ESL- Basic

Program:

  • Hétfőtől - péntekig (kivéve ünnepnapokon)
  • 09:00-13:00
  • 20 óra / hét
  • 1-12 hónapos program

Egy csodálatos természetesen egy diák gyenge angol, hogy kap egy csomó támogatást a szakmai oktatók, és akkor lesz 100% végigvezeti az egész folyamatot.

Válasszon iskolánkban minőség! Reméljük, hogy találkozunk 2013!

Nyelvtan és írás

Az alapvető szinten, grammatikai osztályok összpontosítani az alapvető nyelvtani szerkezeteket, ahol a hangsúly a használatát nyelvtani szerkezeteket a mindennapi tevékenységeket.

A köztes szintet, alapvető nyelvtani ismeretek erősítik, miközben a diákok megtanulják, bonyolultabb nyelvtani szerkezetek különböző programokkal és kiterjedt gyakorlata.

A felsőbb szinteken, a hangsúly a pontos használatát nyelvtan írásbeli és szóbeli kommunikáció. Technikák írásához koherens esszék és kreatív papírok is tanítanak.

Hallás és beszéd

Az alapvető szinten, beszédértés és beszédkészség bevezetik segítségével a párbeszédek, képek, vagy pantomim. A diákok megtanulják az alapvető kifejezések kezelése érdekében közös helyzetek és témák egy angol nyelvű környezetben.

A köztes szintet, kommunikációs túl hétköznapi angol hangsúlyozzák a diákok lépni a bonyolultabb nyelvi készségek. Osztályú anyagok összpontosítani aktuális események és témák gyakorolni újonnan tanult nyelvi funkciók.

A felsőbb szinteken, a hangsúly a két hivatalos és nem hivatalos prezentációs készség kapcsolatos nyilvános beszéd és a mindennapi kommunikációban az angol nyelvű világban. A hallgatók finomhangolását a szóbeli kommunikációs készség, hogy fokozza a pontosságot és folyékonyan az angol nyelvtudásukat.

Reading és szókincs

Az alapvető szinten, Reading és szókincs osztályok összpontosítani túlélési készségeket, amely a különböző hétköznapi szavak, tevékenységek és funkciók. Ezek a társaságok, érdekes látvány és osztály tevékenységét. Olvasási stratégiák középpontjában az alapvető megértését részleteket.

A közbenső szakasz megerősíti az alapvető olvasási készségek közben bemutató új, nagyobb kihívást jelentő készségek. Class tevékenységek célja, hogy ösztönözze a gyakorlati haszna az újonnan megszerzett szókincs valós élethelyzetekben.

A felsőbb szinteken, a hangsúly az olvasás és a szókincs osztály kerül fejlődő elemző és kritikus gondolkodás képességeit. Anyagok is hiteles és tudományos olvasmány. Részletes szókincs és az olvasási készség (ahogy azt az iránymutatások számos főiskola) tanítják.

4 további kurzus Hamilton College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 12 hónapok
Nappali
Price
850 USD
Olyan alacsony, mint $ 850/4 hét !!!
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019