Fontolja szabott vezetői képzésbe szabott stratégiai üzleti igényekhez. Ön a munkavállalók továbbra is összpontosít a küldetését és céljait, mivel azok új ismeretek megszerzése és képességek irányítása alatt a University of Washington kiemelkedő kar. Ők kapnak az eszközök megvalósítása a cég jövőképét, versenyelőny megszerzése, és a jobb alsó-line eredményeket.

A mi egyedi programok célja a hazai és nemzetközi vállalatok kereső kiváló minőségű oktatás a premier üzleti iskola a régióban. Egyedi programok lehet házigazdája a University of Washington Seattle campus, az a cég létesítmény, vagy egy másik off-campus helyének. Látogatási vezetők a világ minden tájáról előnyre, a University of Washington elhelyezkedése Seattle-ben, ismert nemzetközi központja a vállalkozói szellem, a kereskedelem és a kultúra.

Miért Washington Egyetem

Több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik testre szabott vezetői képzésbe, hoztunk létre egy világszerte híres a fejlődő kiváló minőségű programok visszatérő vásárlókat. Tapasztalatunk az, amit lehet számítani. Nem próbálja meg eladni a füst és a tükrök, mi csak megteremtésére összpontosítania minőségi oktatási tapasztalat, a tartalom és a kar, hogy a szolgáltatás és az osztályteremben.


Helyszín
Seattle, otthont a University of Washington, egy kereskedelmi központjává, high-tech gyártás, és a vállalkozói szellemet. Az UW Business School partnerek több globális szervezetek az oktatás és a kutatás.

Seattle üzleti közösség egyedülálló lehetőséget kínál a vállalatok számára, hogy megtapasztalják a helyi gazdaság első kézből való részvétel a helyi vállalati látogatásokat, hangszóró eseményeket, hálózatépítő lehetőségek és így tovább.

Kar
Karunk világot híresek tanácsadói és kutatói munka, kereseti felső kitüntetéssel szerte az Egyesült Államokban és szerte a világon. Tapasztalt vezető oktatók, a kari inspirálni és motiválni a felnőttek továbbra is alkalmazni tanult technikák hosszú óra után véget ért.

Lehet látni néhány ismerős nevek nézze át Karunk életrajzok. Néhány kar van tapasztalata, oktatási vezetők a más felső vezetői oktatás egyetemek, míg mások háttérrel kutatási és tanácsadási területeken az ország egész területén.

Történelem és hírnév
Executive Education óta kínál oktatási szolgáltatásokat a vállalkozások több mint 50 éve. Részeként a tekintélyes Washington Egyetem Business School, Executive Education kidolgozott egy világszerte híres kiváló azáltal, hogy továbbra is támogatja az ügyfelek, mint a Boeing, a Microsoft, Nordstrom, az Adobe és még sokan mások.

Mivel az egyetlen északnyugati képviselője UNICON (A nemzetközi szervezet tagjaként az egyetemi vezetői képzésbe) osztjuk meg ötleteket és technikákat más csúcsminőségű üzleti iskolák, mint a Darden, Harvard, Stanford, a Columbia és a Michigan.

Minta Programok

Egyéni programok csak, hogy - szokás. Mindannyian kezelése külön igény, illetve kihívást a vállalat. Egyéni programok is igen eltérő időzítésére és tartalmára.

  • A kétnapos szeminárium tárgyalási készség
  • Az egy hetes program a pénzügy és számvitel alapjai
  • A három hetes kezelési fejlesztési program, ahol a résztvevők élőben az egyetemen
  • A hat hónapos program találkozón hetente egyszer megoldani egy konkrét üzleti probléma

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus University of Washington Foster School of Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019