Hivatalos Leírás

Az egy éves digitális filmkészítés Conservatory Program egyesíti a gyakorlati, gyakorlati képzést a kritikai elmélet és alapot, amely lehetővé teszi a kezdődő szinten film a diákok fejlesztésére a szakmai filmesek. A diákok nem csak tanulni a technikai elemeket a film és média termelés, de mint minden télikert program erős hangsúlyt kap a művészi ábrázolás és a szállítás. Különösen a fejlesztés tudományágak, mint az érzelmi tisztaság, fizikai reprezentáció és mesemondás. Tapasztalat szint: nincs filmkészítés tapasztalat szükséges.

INGYENES berendezés Hozzáférés az érettségi után

DFA diplomások kapnak a tagsági - teljes hozzáférést biztosít a létesítmények, eszközök és erőforrások minden INGYEN!

Miért DFA?

Digitális Film Academy: az élvonalban az Oktatási DFA továbbra is innovatív és vezető úton a digitális film és a média oktatás. Ezért digitális Filmakadémia gyakran másolják, de soha nem érik utol.

Egyéves Production tagság diplomásoknak DFA diplomát kap egy egyéves Production tagság befejezése után egy digitális filmkészítés programot. Mit is jelent ez? Folytatás hozzáférés DFA berendezések és a létesítmény ingyenes! A tagság óta használják az öregdiákok, hogy továbbra is a képzés, lőni a következő projektek, és ha pénzhez a független filmesek! A tagság, DFA diplomások teljes produkciós cég kéznél legyen! További információk a tagság, látogasson DFA online www.digitalfilmacademy.com és kattintson a "tagság".

Szakosodott digitális média - 21. századi technológia DFA az egyetlen film iskola New Yorkban, amely specializálódott 100% digitális film és a média oktatás. Miért fontos ez? Mert ellentétben a többi film iskolák, DFA hozza az összes erőforrás és a hangsúly a digitális film és média programok. Ha érdekel a digitális film és a média képzést, digitális Filmakadémia az a hely legyen.

State-of-the-ipari képzés és gyakorlati programok DFA működik szakemberek és oktatók az ipar létrehozása gyakorlati, magával ragadó programok. Tanterv, berendezések, és a szoftver folyamatosan frissített és javított javára DFA diákok! Akár érdekli vesz egy rövid digitális média természetesen annak kiderítésére, hogy a film vagy a digitális média a pályaválasztás az Ön számára, vagy egy teljes munkaidőben program, hogy megszerezzék a szükséges készségeket, hogy megkezdhesse a munkát az iparban, vagy szükség van-e létrehozni portfolió alkalmazni a Masters program egy egyetemen, DFA egy programot, hogy illeszkedjen a célok, az ütemterv és a költségvetés. A diákok számos lehetőséget dolgozni gépek és előre a készségek kitöltésével digitális film projektek.

Korlátlan Lab Idő Csak DFA korlátlan eszközök alkalmazása és szerkesztése / számítógéplaborban időtartamára. Másként hogyan egy személy legyen jártas a technikai készség? Ez a siker kulcsa, és ez a te kezedben van ... így használd! További szerkesztése labor után a tanfolyam elvégzése, ha beiratkozik egy digitális Filmakadémia filmkészítés Program vagy Digital Media Course, kap 2-4 héten belül további szerkesztés labor után a tanfolyam elvégzése befejezni dolgozik minden osztály projektek és fejleszteni a tekercs. A további szerkesztés labor ideje alatt és azt követően a tanfolyam egyenlő több gyakorlat, jobb jártasság és készség fejlesztése.

Oktatók Szakemberek DFA oktatók pedagógusok és dolgozó szakemberek számára a film, televízió, videó és a média számára. Oktatók értékes visszajelzést az ipar, és egyre alkalmazott!

DFA komolyan Az edzés Mint egy DFA diplomás Digitális filmkészítés program vagy műhelyben, akkor azt a lehetőséget, hogy újra vesz egy osztály vagy a témában. Ez az egyik a sok szempontból DFA támogatja a képzést, ha problémát tapasztal felfogni egy tárgy vagy kihagyott egy osztályt. DFA lehet ütemezni, hogy ellenőrzés egy osztály vagy tárgy nem extra díj belül jövőjét időpontban.

Mentori & Portfolio Builder "A személyzet List" egy mentori program a diákok létre és fejlesztette az igazgató Akadémiai Bizottság. Új DFA hallgatók kaphatnak további támogatást tapasztaltabb DFA és a végzett hallgatók! DFA diplomások továbbra is építeni a portfóliójukat maradva egy részét a DFA közösség!

Folytatás támogatása Graduate Karrier célok Amellett, hogy az egy éves termelés tagság, DFA támogatja a hallgatók karrier célok által a hallgatók több lehetőséget utáni növekedés tanfolyam elvégzése. DFA diplomások kapnak lehetőséget, hogy fokozza a készségek más DFA diákfilmjeinket és projektek érettségi után! Ebben a kreatív és technikai ipar, a gyakorlati képzés kulcsfontosságú.

Kis létszámú csoportok DFA korlátozza az osztálylétszámok a 10 és 15 diák. Az osztályok többsége között átlagosan 6-12 diákok. Ez azt jelenti, hogy több gyakorlati idő felszereléssel és egy-egy alkalommal a tanító.

Elhelyezkedés DFA kényelmesen mindössze egy saroknyira a világhírű Times Square szórakoztató negyed, New York City. Ez a kereszteződésen a szórakoztató ipar, és a legjobb hely a tanulásra digitális filmkészítés média!

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Digital Film Academy and Code Immersives »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
17,420 USD
plusz $ 575 díjak
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date