ESL beszélgetés közbenső

Hétfőtől péntekig 1:10 - 5: 10

Kedd, szombat 8:30 - 17:10, péntek 1:10 - 5: 10

Az ESL Beszélgetés Intermediate Conversation Management és Accent Reduction (CML) kurzus célja, hogy a hallgatók képesek legyenek kommunikációs képességeket demonstrálni az akcentuscsökkentési elveken, valamint az eszmék, vélemények és tények kifejező kommunikációs stratégiákon keresztül, amelyek a tantervben szereplő témákon alapulnak.

Az ESL beszélgetés közbenső idióma tanfolyam célja, hogy a diákok az idiómákat és informális kifejezéseket használják az angol beszélgetésben. Az osztálytermi oktatás révén a cél az, hogy a diákok képesek legyenek magabiztosan felismerni, gyakorolni és demonstrálni az idiómák és az informális beszéd kompetens használatát az angol beszélgetésekbe naponta.

Az ESL Beszélgetés Intermediate Listening célja

ESL beszélgetés továbbfejlesztett

Hétfőtől péntekig 1:10 - 5: 10

Hétfő, szerda 8:30 - 17: 10, péntek 8: 30-12: 30

Az ESL Conversation Advanced Conversation Management és Accent Reduction (CMAR) kurzus célja, hogy a hallgatók képesek legyenek kommunikációs képességeket demonstrálni az akcentuscsökkentési alapelvek és az ötletek, vélemények és tények kifejező kommunikációs stratégiákon keresztül, amelyek a tantervben szereplő témákon alapulnak. olyan fejlett folyékonysági szint, ahol a diákok szabadon használhatják a különböző témákhoz kapcsolódó kifejezéseket, és demonstrálhatják a tantervben szereplő akcentuscsökkentő folyékonyságot.

Az ESL Conversation Advanced Idioms kurzus célja, hogy a diákok képesek legyenek az angol nyelvű beszélgetésekben az idiómák és az informális kifejezések használatára olyan folyékonysági szinten, amelyben az idiómák különböző helyzetekben használhatók, és a diákok képesek kifejezni és bemutatni az idiómákat beszélgetési és beszélgetési gyakorlat. Az osztálytermi oktatás révén a cél az, hogy a hallgatók képesek legyenek az idiómák és az informális beszédek angol nyelvű beszélgetésekhez való napi rendszeres használatának pontos felismerésére, gyakorlására és bemutatására.

Az ESL Conversation Advanced Discussion kurzus célja, hogy bizalmat fejlesszen és építsen, és fejlett szintű folyékonyságot mutasson a középfokú pontossághoz és a hallgatói hallgatás, a beszélgetés és a beszélgetés képességeihez képest. Ez a kurzus célja, hogy párbeszédes párbeszédet kezdeményezzen a különböző témákban, és növelje a hallgatói megértés képességeit, ötleteket, véleményeket folyékonyan és személyes tapasztalatokat összekapcsolva a tantervben szereplő témákkal.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Adams College of English »

Utoljára frissítve March 9, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
4 - 44 hetek
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció