Egészségügy és szociális ellátás, egyetemi 1. és 2. évfolyam (4. és 5. szint)

Általános információk

Program leírás

Az alapképzés 4/5-es szintű egészségügyi és szociális ellátás tanfolyam egy 240 kredit tanfolyam, amelynek célja a hallgatók felgyorsítása az egészségügyi és szociális ágazat társult alapképzésének utolsó évéig, az utolsó év feltöltési fokozata pedig Egyesült Királyság egyeteme az egyetemen vagy távoktatás útján.

A tanfolyam 4. szintű moduljai és feladatai egyenértékűek az egyetemi diploma első évével, az 5. szintű modulok és feladatok pedig egyenértékűek az egyetemi diploma második évével .

Ez a tanfolyam hat 4. szintű modulból és feladatból áll (120 kredit) és öt 5. szintű modulból és feladatból (120 kredit). Ha egy hallgató úgy dönt, hogy csak a 4. szinten tanul, akkor 120 kreditet kap, és mentességet kérhet az egyetemi diploma tanfolyamának első éve.

Mindegyik modul körülbelül 40 irányított tanulási órát tartalmaz, további 30-50 órás opcionális tananyaggal. Ezek az anyagok tartalmazzák az ajánlott gyakorlatokat, ajánlott olvasmányokat és internetes forrásokat.

Tandíjak

A 4. és 5. szintű tanfolyamokra való együttes beiratkozás díja 8500 font online tanulmány és. 12000 font az egyetemi tanulmányokért. Alternatív megoldásként a hallgatók beiratkozhatnak egyetlen szintre (4. vagy 5. szint) , online tanulmányaikért 5400 fontért, egyetemi tanulmányokért pedig 9000 fontért .

A diákok a következő módszerek valamelyikével fizethetnek:

 • Hitel- vagy bankkártya
 • banki átutalás
 • Kamatmentes havi részletek
 • Paypal
 • nyugati Únió

Mit tartalmaz a kurzusom költsége?

 • Minden tananyag, beleértve az online modulokat és az írásbeli feladatokat
 • Személyes oktatói támogatás 1-2-1 Skype munkameneten
 • Dedikált tanulói támogatás
 • Hozzáférés egy online közösségi tanulási fórumhoz
 • Feladatjelzés és visszajelzés
 • INGYENES NUS Extra kártya 19,90 £ értékű
 • INGYENES laptop
 • Ingyenes önéletrajz-írás a tanfolyam befejezéséhez

Egyetemi feltöltés

Ha úgy dönt, hogy egy teljes egyetemi diplomát egy akkreditált brit egyetemen keresztül tölt fel, a költségeket az alábbiakban sorolja fel. Felhívjuk figyelmét, hogy az alábbi költségek csak távoktatásra / online. Lehetősége van az egyetemen végezni; a költségek attól függően változnak, hogy melyik egyetemen választotta az utolsó évet.

Anglia Ruskin Egyetem

 • Menedzsment és vezetés az egészségügyben és a szociális ellátásban (feltöltés) BSc (Hons)

Derby Egyetem

 • Integratív egészségügyi és szociális ellátás (feltöltés) BSc (Hons)

Jogosult vagyok erre a programra?

A 4. szintű kurzusra való beiratkozáshoz legalább 18 évesnek kell lennie, és teljes középfokú végzettséggel kell rendelkeznie. Mielőtt beiratkozna az 5. szintű kurzusra, meg kell szereznie a 4. vagy azzal egyenértékű szintet.

4. szintű modul

Tudományos ismeretek

Ennek a modulnak az a célja, hogy képessé tegye a tanulókat a szükséges képességek és megértés fejlesztésére a hatékony tanuláshoz a felsőoktatásban. Ez lehetővé teszi a tanulók számára, hogy elsajátítsák az egyéni tanulási potenciál eléréséhez szükséges reflektív és kritikus gondolkodási készségeket.

Kommunikáció az egészségügyben és a szociális ellátásban

 • Ennek a modulnak a célja az, hogy fejlessze a tanuló tudatosságát az egészségügyi és szociális ellátási környezetben alkalmazott kommunikáció különböző formáiról és azok fontosságáról a hatékony szolgáltatásnyújtás szempontjából.

Bevezetés az egészségügyi politikába

Ennek a modulnak a célja a tanulók tudatosságának fejlesztése az egészségügyre gyakorolt különféle hatásokról és azok hatásáról a politika fejlődésére. Az egészségügyi politika értékelése lehetővé teszi a tanulók számára, hogy megvizsgálják, melyek a legfontosabb kortárs kérdések a szakpolitikát készítők, a szolgáltatók és a támogatásban részesülők számára.

Reflektív gyakorlat

Ez a modul arra szolgál, hogy megismertesse a hallgatót a reflektáló gyakorlattal annak minden formájában. A gyakorlattal és a gyakorlattal kapcsolatos reflexiók fontos fogalmak az egészségügyben és a szociális ellátásban, és belemennek az önfejlesztés gondolatába, amely összekapcsolja az elméletet a gyakorlattal.

Az emberek kezelése az egészségügyben és a szociális ellátásban

A modul célja, hogy képessé tegye a tanulókat az egészségügyi és szociális munkahelyi emberek toborzásában, irányításában és fejlesztésében résztvevő folyamatok megértésére. Ebben a modulban a tanulók megvizsgálják az egészségügyi és szociális gondozás munkahelyi egyének kezelésével kapcsolatos folyamatokat, valamint a szervezet változásának elősegítését.

Szociológia: Fogalmak az egészségügyben és a rosszullétben

Ennek a modulnak az a célja, hogy a tanulók megismerjék az egészség és a rossz egészség szociológiai fogalmait, valamint azok alkalmazását az egészségügyi és szociális gondozásban. Lehetővé teszi a tanulók számára, hogy megismerjék a kortárs társadalom természetét és annak az egészségre és a rossz egészségre vonatkozó megítélésére gyakorolt hatásait. A tanulók megvizsgálják, hogyan épül fel a társadalom az életkor, a nem, az etnikai hovatartozás, a társadalmi osztály, a család és a háztartások szempontjából, valamint annak hatása az egészségre és a jólétre.

5. szintű modul

Az egészség és a szociális gondozás alapelvei

Minden egészségügyi és szociális szakember rendelkezik szakmai magatartási kódexszel. Ennek a modulnak a célja az egészségügyi és szociális gyakorlat alapjául szolgáló értékek, elméletek és politikák megértésének fejlesztése, valamint az ágazaton belüli bevált gyakorlatok előmozdítására szolgáló mechanizmusok megértése.

Az egészségügy és a szociális gondozás minőségének irányítása

A minőség az egészségügyi és szociális szolgáltatások alapvető eleme, és sokféle értelmezéssel és perspektívával rendelkező koncepció. Ennek a modulnak a célja, hogy a tanulók megismerjék az egészségügyi és a szociális ellátás minőségének különböző nézőpontjait, valamint annak értékelését annak érdekében, hogy felhatalmazzák és bevonják a szolgáltatásokat használókat.

Kutatási projekt

Ennek a modulnak a célja, hogy fejlessze a hallgató önálló vizsgálódási és kritikai elemzési készségeit egy kis kísérleti vizsgálat elvégzésével, amely közvetlenül kapcsolódik felsőoktatási programjához vagy szakmai fejlődéséhez.

Partnerségi munka az egészségügyben és a szociális ellátásban

Ennek a modulnak a célja, hogy képessé tegye a tanulókat arra, hogy megértsék a pozitív munkavégzés fontosságát másokkal együttműködve az egészségügy és a szociális ellátás területén. A tanulók három szinten vizsgálják meg a partnerség jellegét. Először megvizsgálják a szolgáltatások felhasználóival való partnerséget, amely felhatalmazza az egyéneket megalapozott döntések meghozatalára és ösztönzi a függetlenséget. Másodszor mérlegelni fogják az egészségügyi és szociális ellátás különböző szakemberei közötti partnerségeket, és feltárják az ügynökségek közötti munkát. Végül a tanulók megvizsgálják a szervezeti partnerségeket és megvizsgálják a közös munka különböző módjait.

Komplex igényű szolgáltatás-felhasználókkal való együttműködés

Ennek az egységnek az a célja, hogy segítse a tanulókat abban, hogy megértsék az egészség, a fogyatékosság és a betegség kérdéseit, valamint azt, hogy az egészségügyi szakemberek hogyan tudják felhatalmazni a bonyolult fizikai és mentális egészségi problémával küzdőket saját ellátásuk meghatározására.

Karrier

A teljes 4/5. Szintű egészségügyi és szociális gondozási kurzus, valamint az akkreditált alapképzési program utolsó évének sikeres befejezése az ugródeszka az egészségügyi és szociális ellátási szolgáltatások szakmai karrierjéhez. A kurzus elméletet és gyakorlatot von össze azok számára, akik gondoskodó környezetben szeretnének együtt dolgozni. Kiindulópontként szolgál azoknak, akik el akarnak lépni a sok egészségügyi vagy szociális foglalkozás közül, vagy azok számára, akik nyitva akarják tartani a lehetőségeket.

Mennyi időbe telik?

A tanulók nekik megfelelő ütemben tanulhatnak. A TIT-nél nincsenek időkorlátok vagy határidők. A tanulók bármikor, bármilyen sorrendben tanulmányozhatják a modulokat.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Affordable study programmes with exclusive online modules fast-tracking learners to a University qualification. Whether you are looking to enhance your skills, improve your team or pursue a profession ... Tovább

Affordable study programmes with exclusive online modules fast-tracking learners to a University qualification. Whether you are looking to enhance your skills, improve your team or pursue a professional education, the Kingsgate International College’s learning pathways can provide you with all you need. The Kingsgate International College delivers on Campus or online university pathway programmes with full Undergraduate and Postgraduate Diploma Awards to learners from all corners of the world. Learners can fast track their way through to a UK University Qualification on campus or by distance learning. Kevesebb