelvtudásukat.

Reading és szókincs

Az alapvető szinten, Reading és szókincs osztályok összpontosítani túlélési készségeket, amely a különböző hétköznapi szavak, tevékenységek és funkciók. Ezek a társaságok, érdekes látvány és osztály tevékenységét. Olvasási stratégiák középpontjában az alapvető megértését részleteket.

A közbenső szakasz megerősíti az alapvető olvasási készségek közben bemutató új, nagyobb kihívást jelentő készségek. Class tevékenységek célja, hogy ösztönözze a gyakorlati haszna az újonnan megszerzett szókincs valós élethelyzetekben.

A felsőbb szinteken, a hangsúly az olvasás és a szókincs osztály kerül fejlődő elemző és kritikus gondolkodás képességeit. Anyagok is hiteles és tudományos olvasmány. Részletes szókincs és az olvasási készség (ahogy azt az iránymutatások számos főiskola) tanítják.

Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
1 - 12 hónapok
Nappali
Price
ár
850 USD
Olyan alacsony, mint $ 850/4 hét !!!
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Los Angeles, California
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Los Angeles, California
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt