ESL beszélgetési program

Adams College of English

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

ESL beszélgetési program

Adams College of English

ESL beszélgetés közbenső

M-F 1:10 - 5:10 óra

Tu, Thu 8:30 - 5:10, P 1:10 - 5:10

Az ESL Beszélgetés Intermediate Conversation Management és Accent Reduction (CML) kurzus célja, hogy a hallgatók képesek legyenek kommunikációs képességeket demonstrálni az akcentuscsökkentési elveken, valamint az eszmék, vélemények és tények kifejező kommunikációs stratégiákon keresztül, amelyek a tantervben szereplő témákon alapulnak.

Az ESL Beszélgetési Középfokú nyelvoktatás célja, hogy a hallgatók angol nyelvű beszélgetésekben használhassák az idiómákat és az informális kifejezéseket. Az osztálytermi oktatás során a cél az, hogy a hallgatók képesek legyenek magabiztosan felismerni, gyakorolni és demonstrálni az idiómák és az informális beszéd angol nyelvű beszélgetésekbe történő napi felhasználását.

Az ESL Beszélgetés Intermediate Listening célja

ESL beszélgetés továbbfejlesztett

M-F 1:10 - 5:10 óra

M, W 8: 30-5: 10, péntek 8: 30-12: 30

Az ESL Conversation Advanced Conversation Management és Accent Reduction (CMAR) kurzus célja, hogy a hallgatók képesek legyenek kommunikációs képességeket demonstrálni az akcentuscsökkentési alapelvek és az ötletek, vélemények és tények kifejező kommunikációs stratégiákon keresztül, amelyek a tantervben szereplő témákon alapulnak. olyan fejlett folyékonysági szint, ahol a diákok szabadon használhatják a különböző témákhoz kapcsolódó kifejezéseket, és demonstrálhatják a tantervben szereplő akcentuscsökkentő folyékonyságot.

Az ESL Conversation Advanced Idioms kurzus célja, hogy a diákok képesek legyenek az angol nyelvű beszélgetésekben az idiómák és az informális kifejezések használatára olyan folyékonysági szinten, amelyben az idiómák különböző helyzetekben használhatók, és a diákok képesek kifejezni és bemutatni az idiómákat beszélgetési és beszélgetési gyakorlat. Az osztálytermi oktatás révén a cél az, hogy a hallgatók képesek legyenek az idiómák és az informális beszédek angol nyelvű beszélgetésekhez való napi rendszeres használatának pontos felismerésére, gyakorlására és bemutatására.

Az ESL Conversation Advanced Discussion kurzus célja, hogy fejleszti és megteremtse a bizalmat, és demonstrálja és fejlessze a folyékonyságot a hallgatók hallgatásához, beszédéhez és beszélgetési képességeinek közepes szintű pontosságához és folyékonyságához képest. Ez a kurzus célja, hogy különböző témákban beszélgető párbeszédet indítson el, és fokozza a hallgatók megértési képességeit, miközben eszméket, véleményeket folyékonyan és személyes tapasztalatokat mutat be a tantervben szereplő témákhoz.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
4 - 44 hetek
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Los Angeles, California
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Amerikai Egyesült Államok - Los Angeles, California
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt